Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

omerpisun

Üye
  • İçerik sayısı

    35
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

omerpisun kullanıcısının son zaferi 8 Haziran 2018

omerpisun en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

14 İyi

omerpisun Hakkında

  • Yaş 45
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 05-09-1978

Platform İstatistikleri

  • Yaş 45
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> potis_potE </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 45
  • Meslek:
    Optisyen
  • Konum:
    Türkiye
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Çinden peptid getirtmek-lab sonuçlu

    ghrp 2 ve follistatin çalışıp çalışmadığını anlamak için hangi kan testini yaptırmamız gerekiyor?
  2. Geçmeyen omuz sakatliğim help !

    MR sonuçlarını alıp mutlaka git göster kendini o doktora inan mutlu olacaksın sonucundan.
  3. Iecilline

    bu kullanılır mı bilmiyorum, Serum Fizyolojik izotonik %0,9 Ampul alıp kullanabilirsin.
  4. Geçmeyen omuz sakatliğim help !

    öğretim üyesi doktorlar ücretli oluyor. MR isteyecek büyük ihtimalle onun içinde MR sırası ağustosa fln verirler ücretsizlerde. ücretlide yaptırabilirsin fiyatlarıda değişiyor onların.
  5. Geçmeyen omuz sakatliğim help !

    İzmir-Balçova 9 Eylül hastanesinde hoca kendisi, siteden veya özel öğretim görevlisi randevusu tlf ile alabilirsin. muayene eder sonrasında kesinlikle MR çektirmeni ister, MR sonucuna göre yapılacak yolları sana anlatır.
  6. Geçmeyen omuz sakatliğim help !

    7yıldır ağrı çekiyorsan kas yırtığın olabilir, İzmir 9 eylül hastanesinde Dr. Onur HAPA var, sadece omuz ile ilgili hastalıklarla ilgileniyor istersen onunla görüş, sana yardımcı olacaktır.
  7. Merhaba mgf bakteriyel su çözelti yardım

    şu başlıktan yardım alabilirsin:
  8. HGH Frag (176-191) nedir ? Kullanımı nasıl olmalıdır ?

    @Loving hocam gene bu ürün ile alakalı başka bir arkadaşın konsuunda kendim ile ilgili bilgileri paylaştım, HGH Fragmen 176-191 kullanmak istiyorum her hangi bir sorunla karşılaşır mıyım ve bu sorunlar neler oluyor bu konuda bilgi var mı? karşılaşırsam hastaneye mi gitmeliyim ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Hadi biraz konu dışına çıkalım :) sahip olmak istediğin araba ?

    Mercedes-AMG GT
  10. Hgh fragmanı tren a. testo.P winstrol

    çok özür dilerim dediğini anlamadım
  11. Hgh fragmanı tren a. testo.P winstrol

    Merhaba arkadaşlar, hepatit-B taşıyıcısıyım, 1yıldır haftada 5gün fitness ve sonrası kardiyo yapıyorum, kan testimde karaciğer değerlerim normal seyrinde herhangi bir anormallik yok. Bu 1yıl içinde Bcaa - protein tozu - multivitamin - 1.M.R One More - Silymarin Extract - Krill oil, Coq10 gibi ürünleri kullandım, steroid veya peptid daha önce hiç kullanmadım, Yaşım 40 ve şuan diet uyguluyorum göbek çevremdeki yağlardan kurtulmak için, HGH Fragmen 176-191 kullanmak istiyorum her hangi bir sorunla karşılaşır mıyım? karşılaşırsam hastaneye mi gitmeliyim ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.
  12. Omuz Tendon Sakatlığı (Rotator Cuff) ve Steroidler Hk.

    bugün mr sonucunda yırtılma olmadığı görüldü ama kemik uzamış ve tendona baskı yapıyormuş, 6aylık fizik tedavi ve ilaç verdi doktor.
  13. Game of thrones / taht oyunları

    hastasıyızz aileceee
  14. Abd peptid hakkında

    bu siteye üye olupta hala bu sitenin sattığı malları almayıp dışardan başka satıcılardan ürün varsa tuhaf mesela ben, peptid kullancam kafaya koydum sadece tatilin bitmesini bekliyorum alacağım ürünleri de bu site üzerinden temin edeceğim. konuyu açarken amacım elite,extreme, peptideswarehouse şirketlerin ürünlerini kullanan arkadaşları bulmaktı hatta varsa direk peptideswarehouse bu peptid markası hakkında bilgisi olan kullanan ,tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi ?
  15. Abd peptid hakkında

    bu psr neymiş yaa forumunda her konun içeriğinde illa kendini bi gösteriyor

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×