Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Titpep

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Titpep kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Emin982, 3 dakika önce yazdı:

    Bolde ve tren kullandım tren asla bir tren değil hocam kürüme ne koyayım dediğinde ilk önerdiği ilaç tren oluyor zaten aklı başında bir hoca kolay kolay önermez treni ilaç boş çünkü oda biliyor kullandığında sorun yaşamayacağını ayrıca en basiti o şahıstan fiyat listesi iste trenin fiyatından anlarsın zaten nasıl bir tren olduğunu oxandrolone içinde geçerli aynı şey boldeyle neredeyse aynı fiyatlar buda mümkün değil 

    Sp nin treni mi boş dediniz? Bi 6 ay önce kullanmıştım gayet etkiliydi şuan boldesine başladım 3. Haftamdayım açıkcası ben de onu merak ediyorum bi tecrübeniz var mı?


  2. abduenes0, 22 saat önce yazdı:

    Arkadaşlar Testo Bolde Deca Anapolon kürümde 14 haftada bilinçsiz ve yüksek doz anapolon kullanmamın ve tahlil yaptırmamamın sonuçlarını ve hastanede yaşadığım şeyleri anlatmak istiyorum kardeşlerim ve abilerim benden feyz alsınlar benim düştüğüm gaflete düşmesinler.

    Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

    Ben şunu sormak istiyorum bu ilk tahlil yaptırdığınız süreçte hemogramda baktırdınız mı? Baktırdıysanız burda paylaşabilir misiniz? 


  3. metropol, 3 dakika önce yazdı:

    güvenebilirsin ben ocaktan beri güncel olarak kullanıyorum bu forumda bilinen bir kaç marka dışında başka marka hayatta kullanmam 1000 1500 tl az vericem diye uyduruk markalar kullanacağıma kullanmam daha iyi

    Merhaba. Before after fotoğraflarınız var mı bu süreç içerisinde? Açıkcası ben de kullanmayı düşünüyorum o yüzden soruyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×