Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Adam

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Adam kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. BBurak, Bir saat önce yazdı:
    • Kan testi yaptırıyor musun bilmiyorum fakat sağlık ocağından detaylı bir kan tahlili talep et.
    • Ürik asit seviyesi artışı sonucunda elinde ayağında eklemlerde şişlik olabiliyor ilerleyen süreçlerde gut hastalığına dönüyor. 
    • Forumdakilerin dediği gibi kısa süreli büyüme hormonu kullanımı hemde 2ıu gibi ufak bir dozla alman pek mantıklı gelmedi. Bu dozları aktörler cilt sağlığı için kullanıyor daha çok.
    • Bunlara ek olarak her insanın sağ sol ayak ve el büyüklükleri ve parmakları arasında farklar olabiliyor. Çok sırıtmıyorsa kafana takma.

    Sırıtıyo ama yapacak bir şey yok olan oldu artık. Verdiğin bilgiler için teşekkürler 🙂

    supraxdt, 51 dakika önce yazdı:

    35 günde? Parmak büyüdü ise senin boy da uzar saçında dökülme de olur az da olsa yada cinsel organında'da bir değişiklik olur ve en son etki gösteren uvuzlardir parmaklar evet doğru büyür burun büyür yüz kemiklerin çıkar öne elmacık kemiklerin dışa vurur ama bunların olması için kafadan 2 yıl kesiyorum bile kaç tane epifiz bezi açık hasta kullanıyor 6 ui yine de bu şekil tepki almadi kısa sürede ayrıca omnitrope kullanan bir sporcu var neredeyse 1.5 yıl oldu adamda tık yok bünyeden bünyeye değişir diyeceğim de 35 gün de imkansız diyorum sen bence onun üzerine bir şey düşürmüşsundur şişmiştir😃

    Yok valla hiç birşey düşürmedim üstüne 😀. Keşke dediğin gibi boyum da uzasaydı ama boyda bir uzama gözlemleyemedim.  Bu kadar düşük dozla ve kısa sürede bu etki beni de şaşırttı zaten. Bu durum tam olarak neyden kaynaklanıyor çözemedim


  2. lufi, 9 saat önce yazdı:

    Yaş kaç ?

    20

    ardas, 3 saat önce yazdı:

    35 günde 2ui ile büyümez ki büyüdüyse bile ne yapmalıyım biraz saçma olmuş ameliyatla kısalttırıcak halin yok bu riske göze alarak kullanman lazım.

    Sonuç olarak yukarıda arkadaşın dediği gibi ödem olabilir mi bilmiyorum. Foto at diyenler olmuş. Parmaklarımı ayrı ayrı çeksem açı farkı oluyor belli olmuyor. İki parmağı aynı anda çekemem zaten. Ama iki parmak arasında çok net fark var. İnanan inansın. İnanmayan kendi bilir. Yani büyüme hormonu şakaya gelmez.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×