Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

derbaran

Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne derbaran kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Sürmeliprotein, 12 saat önce yazdı:

    Ben acetat kullandım hatta 1 hafta önce kestim başlangıçta pek sıkıntı yoktu sonradan fazla agresifleşme gün içinde sürekli uyuma isteği yorgunluk yapıyordu işteyken çok sıkıntı yaşatıyordu akciğer sıkışması yapıyordu kardiyoda dışarda yürürken filan maske taktığımda resmen kafayı yiyordum gereksiz duygulanma arada ölüm tripleri filan oluyordu 8 hafta kullanabildim anca düzgün beslenme ve sert idman ile hem yağ yakıp üstüne 5 kg ekledim ilk kürümdü 

    Beyler dün gece uykusuzluk zirve yaptı tavanı izledim. Ayrıca aynı tren enantat kullandığım dönemdeki gibi sapıtıp psikopatlastigimı hissettim ha ha bjr de 2 kere tişört değiştirdim terden.


  2. Sürmeliprotein, Bir saat önce yazdı:

    Ben acetat kullandım hatta 1 hafta önce kestim başlangıçta pek sıkıntı yoktu sonradan fazla agresifleşme gün içinde sürekli uyuma isteği yorgunluk yapıyordu işteyken çok sıkıntı yaşatıyordu akciğer sıkışması yapıyordu kardiyoda dışarda yürürken filan maske taktığımda resmen kafayı yiyordum gereksiz duygulanma arada ölüm tripleri filan oluyordu 8 hafta kullanabildim anca düzgün beslenme ve sert idman ile hem yağ yakıp üstüne 5 kg ekledim ilk kürümdü 

    Bende tam bu etkileri görmüştüm fakat dediğim gibi enantat esteri 5. Hafta gibi görmeye başlamıştım, acetatta ne zaman görmek gerekir onu soruyorum aslında


  3. phDinSportSciences, 11 saat önce yazdı:

    Merhaba dostum, 

    İlginç bir şekilde ben tren enantate da gördüğüm bir çok yanetkiyi acetate formunda görmüyorum bir çok markada ve kürde bu böyle oldu. Yani görmüyorum derken Enantate formunda 10 görüyorsam acetat formunda 1 görüyorum.

    Benim vücudum deca ve trenbolone gibi ilaçlara çok hızlı tepki veriyor özellikle prolaktin oluşumu bariz şekilde artıyor direk, eğer çok serbest bırakırsam prolaktini gögüs ucundan dışarı eser miktarda sıvı oluşumu meydana geliyor.

    Bunun yanısıra içine girdiğim saçma sapan inişli çıkışlı varoluşu sorgulatan ruh halinden trenbolone çalışıyor mu çalışmıyor mu anlıyorum direk :D Aşırı tembelleştiyor ve erteleme alışkanlığına sebep oluyor.

    Bir de nereden alıyorsunuz şu markaları, garanti oynamak varken :)

    Kanka bir çok markayı denedim. Bak garanti denilen markaları da denedim yalnız şu var bu ülkede gerçekten her 10 markadan 9 u dandik bak abartmiyorum. Bu arada dostum bu hayatı sorgulama olayı bende de oluyor fakat bunda daha olmadı sen de ne kadar zamanda oluyor.

    hectordoyle, 11 saat önce yazdı:

    Valla kiminde de tren acetate daha fazla yan etki gösteriyor tren enanthate a göre çünkü kandaki  inişi çıkışı çok ani oluyor esterinden dolayı. Her bünye farklı ama arkadaşın kullandığı markada bence sıkıntı var

    Bilemiyorum valla dostum genelde verim aldı çoğu kişi 


  4. Arkadaşlar merhaba, yaklasik 15 16 gündür tren acetat kullanmaktayım 2 günde bir enjeksiyon yapıyorum. Aslında 4 5 yıllık spor geçmişim var fakat son bir senedir spor yapamadım bundan dolayı fazlasıyla yağlandım. Sadece prop ile yağ oranımı azalatmaya çalışıyordum araya 2 kutu kadar tren eklemek istedim. Daha önce tren enantat deneyimim var. Normalde tren bende gece terlemesi agresiflik vs vs yapar. Fakat hala bir şey hissetmedim.

    Bu trenin çalıştığını nasıl hissederiz.

    Sağlıklı günler dilerim.


  5. TheShoulder, 11 saat önce yazdı:

    Yani şöyle diyeyim antrenörümle aramı açan anaboliktir kendisi. Kullanılmaması taraftarı. Kullandırmazda. Kullandın ne oldu dersen ? Sivilcesiz sırtımda sivilce oldu, garip bir doluluk verdi dry değil wet bir doluluk hoştu sana ne oldu yine len tepkileri alabileceğin bir ilaç.. kardeşim değer mi dersen muallak. Param var benim diyorsan bi tadına bak derim çünkü denenmesi gereken bir şey 14. Günün şafağında ortalık gerçekten alev alıyor :D 

    Adele koyabildin mi peki, kürden sonra erkeklik ne kadar zamanda topladı decadan farklı olarak.


  6. Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Kışın npp kürü yapmayı düşünüyorum ancak bu ilaç hakkında forumlarda yeterince bilgi göremiyorum. Bunu kullanan arkadaşlar varsa avantajları dezavantajları nedir paylaşırsa çok sevinirim. Decadan farkları nelerdir, kur bittikten sonra deca kadar uzun süre erkekliği baskılamaya devam eder mi? Tekrar iyi forumlar dilerim.


  7. anabolizanhelp, 31 dakika önce yazdı:

    Beslenmen çok yetersiz görünüyor mutlaka beslenmeni düzeltmelisin ilaçların dozajlarını arttıracağın zaman 2 hafta haftada pazartesi çarşamba cuma full body workout uygulamanı tavsiye ediyorum büyük kas gruplarını 2 hareket bir compound bir serbest agırlık olarak uygula küçük kas gruplarını tek hareket 3 set ilk hafta 3x15 ikinci hafta 3x12 gir buradaki amaç beslenmenin verimini arttırmak olacak şekerden uzak dur meyve tüketme mutlaka günde 3 4 ceviz tavsiye ediyorum sindirimini zorlaştırcak kadar büyük oğün yeme orta glisemik indeksli beslen mutlaka karbonhidratı protein ile beraber tüket ve beslenmeni bozma en az 3 hafta cheat meal yapma yanmamış sağlıklı yağ almalısın en az kilon kadar omega 3 d vitamini magnezyum b3 al devam et bakalım dediklerimi yaparsan kurtarma ihitiimalin yüksek bu kürü ya da kes kürü dinlen biraz daha bilgili daha düzenli bir kür planlaması yap umarım spor geçmişin idman kaliten vucut olculerın bu küre elverişlidir öyle ummak isteriz yoksa bu yazdıklarım çöp . kolayda yazmam böyle . hayırlısı .

    Çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım.


  8. Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Yaklaşık 20 gün önce trenbolone a. kürüne başladım. 50 75 75 75 100 100 100 100 olarak devam ettim bundan sonra da 300 propionat 300 tren sabit devam edicem. Şimdi sorum şu bu kürde güce dair pek bir şey göremedim şimdiye kadar bunun nedeni nedir. İlaçların yan etkisini sonuna kadar hissediyorum ama daha vücut olarak bir etki alamadım. Tam verimi ne zaman alırım. Yani ilaçlar tam olarak ne zaman açılır. İlaçların orijinalliği konusunda sorun yok. Kaynağım sağlam yurtdışı malı. Beslenmem şu şekilde 60 75 mg aradı yulaf 4 tam yumurta 250 Gr pirinç yanına yarım kilo tavuk göğsü. 3 yada 4 öğüne bölüyorum hepsini. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan herkesi iyi forumlar.


  9. Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bir abimin istediği üzerine yazıyorum. Yaşı 45. Yıllarca bir çok küre girmiş çıkmış bir insan. En son geçen sene 500 testo 500 boldenon kullandı. 14 hafta son iki hafta boldeyi 750 ye çıkardı. Kürdün 5000 pregnil 30 mg nolvadex kullandi. Libidosu düşüktü ama son 2 aydir çok kotu hiçbir şey yok diyor. Yapmamız gerekenler hakkında bir yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize iyi forumlar.

    Screenshot_2018-07-06-22-06-46-102_com.whatsapp.png Screenshot_2018-07-06-22-06-50-081_com.whatsapp.png


  10. daha once hiç küre girmedim boy 174 kilo 75 yavas gelişen bir yapım var ozellkle sırtım yavas gelişiyor goguslerim on plana cıkıyor. Skinny ffat denilebilecek bir fiziğim var kürdeki amac ise yag oranımı azaltıp fit olmak.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×