Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

konso

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

konso kullanıcısının paylaşımları

  1. Gamma marka

    Merhaba, Gamma marka kullanan var mı? Masteron temini için satıcı arkadaş Gamma var elimde dedi. Gamma Masteron nasıldır, kullanan varsa bilgilendirebilir mi?
  2. Testo prop-masteron-winstrol kürü dikkat edilmesi gerekenler

    böyle bir kürü uygularken vücut formu nasıl olmalı? Mesela %20 lerde bir vücut yağ oranı olan biri kullanabilir mi? Verimi nasıl olur?
  3. Multivitamin

    Selamlar, kür içinde multivitamin kullanırken nelere dikkat etmek gerekir? Örnek verecek olursam; Solgar VM 2000 kullanmak mantıklı mıdır? Eğer kullanacaksak B12 ye ille de gerek varmı? Yoksa Supradyn yada Pharmaton yeterli midir?
  4. Merhaba değerli dostlar, öncelikle şunu belirteyim ki konuyu açmayacaktım ancak mecbur kaldım. info@peptidturkiye.com adresine ve Loving mesaj attım cevap alamadım. Whatsapp tanda ulaştım yine cevap alamadım o yüzden bilgisi olan arkadaşların cevap vermelerini bekliyorum. 1,5 seneye yakın aralıklarla bu sporla uğraşmış kişiyim. Yaşım 27, 1,5 seneden beri uzağım bu spor iş nedeni ile. Herkesin dertlendiği problem bende de mevcut. Yağlanma! Şu an bel ve göbek bölgem oturmaktan ve hareketsizlikten yağlandı, 1,5 aydan beri yüksek tempolu kardio ya başlamış durumdayım sıkı diyet ile. Kilom şu an 100, boyum 180. Daha önce herhangi bir küre girmedim. Etrafımda çok kullanan oldu ama genelde Supplement ile geçiştirdim ben. Şu an iş konusunda rahatlamış vaziyetteyim ve tekrar spora başladım. Hazırladığım başlangıç kürü için önerileriniz nelerdir, sizin önerileriniz benim için yol gösterici olacak. Kürdeki amacım olabildiğince yağdan kurtulmak, kas gibi aşırı beklentim yok zaten vücut tipi olarak mezoyum. Yağ oranım geçmiş tecrübelerime dayanarak %24 civarındadır. 12 Haftalık kür; 1-12 Hafta Testo Pripionat Haftada 450 mg(Pzt + Çar + Cuma) 1-8 Hafta Masteron Haftada 300 mg (Pzt + Çar + Cuma) 2 Hafta On 2 Hafta off Clenbuterol piramit şeklinde (4 tableti geçmeyecek şekilde) 8-12 hafta Winstrol Acaba burada yaptığım yanlışlık varmı. Eksiklik veya fazlalık olabilir. Burda bu küre başlarken destekleyici için ne kullanmamı önerirsiniz? Ben Milk Thistle, Proviron, Nolvadex, Zinco, Saw Palmetto temin ettim. Bu kürde Nolvadex, pregnyl ihtiyacım var mı? Varsa bunların kullanımı nasıl olmalı ve programda nereye eklemeliyim? Son olarak bu küre Boldenon eklenir mi? Benim durumumdaki biri için. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. D.N: Nolvadexi 20 mg şeklinde almamı söyleyenler oldu.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×