Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Forrestt

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

Forrestt Hakkında

  • Yaş 38
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 20-10-1985

Platform İstatistikleri

  • Yaş 38
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 38
  • Meslek:
    Teknisyen
  • Konum:
    Istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 38
  1. Sirt bacak çalıştım dün kolla alakası bile yoktu aslinda. Sanırım ben plasebo etkilerini zihnimde fazla uçurdum😁
  2. Çok teşekkür ederim sağ olun. Antrenmandan sonra yarım saat eliptik yapiyirum orta nabız. Ama testo düşükken dramatik şekilde yağlaniyor insan. Hormon işleri garip işler.
  3. Teşekkür ederim dostum. Zaten aylardır temiz besleniyorum. Günlük 2000 kalori aliyroum. Kendi yemeğimi hazırlamayı herkesten farklı temiz besmenleyi severim. Spor konusunda ise hayat sartlarindan ötürü bir tutarsızlık var. Hep yaptım biraktim. Düzensiz gitti malesef. Verdiğin bilgi kiymetli. O şekilde 2 gün arayla mı vurayım tam olarak.
  4. Teşekkür ederim dostum. Kendime bakan biriyim. Vitaminleri takviyeleri hali hazırda kullaniyorum. Hiç bir hastalığım yok çok şükür. Bünyem kuvvetli ve sağlamdır. Yanlız testesteron da bir düşük oldu onunda sonucu mekanik bozulma değil ama isteksizlik ve yağlanma şeklinde kendini belli etti. Ben dr dan şu yana ümidimi kestim, gidip soru sorabilecek biri değil. İnsanın yüzüne bakmıyor seriye bağlamış sustanon yazıp yolluyor. Boyum 172cm kilom 90 şu anda. Kg fazla gelecek şimdi size haklisiniz ama son zamanlarda istemsiz oldu bu. Bel çevrem genişledi. Ama ben zaten 172 cm boyla 80 kg olduğum zaman insanlar hastalandım zannediyor o kadar zayıf görünüyorum. Benim tam olarak öğrenmek istediğim şey şu, mesela bana demişsiniz ya 1ml ampulü haftanin günlerine böl diye bu noktada ilacın kalanını bozmadan nasıl saklayacağımı bilmiyorum öğrenmem lazim. Yani ben bu ilacı bu haliyle kullanmak zorundaysam en büyük faydayı almalıyım anlatabiliyorumdur umarım.
  5. Cevap mantıklı teşekkür ederim. Yanlız benimle ilgilenen doktorun binforumdakiler kadar bu konuda bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum. Mesela bana sustanon yazdı ama hakkımda hiçbir şey sormadı. Siz şu an daha çok şey biliyorsunuz benim hakkımda. Benim bildiğim bu tip ilaçlar yazilacaksa hastaya biraz özen ister ama benim dr salladı geçti. Ben burada sizlerle daha iyi şeyler yapabileceğime inaniyorum. Onun demesiyle 3 haftada bir toplam 9 hafta kür uygulayacağım sonra gidip tekrar test yapacağım. Oo testo yükselmiş tamam ilacı kes diyecek biri gibi geldi bana. Mesela bak bu alacağın steroid bunun şu şekilde geri dönüşleri olur bu şekilde de yan etkileri olabilir demedi. Parol yazar gibi yazdı gönderdi. O sebeple önerilerinize ihtiyacım var. Yoksa kafama göre on günde bir vurup tertemiz beslenip ağırlık basmaya devam edeceğim ne olacaksa olacak. Amacım gerçekten çok fazla şeyler değil ve elbette sağlığım daha önemli. Ama fiziksel bir etki görme isteğim yadsinamaz. Hele ki bu yaştan sonra çok daha iyi olur tam ozguvenin düşmeye başladığı zamanlarda yükselmek harika olurdu. Ekleme: başlık ve içerik düzenlemesi için moderatöre teşekkür ederim.
  6. Merhaba arkadaşlar. İsmim Ali ve Foruma yeni katıldım dünden beri mevcut konuları okuyorum bir sürü bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. 39 yaşındayım, yaklaşık 10 senedir ağırlık sporunun içindeyim dönem dönem yaptım ve bıraktım. İyi görünmeyi seven birisiyim. Son zamanlarda kendimi bazı konularda kötü hissetmeye başlayınca üroloji ye gittim. Toplam testetteron düşük çıktı dr sustanon yazdı. 3 haftada bir vurulmamı söyledi. Bu mevzulardan hiç anlayan biri değilim bu forum sayesinde biraz bilgi sahibi oldum ama birazda kafam karıştı. Dün ilk iğneyi kendim vurdum kalçadan. Dr bana 3 kutu sustanon yazdı. Ben bu sustanonu 10 günde bir kendim vursam ve spora ve sporcu beslenmesine eskisi gibi devam etsem kas oranında gelişme yaşar mıyım? Madem kas yapmak istiyorsun yanına legal olarak şunu da alırsan daha iyi olur yada sustanon seni hem hormon olarak hem kas olarak 10 günde bir vurursan seni toparlar mı dersiniz? Madem bu yola mecburen girdim biraz daha iyi görünecek şekilde götürmek istiyorum tabi ki abartmadan. Bu zamana kadar hep doğal gittim. Kendimden de memnunum fizik olarak fakat son zamanlarda oluşan yağlanmalar ve kas kaybı gerçekten canımı sıktı. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×