Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Dj_Blue

Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

Dj_Blue Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Dianabol kullanımı

    danabol a dikkat edin cok guzel urun ama yan etkilerini iyi ezberleyin, 4 hafta 30mg kullanmak istedim lakin 3. haftada olusan boyun eklem ve heleki bas agrilari nedeniyle 3. haftaya girdigimde biraktim, inanilmaz derece katlanamadigim bas agrilarimdan antreman cikamaz oldum..vucudum cok su tuttu gelisim ve guc artisi guzel parmaklarim dahi sisti ve kolay uyusmalar basladi..Ayrica tek basina kullanmayiniz.forumdaki bilgili arkadaslara danisarak daha guzel bir kur uygulayiniz..
  2. Bolde + testo e + gh +danabol + anavar

    ozaman ben gonderimde yanlislik yaptim..cok tesekkur ederim faydali bilgiler icin..
  3. Bolde + testo e + gh +danabol + anavar

    Kure basladigimda bahsettiginiz siteye size ozelden mesaj atamadigim icin email atmistim ama bugun oldu donen olmadi..Bende bu sekilde yardim ve onerilerinizi soruyorum..
  4. Bolde + testo e + gh +danabol + anavar

    biceps hakkinda biraz tips verebilirmisiniz? kac hareket onerirsiniz, yada direk calisma programi oneriniz varmidir acaba?
  5. Bolde + testo e + gh +danabol + anavar

    arkadaslar danabol a baslayali 3. hafta oldu kilom 91 oldu ve surekli sebebsiz bas boyun agrilari cekiyorum danabol u birakacagim sanirsam(danabol u bazi calistiricilarin secmeme sebebi asiri su tutmasi ve butur eklem boyun bas agrilari oldugunu okumustu) ..gunde 30mg aliyorum 20 mg da anavar. oxan a devam edecegim ama danabol u kesecegim..suratim feci sisti fecide su tuttu vucudum..kurun 5. haftasina giriyorum.durumlarda memnunum yanliz bicesp ler inat otesi bir sey haftada 2 kez calismayi planliyorum..calisma programinda ufak degisikliklere gidiyorum. sabahlari ac karnina cardio ya baslasam mi diyorum yoksa bu ay sonumu baslasam tam kestiremedim, cunku 16 hafta sonunda boldeyi kesip testo winstrol olarak 4 hafta devam etmeyi planliyorum..dusunceleriniz nedir acaba? @Loving Bu ay sonu yavastan fotolari eklemeyi dusunuyorum.. Dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim..
  6. Bolde + testo e + gh +danabol + anavar

    Arkadaslar Tekrardan merhabalar pek giremiyorum gunluk dedik ama resmen haftaliga dondu neyse, Durumlar guzel gidiyor 3000-3500 kalori arasinda beslenmeye ozen gosteriyorum ama cok fazla yiyemiyorum.yag oranimi hic umursamiyorum yaglanmak pek umrumda resmen dirty bulk yapiyorum..multivitamin icin nac600 zinco c vitamini kaliyum magnezyum icin calzin aldim , ben normalde animal pack kullaniyorum ekliyeyim dedim gecen kullandım kendimi pek iyi hissetmedim, bu yuzden animal pack bitene kadar devam, bitince digerlerine baslarim..animal pack ten memnunum balik yagi glikosamin , turmeric curcumin kullaniyorum sabah 100gr yulaf ezmesini 5 yumurtanin 4 u tamseklinde kakristirip omlet yapip yiyorum yanina muz yada kivi ekliyorum 2. ogunde ton ve salata yiyorum 3. ogunde pilav tavuk (120-150gr tavuk , 120-150arasi pilav) 4. ogun pilav tavuk Antreman 5. ogun pilav tavuk , yada ton baligi ( bu sekilde yemeye ozen gosteriyorum tavuk ve baliklar yer degistirebiliyor, kirmizi ette ekliyorum surekli ama bazen ogunlerin atladigi olmyor degil genel olarak planim boyle umarim en guzel sekilde devam edebilirim.) aksam yatmadan fistik badem ceviz ne varsa goturuyorum. oyle ara ogun meyva felan yemiyorum sekeri hayatimdan komple cikartmaya ozen gosteriyorum meyvalarida kahvaltida bazen cerez yoksa aksamlari yemekten sonra az olmak sartiyla goturrr Gh vucuttaki glutamin depolarini bosalltigini okudum bir kac yerde o yuzden glumatin alimini 10gr minumum 15 e cikartmayi dusunuyorum , sizin dusunceleriniz nedir? 5. haftaya girdim 2.5 kilo aldim suana kadar yine ayni sekilde gun icinde degil de antreman ensanisindaki guc artisina bayiliyorum..simdiden bulk sonrasi cokusu dusunmeye basladim..umarim bir onceki kur gibi olmaz..berbat!!
  7. Bolde + testo e + gh +danabol + anavar

    Arkadaslar yarin 4. igneleri vuracagim, 3 gun oldu anavar ve danabol u kullanali gun icinde sanki hicbir etkisi yoktu, taaki paydos edip keyiflendigimde evde suplementleri ictigimde inanin hissetmeye basladim, ve bugun gercekten cok saglam antreman cikarttim..bu duyguyu seviyorum sadistlige vuruyorum resmen ve tabii psikolojide duzelince had safhaya cikiyor olay..sakatlanmaktan korktum yani bugun cidden partnerim ne oluyor sana dedi harbiden.InsaALLAH boyle devam ederim..Umarim sizlerde pump i tavan yaparsiniz, bol eglenceli sadistli antrenmanlar..
  8. Arkadaslar kure basladim elimden geldigince yaptiklarimi yasadiklarimi sizlerle paylasmayi planliyorum..Before after fotolari ileride paylasacagim.. Umarim herp birlikte guzel bol sohbetli bir gunluk olur..
  9. Bolde + testo e + gh kuru

    @LovingAciklayici bilgileriniz icin cok tesekkur ederim..Sanirsam yanlis anlasildim katiyen emir vaki degilim sevmemde herkez kendi cabasiyla ogreniyor zamanini harcayip ogreniyor yorum yapmamak istiyorsa elbette kendi tercihidir saygim sonsuz..Ve umuyorum siz beni cok iyi anladiniz derdim sadece daha bilgili insanlardan bilgi edinip elimden geldiginde yanlislarimi duzeltmektir..forumda kalmam yada cikarilmam konusunda nasil isterseniz uyguluyabilirsiniz lafim yoktur.bir digeri ise soruya cevap vermeyipte bir admin yorum yaptiginda hemen admine oynamaya gerek yok..varsa yorumun efendi gibi yaparsin ne hakeme oyna nede admine.. soru sormak gayet dogaldir bu platformun amaci zaten paylasim ve yardimlasmak degilmidir, baska birsey degildir kalkip armutun ne kadar uzaga dusecegi hakkinda teori gelistirecek degiliz.. @Loving tekrar tesekkurler soylediklerinizi uyguluyacagim.. iyi calismalar..
  10. Bolde + testo e + gh kuru

    Neden kimse yardimci olmuyor acaba? Herkeze saygim sonsuzdur, lakin kimse yardimci olmayacaksa bu forumun anlami nedir? Yoksa sadece peptit aliminda mi yardim ediyorsunuz? eger oyleyse bence uyarilara not birakibilirsiniz, peptit alicilarina her turlu yardim edilir diye..Sahsen hayalkirikligina ugradim..Belkide ulkede Ertugrul hoca gibi gercek degerli hocalara daha cok ihtiyac var.. Herneyse bosuna burada vakit kaybedip sizlerden bir bilgi ihtiyacinda olmusum..101 okuma ve yoruma ayri bir yardim mesaji ama kimse bir sey yazmamis. herkese iyi gunler..
  11. Bolde + testo e + gh kuru

    Dostum akromegali'den acikcasi bende biraz cekinmiyor degilim..o yuzden GH ye fazla miktar girmeyi dusunmuyorum.Ve inaniyorum buradaki daha bilgili arkadaslar ikimizide bu konularda aydinlatacaktir.. Sahsi fikrim senin o yaslarda katiyen girmemen, vucudunun zaten gerekli testo yu rahatlikla karsiliyordur.Haa diyorsan Ileride harbi Pro olacagim yine daha bilgili arkadaslar yardimci olur.o denli bilgiye sahip degilim.Senide yaniltmak istemem..
  12. Bolde + testo e + gh kuru

    Herkeze merhabalar Bolde testo E Gh kurune girmeyi planliyorum..forumda Gh kuru ile ilgili pek cok baslik ve yorumlara baktim.Gercekten cok guzel destek ve yorumlar var, umarim ayni sekilde banada yardimci olursunuz.. daha onceki yorumlarinizdan esinlenerek bende GH u gece degilde sabah kalkinca vurmeyi planliyorum.Ayri eten kur gunlugude acmayi planliyorum herkezle birlikte paylasir istisare ederiz niyetindeyim.. haftalik pztesi persembe olmak uzre 2 vurus 250 ml +500 Gh 4iu dusunuyorum. (Marka soracak olanlar icin ; Genopharm hgh somatropin amino acid 191) armidex vb eklemelimiyim 3 gunde 1 tablet? yada baska oneriniz? Ek olarak birsey eklememi dusunen varsa lutfen yorumlarini ekleyinsin.. suplement olarak hemen hemen hepsini kullaniyorum, bcaa glutamin,whey,creati vb vitamin destegi olarak en sevdigimi animal pack dusunuyorum..yada baska ek olarak ne ekliyeyim dersiniz? eger yardimlarinizla eklemem gerekenleri tamamlar isem yarin ctesi den hemen vuruslara baslamaya dusunuyorum.
  13. 16 hafta testo+boldenon kür günlüğüm

    kurlerdeki pisikolojik dalgalanmalara cok dikkat etmelisiniz..ben tren kurumde yanimdan gecen insanlar neden yuruyor ucmuyor diye giresim geliyordu, inanilmaz agresiftim dokunsalar kafa goz girecektim, surekli tartisiyor farkinda olmadan insanlari kiriyordum, hersey ters geliyorduhep ben dogruydum..Uyuyamamak, uykunun yarisinda terler icinde uyanmak istahsizlik,agresiflik vb gibi durumlarin olmasi normaldir..bence Kur oncesinde kur sirasinda olusabilecek yan etkiler hakkin bolca bilgi alinmasi bu tur dalgalanmalarin azda olsa ustesinden gelicektir..
  14. Arkadaslar yardimci olan yokmudur acaba?
  15. Lean mass kürü - örneği 2

    Sitede bu kurlere giren yokmudur? before after cok merak ediyorum..sadece yazmakla yorumla olmuyor.kullananlar paylasirsa resim seviniriz..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×