Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

muhammedberk

Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne muhammedberk kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. heisenbergg, 5 saat önce yazdı:

    Katiyen önermem trenbolone 1.5 hafta boyunca acetate eşrefini kullandım 3 flakon almıştım 1 tanesini bitirip bıraktım… Uykuların zehir oluyor enerjin olmuyor ama bunların yanı sıra 1.5 haftada öyle bir değişim yakaladım ki anlatamam ben deyeceğini düşünmüyorum kullanacaksan acetate esteri kullan çünkü yan etkiler kontrol edilemeyecek düzeye geldiğinde kandan çıkması kısa sürer.

    Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim acetate esterini kullanmaya karar verdim 


  2. AS1L, 32 dakika önce yazdı:

    1. Kür Önerisi:

    ✓ Testosterone Enanthate: 250-500 mg haftalık.

    ✓ Trenbolone Acetate: 75-100 mg haftalık (düşük dozla başlamak iyi bir fikir olur).

    ✓ Dianabol: Eğer definasyon amaçlıysa, Dianabol yerine Anavar gibi daha az su tutan bir steroid tercih etmelisin.

    2. Aromataz İnhibitörleri: Testosteron ve Dianabol, östrojen seviyelerini artırabileceğinden aromataz inhibitörü (Arimidex veya Aromasin) kullanmalısın.

    3. Koruyucular: Karaciğer sağlığı için NAC veya Milk Thistle gibi destekler kullanmalısın.

    4. PCT: Kür sonrası Clomid veya Nolvadex gibi ilaçlarla hormon seviyelerini dengelemen gerekir.

    Bulk kürü olacak acetate yerine enanthate kullanıyorlar genellikle acetate bulkta kullanılır mı?


  3. Herkese Merhaba, 

    Şuan 250 mg testo e. ile definasyon küründeyim bu kürden sonra trenbolone kürü yapmak istiyorum ancak hangi ilaçları kullanacağım hakkında pek bir bilgim yok örnek olarak Trenbolone acetate 100 mg, Testosterone enanthate 500 mg, 40 mg dianabol kürüne girsem yeterli olur mu mg'ları düşürüp veya arttırmama gerek var mı?


  4. Adrian, 1 dakika önce yazdı:

    Yağ yakmak istiyorsan yapman gereken kalori açığı vermek, istersen 1 gram testo 1 gram trenbolon kullan hiç bir faydası olmayacaktır.

    500 mg testo enanthate yanına 8 hafta oxandrolone ile (4 hafta devam 10 gün mola 4 hafta devam gibi) çok güzel yağ yakabilirsin bu süre zarfında 15 günde bir e2 seviyeni kontrol ettirip armidex ile e2 yi 20-50 seviyesi arasında tutmalısın.

    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim 

    • Beğen 1

  5. AS1L, Bir saat önce yazdı:

    750 mg enanthate yağ yakımı için yüksek bir doz. Bu doz kas kütlesini korumaya yardımcı olur ancak östrojen artışı ve su tutulumuna neden olur. Yağ yakımı için propionate gibi kısa esterli bir testosteron daha uygun olur. Östrojen kontrolü doğru diyet ve kardiyo ile birleştirdiğinde hedefine ulaşman mümkün.

    Anladım hocam peki Testo propu kaç hafta ve kaç mg kullanmalıyım sanırım propa geçeceğim veya 250 mg ile devam edeceğim


  6. Herkese merhaba saygılar,

    Normalde bulk küründeydim 4 hafta 500 mg testosterone enanthate kullandım yanına da dianabol 40 mg kullandım henüz etki gelmeden fikrimi değiştirdim yağlı olduğumu düşünüyorum (yağ oranım %19) ve yağ yakmaya karar verdim bunun için elimde hali hazırda testo e var sizce 750 mg testosterone enanthate yağ yakmak için uygun olur mu yoksa testo propamı çevirmeliyim bu arada yağ yakarken ufağından kasta eklemek istiyorum sizce kararım mantıklı mı?


  7. AS1L, 46 dakika önce yazdı:

    Dianabol kullanırken karaciğer sağlığını korumak için karaciğer destekleyici bir takviye almayı unutma ve Dianabol'ü en fazla 4-6 hafta kullan. Östrojen yan etkilerini kontrol etmek için Proviron'u kullanabilirsin. Eğer jinekomasti gibi belirtiler görürsen, Nolvadex'i alabilirsin. Dianabol bittikten sonra bir kan testi yaptırıp östrojen seviyene bakarak Nolvadex'i PCT için kullanabilir ve dozunu buna göre ayarlayabilirsin.

    Detaylı PCT ve MCT protokolü için mutlaka kan tahlili yapman gerekiyor; bu sayede sana özel bir tedavi yöntemi sunabiliriz.

    Karaciğerimi destekleyecek ilaç ismi önerebilir misiniz?


  8. AS1L, 1 dakika önce yazdı:

    Testosteron Enanthate ve Dianabol kürü kas kütlesi ve güç artışı için etkili olabilir, ancak Dianabol'ün kalitesinden emin olmalısın. Eğer şüpheli bir ürünü kullanırsan, sağlığını riske atabilirsin ve beklediğin verimi alamayabilirsin. Dianabol karaciğere zarar verebilir, bu yüzden kullanım süresini 4-6 hafta ile sınırlı tutmalı ve karaciğer koruyucu bir takviye almayı düşünmelisin. Ayrıca östrojenik yan etkiler için bir anti-östrojen kullanman gerekebilir. Kürün bittikten sonra doğal testosteron üretimini yeniden başlatmak için PCT yapman önemli. 

    Anti-östrojen olarak elimde proviron ve nolvadex var hangisini kaç mg kullanabilirim ya da 6 hafta sonra yani dianabol bittiği zaman bir kan testi yaptırıp o zaman mı kullanmalıyım?


  9. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

    Kişisel özellikler:

    • 1.80 boy
    • 77 kiloyum
    • 2.kürüm

    Olacak ilk kürümde 250 mg testo'yu 15 hafta boyunca kullandım 72 kilodan 80 kiloya ulaştım gücümde gayet iyi arttı kısacası güzel verim aldığımı düşünüyorum bu benim 2.kürüm çok heyecanlıyım 500 mg testosteron enanthate ve 40 mg Dianabol kullanacağım Dianabol'ün markası "Pancea" diye bir marka ilk defa duydum internette arattığım zaman hiç bir sonuç bulamadım salondaki hocama sorduğumda "bu Türk markası" dedi üzerinde ne bir barkod ne bir karekod ne bir son kullanma tarihi hiç bir şey yoktu baya bir şüphelendim açıkçası testo'nun markası iran bu kürden verim alır mıyım yanına bir şey eklemem lazım mı?

    Hangi ilacı ne kadar süre ile kullanmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×