Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

rcanbilgic

Üye
  • İçerik sayısı

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

rcanbilgic Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. YARIŞMA KÜRÜ NASIL OLMALI

    Öncelikle bu konuyu inceleyip yorumunu ve eleştirisini esirgemeyen herkese, tüm hocalarımıza teşekkür ederim. Başlıktan da anlaşılacağı gibi yarışma vücudu elde etmek ve profesyonel anlamda kariyer düşünüyorum. 22 yaşındayım ve 3 senedir düzenli spor yapıyorum. Bu 3 senenin ilk 2 senesi düzenli diyet programlarına uyarak, son senesi ise hepimizin bildiği günlük besinleri yeterli miktarda tüketerek geçirdim. Kısaca vücudumdan bahsedecek olursam, 184 cm boyunda 88.5 kg ağırlığındayım. Soğuk kol ölçüm 40 cm ve yağ oranım da %14-%15 dolaylarında. Şunu da belirtmek gerek tabi daha önce bir başarılı bir başarısız kür deneyimim oldu. İlk kürüm de yağ oranıma çok takıntılı olduğum için hacme yönelik bir kür yapmadım. İlk kürüm de haftalık 300 mg testo-propionat ve winstrol kullandım. İkinci kürüm de ise daha bilinçli yaklaşıp ağır bir ilaç kullanmak istemedim. Haftalık 500 mg testo-enanth kullandım. Konuyu özetlersek, Diyet ve beslenme konusunda kendime güvencim üst seviyede, aynı şekilde antrenman düzenliliği ve antrenman şiddeti konusunda da kendime güveniyorum. Tek eksiğim doğru ilacı, doğru şekilde kombine ederek kullanmak diyebiliriz. Tekrar konuyu inceleyip yorumunu belirtenlere çok teşekkür ederim.
  2. 2. Kur icin tavsiyeler

    Tum peptidturkiye.com ailesine selamlar. Her zaman ki gibi yine siz degerli hocalarimin tavsiyelerine muhtac durumdayim. Kisaca anlatayim, 2 yildir hic ara vermeden vg ile ilgileniyorum. 1 defa 12 hafta testo-enant ile kur yaptim ve bu yaz da ghrp-2, peg-mgf, hgh-frag ve mod-grf ile 60 gunluk peptid hacim kuru yaptim. Iki kurden de tatmin edici etki aldim. Bu sene icin de 1 kur daha yapip eger mumkunse ilac kullanimini birakmak gibi bi planim var. Ancak benim canimi sikan nokta nasil bir kur dizayni yapmam gerektigi. Hic kimse definasyon kurlerine cazip bakmiyor. Ancak ben fiziksel yapi itibari ile zaten cok iri duran birisiyim. Kisaca su goturmez bir endomorf.. Sizce definasyona yonelik mi yoksa hacime yonelik mi kur yapmaliyim. Veya kopru bir kur ile ikisini birlikte mi? Onerileriniz ve tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler..
  3. Not: Benim degil, fitness partnerimin sorunu arkadaslar, abilerim. Bu yuzden cevaplarda biraz daha aciklayici olabilirseniz mutlu olurum, test sonuclarindan ben bisey anlamafim cunku 12 hafta 500 sustanon, 10 hafta 300-400 rimobolan, 7-11 hafta arası 30 mg danabol kullandım. Sustanonu 15 hafta almayı planlıyordum ama libido problemi ciddi şekilde baş gösterdi ve testislerde azda olsa ufalma oldu ve 12. haftada bitirdim kürü. Tek hatamında danabolu ilk haftalar yerine son haftalar almam sanıyorum. Son iğneden 1 hafta sonra hormon testi yaptırdım ve sonuçlar biraz şaşırttı beni. Olması gereken nedir bilemiyorum malesef, ondan dolayı konu açma gereği duydum. Pct olarakta Son iğneden 10 gün sonra haftada 1 defa olmak üzere 3 hafta boyunca 1500 prenglyn kullanacağım. 1 ay boyuncada günde 2 tablet nolvadex, 1 tablet klomen kullanacağım. Sizin pct olarak önerileriniz varsa benimle paylaşabilirsiniz, tavsiyelerinizi dikkate alırım. Bunlarda sonuçlar; http://i.hizliresim.com/o72a7b.jpg
  4. Gh kullanım zamanı

    Kingtropin hgh kullanmaya başladım, günlük 4 ui. Sorum şu gece yatmadan önce mi yoksa sabah kalkınca mı enjeksiyonu yapmalıyım? Yoksa farklı bir şekilde mi? Eğer sabah kalkınca veya gün içerisinde vurulması doğruysa, öğünlerime nasıl şekil vermeliyim (mesela: iğneden 2-3 saat önce veya sonra yemek yememe)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×