Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

wecira

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne wecira kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. burak23822, 5 dakika önce yazdı:

    Sistemi kapatıyorsun ama sonuçta almıyorsun niye??? Sustanon ağır ve yağlı bir ilaç bunu yerine ilk ay pazartesi perşembe olacak şekilde 125-125 iran enanthe öneririm. Daha sonra 2 ay pazartesi perşembe 250-250 şeklinde devam edersin. Fiziğin şuan ne durumda bilmiyoruz ama yanına ilk ay 200 sonraki 2 ay 400 primlolon eklersen daha güzel bi sonuç elde edebilirsin. Son igneden 20 gün sonra test verip sonuçlarına göre pct başlayabilirsin. Daha sonra hemen bir küre gireceksen pct yapman çok yanlış olur. Sen en iyisi 2. Kür için vücudunu pct bitiminden en az 6-9 ay aralığında dinlenmeye bırak.

    hocam yazdım sustanon kullanmak istiyorum 


  2. ardas, 2 saat önce yazdı:

    Bu koruyucular dışında vitamin alıyorsundur diye düşünüyorum ondan orayı es geçiyorum kürü bitirdikten 1 ay sonra tekrar küre giriceksen pct yapma boşuna 2-3 ay gibi bir süre ara verceksen yada daha uzun o zaman yapman daha mantıklı onun yerine trt sustanon git.

    Hocam Ben Şimdi 6 Ay Susto Kürü Yapsam Sence Hormonlar İflas Etmez Mi

    Tony Montana, Bir saat önce yazdı:

    Hocam ben 18 haftadır kürdeyim, sustanon ve rimo. Haftada 2 enjeksiyon yapıyorum ve inan bana o kadar fazla ruh hali değişimi yaşamadım kısaca 4 enjeksiyon elzem değil ama en verimli yöntemdir

    Açıkçası Bende Çok Enjeksiyon Yapmayı Planlamıyorum Ama En Sağlıklı Yöntemle Gitmek İyidir 

    ardas, 2 saat önce yazdı:

    Bu koruyucular dışında vitamin alıyorsundur diye düşünüyorum ondan orayı es geçiyorum kürü bitirdikten 1 ay sonra tekrar küre giriceksen pct yapma boşuna 2-3 ay gibi bir süre ara verceksen yada daha uzun o zaman yapman daha mantıklı onun yerine trt sustanon git.

    Kdny, Lvr, Omega 3, D3, Milk Thistle, Multivitamin, Q10, Bromelain, Glutatyon.

    Vitaminler Böyle Hocam


  3. Merhaba arkadaşlar,

    Kürümde:

    • Pazartesi: 125mg Susto
    • Perşembe:125mg Susto

    Normalde 500 Yapmayı Planlıyordum Ama Vücudumum Nasıl Tepki Verdiğini Görmek İstiyorum. Şu anlık Koruyucu Olarak 2 Adet Kdny Ve 2 Adet Lvr Kullanmayı Düşünüyorum Protein Oceanda Satılan Karaciğer Ve Böbrek Koruyucuları İnceleyebilirsiniz. Sizin Önerilerinizle Arimidexi Kürümden 1 Ay Sonra Kan Değerlerimin Ve Kişisel Hayatım Açışından Kullanmayı Planlıyorum Vücudum da Tepki Vermediğini Görürsem Dozu 400mg falan yapmayı planlıyorum.

    Lütfen Planlarımı Değerlendirin PCT Dönemime Girdiğimde Bana İlaç Önerilerinizi Vermenizi Umuyorum Kürü 3 Ay Yapacağım Ardırdan 1 Ay PCT Yapacağım Sonrasından Tekrar 3 Ay Susto Kürü Yapabilirmiyim Bu Soruyuda Yanıtlarsanız Sevinirim.

    Not: Susto Kürüne Girme Gibi Söylemlere Girmeyin Lütfen En Kolay Ve Ucuz Yolla Ulaşabildiğim Güvenilir Bir İlaç Salonlarda Adamların Ne Sattığı Belli Değil.


  4. anabolikadam, 2 saat önce yazdı:

    Seçtiğin ilaç içerisinde birden fazla testosterone esterini barındırıyor. Buda dolayısıyla aromatize illetini beraberinde getirerek östrojen gibi seni ruhen etkileyebilecek hormonları tepiyor. Bu yüzden bence ilk kür deneyimi olarak mix ürünleri önermiyorum. Ha, illa da girilecekse ki bence yeri geldiğinde mantıklı olan bir karar ki haliyle eczanede kolaylıkla bulunan bi' ilaç, saygı duyarım.

    hocam 250 yeter mi dersiniz ?


  5. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

    Kürümde Haftalık:

    • 500mg Sustanon
    • Pazartesi / 250
    • Perşembe / 250

    Enjeksiyon Günlerim Olmasını Planlıyorum Protein Ocean da Satılan Böbrek Karaciğer Koruyucuları Kullanıcam Ve Östöjen Seviyemi Dengede Tutmak İçin Günlük 1mg Arimidex Almayı Planlıyorum. Bu Kürü Yaklaşık 3 Ay Yapmayı Düşünüyorum 3 Ayın Sonunda 1 Ay Pct Yapıcam Pct Dönemimde Haftada Pazartesi Günü 100mg Clomid Kullanmayı Planlıyorum.

    Ardından Tekrar 3 Ay Susto Kürü Yapabilir miyim ? Bu Konuda Yanlışım Varsa Düzeltin Ve Olası Yan Etkileri Söylerseniz Sevinirim Psikolajik Sıkıntılar Çekmem Sorun Değil Ama Erkeklik Hormonumu Kaybetmek İstemiyorum Hiç Kimse Sustanon Kullanmayı Önermiyor Ama Ben Dışardan Streoid Almakda İstemiyorum Eczaneden de Başka Bir Seçenek Yok.

    Yardımcı Olur musunuz ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×