Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

seytan9

Üye
  • İçerik sayısı

    54
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne seytan9 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Eyvallah hocam. Konuyla alakalı cevap verdiğiniz için. İnsanlar benim yaşam stilime kendi karar veriyor değişeceğine oturacağına asla inanmıyorlar :D. Sanıyorlar ki 80 kilolara düşüp tekrar yağlı besinler yiyerek kilo vereceğim 😂 Artık umursamıyorum cevap bile vermiyorum.

    DNP asla kullanmam bu arada çok tehlikeli ölümcül bir böcek ilacı :D Bakalım ne olacak profesyonel destek almadan bu sürece girmem zaten.

    • Olumsuz 1

  2. Tony Montana, 2 dakika önce yazdı:

    Daha önce koruyamadığın kiloyu şimdi nasıl koruyacaksın. ayrıca kimse bu işi motive olarak yapmıyor, disiplin ve sabırla yapıyor. Disiplin kazanılmadan istediğin kadar motive ol, hiçbir şey fark etmeyecektir, maksimum 1 hafta düzene uyarsın sonra geçmiş olsun

    Yok ben uyarım hocam, sizi ilgilendiren bir durum yok. Nasihata da ihtiyacım yok. 

    Konuda sorduğum soru açık, konuya göre cevap verirseniz sevinirim.

    • Beğen 1
    • Olumsuz 4
    • Yanlış Cevap 1

  3. BBurak, 48 dakika önce yazdı:

    Doğal bir süreç ve bilinçle elde edemediğin vücudu ilaç kullanıp da elde edemezsin. Farz edelim ki elde ettin zaten koruyamazsın.

     Yanlış anlama ben cevap vermeden biraz profili inceleyip öyle cevap veririm. 1 ay önce açtığın başlıkla şuan kilon hala aynı. Ha ben illa yapacağım diyorsan Testo e. ve masteron yapabilirsin. Ben kendi planlamamda mgları 200 200 düşünüyorum. Uzun ester önermemin sebebi de sürekli enjeksiyonla uğraşmamak için.

    Doğal olarak uzun süreli yapmaya karşı bir motivasyonum ve zamanım yok. Bazı planlarım var. Ha bir de şöyle söyleyebilirim doğal olarak yapsam zaten 4-5 ayda toparlarım vücudumu. 

    Küre girmenin bana fiziki olarak superman etkisi olacağına inandığımdan değil, psikolojik açıdan çok çok önemli olacağından dolayı karar almış bulunuyorum. Ha elbette fiziki olarak da hiç etkisini göremezsin diyemez kimse, diğer arkadaşın dediği gibi.

    Kilomu koruyacağımı düşünüyorum. Burada da üstte söylediğim madde devreye giriyor, istediğim vücuda eriştiğimde koruyacağıma kendime güveniyorum. Çünkü tamamen psikolojik ve motivasyon ile alakalı.

    Kilolu insanların tamamı zaten bilmem neremi göbeğimi saldım, yesem ne yemesem ne diyip yüksek kilolara çıkmıyor mu? Kilolu insanların %90'lık kesimi motivasyon eksikliğinden ötürü diyet ve spor yapamıyor.

    Uzun lafın kısası istediğim vücuda geldiğim zaman motivasyonumu kazanacağımdan ve koruyacağımdan %100 eminim. 

    Ayrıca şöyle bir bilgi vereyim: Doğal olarak 2020 yılında 117 kilodan 70 kiloya kadar düştüm. 4-5 ay gibi bir sürede. Sonrası zaten pandemi...

    Kür konusunda kararlıyım, daha önce açtığım konulardan sonra hiç tartılmadığım için kilomu aynı söyledim. Her neyse, cevap için teşekkürler.


  4. ardas, 11 dakika önce yazdı:

    Yani kısa ester olduğu için östrojenini çok arttırcağını sanmam belki winstrolden dolayı karaciğer değerlerin biraz yükselebilir o kadar ağır bir kür değil.

    Bu kürden sonra başka bir kür yapmayacağım zaten. Natural olarak devam edeceğim. Hafif plaj vücudu yakalarsam yeterli daha ileri gitmeye niyetim yok.

    ardas, 11 dakika önce yazdı:

    Yani kısa ester olduğu için östrojenini çok arttırcağını sanmam belki winstrolden dolayı karaciğer değerlerin biraz yükselebilir o kadar ağır bir kür değil.

    illüzyon sadece kestiğin gibi gidiyor zaten sertlik ve pump hissi.

    Anladım hocam önemsiz o halde benim için. Zaten küre ilk defa gireceğim için psikolojik olarak epey bir illüzyon yaşayacağım :D


  5. ardas, 10 dakika önce yazdı:

    testo p. masteron winstrol.(bide istersen kardio öncesi yohimbine olabilir.)

    Teşekkür ederim. Peki sizce Burak hoca ile profesyonel bir biçimde kullandığımda yan etki olarak ne gibi yan etkilerini görürüm?

    Hocam adeleye verdiği sertlik ve pump ne işe yarıyor tam olarak? Pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.


  6. Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?

    Yağ yakım için ve biraz kütle eklemek için 7-10k arası nasıl bir kür süreci önerirsiniz?

    • Yaş: 21
    • Kilo: 139
    • Bilinen herhangi bir hastalık: Egzama dışında herhangi bir hastalığım bulunmuyor
    • Spor geçmişi: 14 yaşımdan beri aralıklı olarak neredeyse her yıl bir süre yaparım yaklaşık 15-20 kilo verip salarım.

    Daha önce küre girmedim, 2020 yılında Ventolin + T3 kullandım, 2022 yılında Clenbuterol. Başka herhangi ağır ilaç kullanmadım.

    Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

    • Olumsuz 1
    • Yanlış Cevap 1

  7. steroidnediryahu, 13 saat önce yazdı:

    Şekersiz meyveli soda tercih et. Yağ yakarken kan şekerini düşük tutmak zorundasın.

    Nereden temin edebilirim?

    BBurak, 21 saat önce yazdı:
    • Kalori açığındayken çok bir şey fark edeceğini düşünmüyorum,
    • 5 yerine 3 gibi uçuk bir miktar olması söz konusu değil,
    • Belki totalde 150-200 gram yağ kitlesini etkiler,
    • Belirtme sebebim optimal olmaması,
    • Kesin bir sayı veremez kimse ama yağ yakımına pozitif etki etmeyeceği kesin yani %100.

    Teşekkür ederim hocam peki ya küre girene kadar ısınma dönemimde günde 3-4 adet meyveli soda içmemi önerir misiniz bu yaz günleri bazen gerçekten içim yanıyor. Bir nevi meyveli soda en sevdiğim içecektir. Bitter çikolata mantığı ile mutluluk hormonumu tetikleyerek bir nevi dengeleyebilir miyim diye düşünüyorum.

    Önerirseniz hangi marka meyveli soda önerirsiniz? Ayrıca su tutar mıyım sizce meyveli soda ile?


  8. BBurak, Bir saat önce yazdı:
    • Maden suyu = Mineralli su,
    • Soda = Karbonatlı mideyi rahatlatan su,
    • Meyveli soda = Şekerli su,
    • Şekerli su = Yükselen kan şekeri, yağ yakımına negatif etki,
    • 650-700 kalori = Yağdan çok kas kaybı. 

    Negatif etki dediğiniz ne kadar mesela?

    Bunu hesaplayabilir miyiz?

    Örneğin: 2 haftada 5 kilo atacakken 3 kilo atarsın gibisinden.


  9. ardas, Bir saat önce yazdı:

    ...

    Hocam teşekkürler. Efedrin korkunç bir ilaç. Ben kahve ile devam edeceğim. Herkese teşekkürler.

    BBurak, Bir saat önce yazdı:

    İç bir bardak filtre kahve devam et yapacağın less kardiyo zaten aman aman bir enerjiye ihtiyacın yok ki. 

    Hocam rica etsem bir önceki konuya bakar mısınız penis konusuna ona da yorumunuzu merak ediyorum teşekkür ederim.


  10. ardas, 5 dakika önce yazdı:

    Düzenli diyet yapıyorsan bence en iyi etkisini hissedebilceğin yohimbine diğer yağ yakan supplementler hepsi eşit bana göre hepsinde ortak l carnetin var zaten thermo burner yazanların.

    Hocam yağ yakmak değil de daha çok enerji üzerine ilerlemek istiyorum. Supplement olarak zaten en iyi supplement bile yağ yakımına etkisi en fazla %5 olur. Bu sebeple ben daha çok enerji kazanıp kardiyomu arttırarak daha güzel sonuçlar elde etmeyi düşünüyorum.

    Yohimbine içeren küre gireceğim zaten. 1 ay sonra. Şu an ısınma dönemindeyim.


  11. Merhabalar arkadaşlar,

    Geçen günlerde thirtyone arcanumv2 pre workout satın aldım. Fakat hiçbir etkisini göremedim. Dün satıcıya yazdım, bana şunu söyledi: "Aç karna idman yapmamalısın. Kardiyo için önermem bu ürünü. Karbonhidrat alıp öyle ağırlık antrenmanına girmen lazım pump etkisi ve dinçlik etkisini o ara verir." Bana kardiyo için thermonator önerdi. Siz ne önerirsiniz ben aç karna kardiyo yaparken ne içmeliyim?

    Bu güne kadar aç karna kardiyo yaparken güzel enerji veren tek ürün L-carnitine oldu.

    Sebebi nedir?

    Yardımcı olur musunuz lütfen.


  12. Rhapsody3132, 8 saat önce yazdı:

    ölçek 20 Gr dediğim gibi çıktı işte bilip bilmeden 2.5 Gr ölçek diyorsunuz

    dostum tuvalete gitmende bir problem yok

    fakat sen bundan 1 ölçek kullandiysan nasıl etki hissetmezsin? sen sürekli caffein,pre workout kullanan biri misin? evet ise bir süre ara ver vücudun alışmıstir bu dozlara.

    Hocam satıcı ile konuştum. Bana dedi ki etki hissetmeme sebebin aç karna karbonhidrat almadan kardiyo yapman. Benim karbonhidrat alıp öyle antrenman yapmam gerekiyormuş.


  13. onlytrenbolone, 20 dakika önce yazdı:

    Şu son günlerde arkadaşımın testi bu, arkadaşımın sorunu bu başlıkları çok gelmeye başladı :D Beyler bu sorduğunuz şeyler ayıp değil sorabilirsiniz burası bunun için var araya ''arkadaş'' kamuflajı koymanın manası yok. Veya cidden arkadaşınızın sorunuysa o gelsin sorsun neden elçi tutuyor kendinde? :)

    Hocam arkadaşım daha Google'a girmeyi bilmiyor :D Eyvallah ama benim böyle bir sorunum olsa söylerim zaten. Konularıma bakarsanız kişisel olarak kilomu söylemekten de başka sorunları söylemekten de çekinmem hiç teşekkürler yorumunuz için 😄

    xendroov, 14 dakika önce yazdı:

    Eliyle malzemeyi düzelti versin. :D
    İşin şakası bir yana da tamamen kilo alakalı eskiden bende de oluyordu, yürürken bacaklar birbirine sürtüşüyordu fakat bacaklarım eridikçe bu sorunu yaşamayalı epey uzun bir süre oldu.

    Evet hocam bacakla sürtüşme bende de oluyor. Bunun bilimsel açıklamasını merak ettim açıkçası o sebeple konuyu açtım bilgilenmek için.


  14. Anlattıklarınızdaki tek sorun benim kanımca "12-15 saat çalışmak" kendinize daha az mesai yapabileceğiniz bir iş bulmalısınız hocam. O zaman kendinize vakit ayırabilirsiniz, kendinizi geliştirebilirsiniz ve konuda anlattığınız sıkıntıları yaşamayabilirsiniz.

    İnanın sizden daha kötü bir vücuda ve yaşam kalitesine sahibim (vücudum berbat ve öz yaşam kalitem kötü). Ama daha 21 yaşındayım ve yaşama enerjim, hayallerim var. E-ticaret ile uğraşıyorum kendi işimin patronuyum. Yaşıtlarıma göre çok üst düzey bir gelirim var. Ayrıca günün çok az saati çalışıyorum ve hayallerimdeki mesleği yapıyorum. Kendime vakit ayırabiliyorum ve hayal kurabiliyorum. Sizin tek sıkıntınızın da üstte söylediğim sebep olarak görüyorum.


  15. Rhapsody3132, 17 saat önce yazdı:

    içinden çıkan ölçek 2.5 gr ise 4 ölçek yani 10 gr kullanınız
    içinden çıkan ölçek 20 gr ise yarım ölçek yani 10 gr kullanınız
    bu doz çarpıntı yapacağını sanmıyorum ilerleyen zamanlarda ise 20 gr kullanırsınız.

    Hocam bu şekilde 1 ölçek ağzıma atıp 1 bardak su içtim uygun mudur?

    jzyx7pa.thumb.jpeg.7ba6feaedf6acc1e384eeac9f8697330.jpeg

    Hocam bir de sizlere sormak isterim:

    Pre workout içtikten 5 dk sonra falan büyük tuvaletim geliyor. Tuvalete girmemde bir sorun olur mu?

    30 dk falan oldu hiçbir etkisini göremedim sadece biraz kaşıntı oldu.

    Bende hiçbir pre workout iş yapmıyor gerçekten sebebi ne olabilir arkadaşlar?


  16. Merhabalar,

    Aşağıda linkini bıraktığım Pre-workout'u satın aldım.

    • Antrenman öncesi nasıl kullanmalıyım nasıl bir ölçekte kaç ölçek almalıyım?

    (1 ay bu pre-workout ile ısınıp sonrasında Burak hoca ile sarms kürüne gireceğim)

    https://thirtyonetr.com/arcanum-pre-workout--400-gr-160-servis--aromasiz

    • Yaş: 21
    • Kilo: 139
    • Boy: 180

    Hastalık: Herhangi bir hastalığım bulunmuyor hormonlarım ve kan değerlerim tamamen normal. Spor yapmadan sadece iyi bir diyetle bile hızlıca kilo verebiliyorum, kilo verme problemim yok.

    Bir de sormak istediğim bir soru var:

    Pre-workout etkileri nelerdir, yağ yakımına bir etkisi bulunuyor mu, Yçyoksa yalnızca güç ve enerji mi?

    Teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×