Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

kaslıveofkeli

Üye
  • İçerik sayısı

    50
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne kaslıveofkeli kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Arkadaşlar nolvadex tamoxifen piyasada bulamadımm3 haftadır arıyorumm. Elimde armidex vardı pct için arimidex başladım 3 günde 1 tablet alıyorum 20 gün kullanacağım . Sorum şu nolvadex tamoxifen yerine armidex kullanılırmı. Ben kür esnasında proviron kullandım kür sonu arimidex de olur dediler 3 günde 1 tablet . Olay ostrojeni baskılamak olduğu için sorun olmaz dediler . Sizin düşünceniz neler ?(ayrıca preglyn kullandım 1500 iu 2 kere kullandım 6 gün ara ile. Ve günde 50 mg klomen alıyorum )

    Kürüm 13 haffa testo en 500 mg ve boldenone 400 başldım 650 mg a kadar yükselttim )


  2. Dostum sen cevabını internetten araştır. Gir ilaçların prospektüsüne kendin sec kendi tedavini uygula.

    Burda kür ne pct nedir bilmiyoruz biz.

    Altı üstü östregeni baskılıcan

     

     

    Kardeşim benim , adamlar öyle bir yazıyorki sanki ben nolvadex tamoxifen , tadex aramamışım gibi söylüyolar. İstanbulda ilaç yok şuan heryer sıkıntı. Pct ne ile yapacağımı bilmiyorum 10 gün oldu kür biteli , gerçi testo proptan çıkmama rağmen hiç libidom düşmedi 10 gündür. Arimidex ve klomen ile pct yapılabilirmi ?

     

    4 Hafta boyunca

    3 günde bir yarım tablet arimidex

    günde 50 mg klomen şeklinde yapsam pct yi yeterli olurmu ?

     

    Testislerde ufalma felan pek yok. libidomda sağlam . Preglyn vurulmıcaktım zaten. Nolvadex bulsam 1 ay 20 mg nolva 50 mg klomen kullanacaktım.

     

    Yani arimidex işimi görürmü pct döneminde ?


  3. Ya galiba cevap verenlerin çoğu kürün ne olduğunu bilmiyor . Kardeşim nolvadex tadex tamoxsifen piyasada şuan yok tw ye bile çıktı , eczacı asistanlarının takıldığı bi site var orda bile söylendi ilaç yok piyasada. Yani istanbulda yok. Arimidex ile pct yapabilirmiyiz ?


  4. Arkadaşlar 13 hafta testo boldenone kürü yaptım.

    10 hafta 500 mg testo enant

    11-13 hafta 300 mg testo prop

    İlk 8 hafta 400 boldenone

    9-13 600 boldenone kullandım ama kür geçmişim sağlam diyemi bilmiyorum kürü keseli 1 haftayı geçti hiç libidoda düşüklük yok sadece testislerde çok çok ufak bi ufalma var . Preglyn kullanmak istemiyorum bu yüzden .

     

    4 hafta 20 mg nolvadex

    4 hafta 50 mg klomen yeterli olacaktır die düşünüyoru. Sizcede uygun olurmu?


  5. ezberden yapılan pct mantıksız oluyor kusura bakmayın ama ille de yapacağım diyorsanız zaten kısa esterden çıktınız

     

    20 gün novaldex d 20 mg

    30 gün klomen 100 mg

    yada

    pregnyl 1500/3 (3 defa 500 500)

    20 gün novaldex d 20 mg

    20 gün klomen 50 mg

     

    Son testo p pazartesi vuruldum . Bugün perşembe libidom da fazla bir sıkıntı yok. Nolvadex ve klomen kullansam yeterli olurmu ?

     

    muhtemel olabilir ama değer bilmeden emin konuşamam

     

    Şuan tahlil yapmaya gidecek hiç zamanım yok.

     

    Preglyn vurulcam sacedece 3000 lik vurulcam ve nolvadex kullancam yeterli olur die düşünüyorumm. Kürü keseli 5 gün oldu testo propionate kullanıyodum daha pct ye başlamadım hala libidoda düşüklük yok. Birtane 1500 lük preglyn bile yeterli olabilir. Ben şöyle bi pct düşünüyorum :

     

    Kür biteli 5 gün oldu son testo propionate ile boldenonu pazartesi vurdum . Önümüzdeki pzartesi günü yani 7. Günde

     

    1500 preglyn vurulcam

    4 hafta nolvadex 20 mg kullanacağım ayrıca

    Çinko 50 mg alacağım . Yeterli olacaktır.

     

    Animal stack te ekleyeceğim bulabilirsem . Sizce uygunmudur. Libido düşüklüğü yaşamıorum o yüzden klomen kullanmayacağım preglyn 1 tane 1500 iu yeter diye düşünüyorum .


  6. Yumurtalıklarda küçülme var ise choromion alınabilir düşük dozlarda.

    Ama klomen ve nolvadex de fsh lh ı arttırıp üretimi başlatmaya yeterli olur.

    Klomen ve nolvadexin yanına ben sperm üretimi için çinkoyu muhakkak pct dede öneriyorum.

    Kortizol içinde c vitamini alman gayet mantıklı olucakdır.

    Bunun haricinde tribulus vs gibi şeylerin işe yaramadığı düşüncesinde olanlardanım

     

    Yumurtalarda küçülme var ama çok da fazla değil. Deca küründeki gibi sarkma felan olmadı sadece küçülme var .


  7. ezberden yapılan pct mantıksız oluyor kusura bakmayın ama ille de yapacağım diyorsanız zaten kısa esterden çıktınız

     

    20 gün novaldex d 20 mg

    30 gün klomen 100 mg

    yada

    pregnyl 1500/3 (3 defa 500 500)

    20 gün novaldex d 20 mg

    20 gün klomen 50 mg

     

    Son testo p pazartesi vuruldum . Bugün perşembe libidom da fazla bir sıkıntı yok. Nolvadex ve klomen kullansam yeterli olurmu ?


  8. Arkadaşlar ben testo boldenon kürünün 12 . Haftasındayım . Antiostrojen kullanmıyorum proviron 50 mg kullanıyorum . Sabah 25 mg akşam 25 mg alıyorum fakat ara sıra akşam almam gereken provironu unutuyorum haftada bir muhakkak oluyor. Sorun olurmu bu acabs ?


  9. kullanmanız gereken acetat zaten 3x 100 mg olacak fazlasına ihtiyacınız yok şu esnada. 8 hafta kadar gidebilirsiniz.

     

    kürün son 8 haftasına eklesem yeterli olurmu 10 hafta definasyon yapıcam 3. haftadan itibaren eklesem sorun olurmu ve koruyucu olarak ne almalıyım .


  10. Kürüm 20 hafta

    İlk 10 hafta

    500 testo enant

    400 le başlayıp 600 boldenone aldım . Şuan 11. Haftadayım testo pro a döndüm temiz büyümek için . Yani

    11-20 400 testo prop ve 600 boldenone yapcam .

    Tren acetat eklemek istiyorum elimde 3000 mg bvs tren acet var fakat çekiniyorum yazılanlardan dolayı . 86 kiloyum 4. Kürüm . Tren acet düşük doz kullansam 225 300 mg arası sıkıntı yaşarmıyım ve yanında koruyucu olarak ne almalıyım cabaser kaç günde bir tüketmeliyim . Şuan proviron 50 mg + vitamin c + çinko kullanıyorum . Yardımlarınızın için teşekkürler .


  11. 800 mg boldenon kullanırken yağ yakmak zor boldenon dozajı arttıkça su tutumu parabolik olarak artar.400 de 1 birim su tutarken 600 de 5 birim 800 de 8 birim tutabilir gibi rakamlar kafadan. boldenonu kesip direk 300 mg tren acetat son ve 300 mg masteron ekleyebilirsin.

     

    Elimde 3000 mg tren ac 4000 mg testo propionate ve bi okadarda boldenone war şuanda . Boldenonu kesmesem küre antiostrojen eklesem tu tutumu engellenmezmi ? Hemde tren acet kullanırken başka ne almalıyım koruyucu olarak ? Cabaser levotron felan ne almak lazım iç organlarındesteklemek için felan ? 10. Hafta bulk bitti direk 11. Hafta define girsem sıkıntı çıkmaz dimi?


  12. Önceki 4 küründe ne kullandın, mct de ne kullandın 4. Kürün ama koruyucu namına hiçbir şey yok O.o

     

    Koruyucu olarak :

    proviron 50 mg

    C vitamin 1000 mg

    Çinko 100 mg

    Biotin alıyorum . Koruyucu yok demedim ben antiostrojen kullanmıyorum dedim .

     

    Öteki kürlerimde :

     

    Testo deca boldenon dianabol 4 lüsünü kombin ettim

     

    Ama çok su tuttuğum için busefer deca kullanmadım . Gereksiz görüyorum decayı .


  13. Genesis anavar kullandım son kürümde kickstart amaçlı. Ben danabol kullanmam su tutuyor diye zamanında çol moralimi bozdu o yüzden kickstart için anavar tercih ederim ben sürekli. . 2 . Hafta etkisini gösterdi kollarım pumplı geziyordum . Genesis çok iyi orjinalini alırsan tabi . Vermodje de kullandım çok iyi değil ama iyi . Gücümü arttırdı bayağı. Balkan genesis e yakın . Ama genessis 100 tablet balkan 60 ama tablet sayısına göre hesap edersen genessis balkandan da pahalı. En uygun bulacağın vermodje dir .


  14. Arkadaşlar

     

    1-10 testo ent 500 mg

    1-7 boldenone 400 mg

    8-10 boldenone 650mg

     

    Kürümün 10. Haftası bitmek üzere .

     

    11-20 hafta 300-400 mg testo p

    11-18 hafta 650 800 mg boldenone ( aslında boldenone bvs ve omega karıştırıp kullanıyorum . Sonrada aldım boldenonun yarısını o yüzden farklı markalar oldu. Omegabın ampulleri 250 mg yani ben haftada 650 wurmuş oluyorum o yüzden . 800 e çıkaracağımdada muhtemelen 750 mg felan vurulcam belki 1000 bile olabilir . Şuan su tutumu yok 650 almama rağmen ve sadece proviron kullanıyorum . )

     

    Sorum şu arkadaşlar :

     

    11-18 hafta tren acet eklemek istiyorum elimde şuan 3000 mg var ama kaç mg kullanmalıyım bilmiyorum . Sadece yağ yakmak istiyorum bu kür 4. Kürüm .

    Amacım yağ yakmak 225 mg yeterli olurmu acaba veya 300 mg ? cabaser eklemelimiyim ve kaç mg almalıyım . Arimidex eklemeliyim . Tren aldığımda ne kullanmalıyım bilmiyorum . Yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler .


  15. Haklısınız 3.5-4 kilo az bir kilo haklısınız fakat 500 mg testo 400 mg boldenone 8 hafta kullandım . 9.haftada boldenone 600 e çıkardım daha 9. Haftadayım ve hedefim zaten 87 kiloydu küre girerken . Daha önce çok kür yaptım ve ilaçların az kilo aldırması normal çünkü bu dozlar benim için düşük bilmiyorum anlatabiliyomuyum . Fotoğraf çekinir ve paylaşırım müsait bir anda. Testis le alakalı soru sormamın sebebi tren acet kullanmamış olmam . Daha çnce hep deca kullanıuordum ama kürlerim hep 15 haftaydı we tren acet hiç eklemedim . Testislere nasıl bir etki yapar bilmiyorum o yüzden soruyorum . Yani yaptığım kürde bir sıkıntı yok beslenmemdede yok . Benim amacım definasyon olduğu için sürekli kardio we diyet yapıyorum o yüzden az kilo almam normal .


  16. Arkadaşlar merhaba 10 haftalık testo enantat boldenone küründen sonra direk kürü kesmeden testo prop boldenone tren acet kürüne geçecektim . Şuan 9. Haftadayım testislerde küçülme 8. Haftadan sonra başladı 500 testo 600 boldenone alıyorum son 2 haftadır . Ondan önce 500 testo enant 400 boldenone alıyordum . Yalnız işin garip tarafı küre başladığımdan beri 3-3.5 kilo alabildim 9 haftada. Ama amacım temiz hacim almaktı we bunu yaptığımı düşünüyorum çünkü daha önce deca boldenone testo kombine edip kullandığım için ve defalarca kullandım o yüzden tek boldenone dan etki alamayacağımı biliyodum . Güzel hacim aldım 9 haftada 3.5 kiloya göre fakat testislerimdeki küçülme yüzünden definasyon kürüne geçmeye tereddüt ediyorum . Sizce geçmelimiyimmdirek . Aşırı küçülme yok ama definasyonda boldenone u 600 dan 800 lere çıkaracağım 300 mg da tren acetat ve 400 mg testo prop alacağım .

     

    Kür içerisinde proviron çinko c vitamini biotin gibi vitaminler tüketiyorum . Sizce 10. Haftadan sonra 10 hafta definasyon yapsam sıkını olurmu.


  17. Normalde Enjeksiyonları Perşembe 500 Testo 400 boldenone yapıyordum.Şimdi boldenonu 600 e gelecek haftalarda 800 e yükselteceğim . Sorum şu :

    perşembe günü yaptığım 500 testo 400 boldenone enjeksiyonunu artık

     

    cuma 250 testo 200 boldenone

     

    pazar 200 boldenone

     

    salı 250 testo 200 boldenone şeklinde yapsam sorun teşkil edermi.

     

    Hepsini bir günde vurulmak istemiyorum artık 9. haftadayım antriostrojende almıyorum . yavaş yavaş ilaç almak için böyle yapmayı düşündüm . Zaten bir hafta sonra propionate e döneceğim için ister istemez bu şekle dönecek enjeksiyonlar .

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×