Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Rayban47

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Rayban47 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Selamlar bu ikisi arasında kararsız kaldım ne fark var bunlar arasında acaba bilgisi olan varmı
  2. Değerli arkadaşlar iyi akşamlar. Önceikle soracağım birçok soru var ama umarım cevap alırım, başka sitelerde egoları yüksek insanlar hep yanlış yönlendirme yapıyor şans eseri sitenizi buldum açıkçası şansımı denemek istiyrum. 1-) Steroid ile Peptidi kıyaslasak nasıl bir fark çıkar yani ben düşünüyorum ama baan bişey desinler peptid için steroidten soğuyayım. 2-) Sustanon olsun deca lsun bunları nerede üretiyolar patent falan nasıl oluyo birçok firmada var onlar nasıl yapabiliyo hepsi orjinalmi. 3-) Nette araştırdım genotropin öneriyo herkes yağ yakımı için bunu alsam baktım bi kalemmiş nasıl hazırlanır zormudur.. 4-) kür yaptık diyelim kür sonu pregnyl 5000 lazımmı ülkede yok diyolar ne yapılır alternatif bilgi vermediler bana ondan korkudan giremedim küre falan. 5-) kür yaparken mesela tren kullanıyoruz diyelim arimidexmi almak lazım cabasermi ne farkı var bunların. Birde bu siteden almak için ne yapıyoruz güven konusunda nasıl güvenecem açıkçası kafam karışık sahte olması vb durum oluyormu bu siteden alışveriş yapanlar yorumlarsa sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×