Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mustfj

Üye
  • İçerik sayısı

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne mustfj kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. ahmet377, 4 dakika önce yazdı:

    cici bebe ve nesguikin içindeki protein bitkisel protein bile değil işlenmiş gıdadan gelen kalitesiz protein ve emin ol bu proteinlerin vücuduna hiç bir katkısı yok nerdeyse, günlük alınan protein miktarı hesaplanırken hayvansal gıdalardan aldığın saf protein baz alınarak hesaplanır ve bir çok vücutçu bitkisel proteinleri bile günlük aldıkları protein miktarının içine katmazlar, cicibebe ve nesquikin içindekini saymıyorum bile, bu tarz besinler senin günlük aldığın gün sonundaki eksik kaloriyi tamamlamak için alınır genelde, arkasında yazan protein miktarı tavuk,yumurta gibi hayvansal proteinler  ile mükayese bile edilemezler 

    Anladım hocam önerinizi dikkate alacağım. Zaten neskuik ve cicibebeden aldığım protein 20 gr bile etmiyor 😀

    • Tamam 1

  2. Meeter, 9 dakika önce yazdı:

    evet uzun sürede olumsuz yan etkılerı oldugunu duymustum, 28 adetlık satılıyor zaten, ben devamlı kullanıyorum ama bazen 2-3 boyunca gun hergün alıyorum, bazen 2-3 gunde bir alıyorum, mide durumuna göre ayarlıyorum ama bu gune kadar bir sorun yaşamadım.

    tamamdır teşekkür ederim

    Tarık34, 9 dakika önce yazdı:

    Gaviscon çozer ilaç olarak.

    Su ve sebze tüketimini arttırmakta yarar sağlayacaktır.

    hocam 5 litre civarı oluyor günlük su tüketimim 


  3.  

    Meeter, 8 dakika önce yazdı:

    mideninde bir çalışma kapasıtesi var ama bulkta sınırları zorlamamız gerekiyor malesef, ben çok oturarak uyudum, gece reflüleri, felaket mide yanmaları...  anlık olarak @SAMOtrophin söyledıgı gasvin yada gaviskon şurup çözüm olabilir ama devamlı kontrol altında tutmak için sabahları aç karına 1 kapsul lansor kullanmanı öneririm, 24 saat boyunca koruyor.

    hocam lansor, sonu prazol ile biten ilaclar ppi ailesi ilaçlar olduğu için uzun sureli kullanimda sinirim sistemi emilimi baya sıkıntıya sokuyor sen ilacı diyince aklıma geldi, acaba 1 aylık kullanımda sorun yaratır mı ya da sen bir sorun yaşadın mı ?


  4. Kado, 7 dakika önce yazdı:

    Boy kaç , ben 4000 civarı kalori de  10 günde 7 kg almıştım 5500 le aşırı dolman gerekir yanlış hesaplıyor olma 😅

    hocam boy 1.83 bu diyet programları var onunla hesaplıyorum sorun olmuyor şöyle:

    • sabah kahvaltısında 200 gram tost ekmeği
    • idmanda sonra 450 gram pirinç(çiğ tartılmış)
    • 100 gram tavuk
    • 1 saat sonra kadar 150 gram cici bebe
    • yatmadan 2 saat önce bitmesi şartıyla 180 gr
    • neskuik 500 ml kadar da süt

  5. Hocam definasyon ya da bulk ilaci diye bir şey genel olarak çok yoktur ha mesela trenbolon tek başına yağ yakar ama başlangıç için diyoruz, propionant ve enanthat arasında ki tek fark ester sureleri prop 2 gunde 1, enanthat haftada 1 ikisi de aynı işi görür, winstrol un sadece kürde işe yarama sebebi yağ yaktırdığından değil eklemlerde ki suyu attığından ötürü, enanthat ile başlasın kick start olarak su tutmayacak turinabol kullanabilir ilk 6 hafta


  6. metropol, 36 dakika önce yazdı:

    5500 kaloriye gerek var mı cevabı kendin vermişsin çok zorluyorsun o kalori vücudunun kaslarının ihtiyacı olan kalori değil zaten o kadar fazlasını yağ olarak alacak hiç bir mantığı yok miden boş olsa bile tok hissetmenin sebebi tamamen insülinden yapman gereken tek şey yeteri kadarını almak

    hocam 3500 kalori bulk başlangıcıydı fakat emin ol 3500 kalori ile yarım saat idman atsam kütle koyamıyorum gram değişiklik olmuyor bundan 1 ay once 3500 kalori ile ilerledim fakat bir sonuc alamayınca insülik direncimin düşmesi adına 1 ay kadar off verdim. Ama şuan 5500 e çektim kilomda artış var ancak öyle uçuşta değil yine yavaş yavaş alıyorum. Off günlerde ise kaloriyi 3500 kalori civarında tutuyorum. 

     


  7. Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?

    Rad140 kullanıyorum, bulkdayım ancak bulk ı sürdüremiyorum, günlük %90 ı temiz şekilde 5500 kalori alıyorum fakat artık aç olsam dahi yediğim zaman öğürmeler oluyor yedikten sonra mide yanmaları ya da midem boş olsa bile tok hissediyorum bulkın daha 3. haftası bu hafta sizce nerede yanlış yapıyorum. 

    Tüm cevaplar için teşekkürler. :)


  8. Herkese merhabalar 

    Bulkdayim, hafif duzeyde bir kürdeyim bu zamana kadar bulk yaptım fakat şuan gerçekten iştah konusunda sorun çekiyorum.Biraz internette araştırma yaptım depresyon için ve 50-60 yaş üstü iştahı kapalı olan kişilere önerildiğini gördüm konu ilaç hakkında bilgim yok bu ilaç protein sentezi kısaca kas kazanımına engel olur mu bulkda mirtazapine( remeron ) kullanılır mı ?


  9. Emin982, 14 saat önce yazdı:

    Kışın tren girmek mantıklımı şundan dolayı soruyorum hayatımda iki kez girdim ikiside yaz ayında denk geldi havaların sıcağından ve trenden dolayı aşırı terleyerek su atma olayını yaşıyordum bunu kış ayında yaşamak eziyet olur mu

    hocam ilacın pek mevsimi olacağını sanmıyorum trenbolone güçlü anabolizan olması ile birlikte kendi başına güçlü bir yağ yakıcıdırda, trenbolon winstrol gibi ilaçlarda fazla su atımı normaldir eziyet olacağını sanmıyorum 


  10. gazomika, 1 saat önce yazdı:

    selamlar ilk kürüme gireceğim yağ oranımı olabildiğinde düşürmeye çalıştım 170 75 %16 yağ oranından şuan 63.5 kgyim yağ oranımda internetten hesapladığım kadarıyla %10 çıkıyor küre girmeden önce yağ oranı ne kadar düşükse o kadar iyi sanıyorum(en azındsn izlediğim videolardaki herkes aynı şeyi söylüyor)sizden de akıl almak istedim 25 yaşındayım.İlk kür planlamam nasıl olmalı o konuda da yardım ederseniz sevinirim.Skinny fat sıkıntısı vardı biraz geçti gibi önceden obezdim ilk spora yazıldığımda çok kas kütlesi de kaybettim onun sıkıntısını hala çekiyorum

    A345BB9D-11B8-40F4-9654-0918FEB4C048.jpeg

    Hocam merhabalar bir kan testi verin eğer normalde kan fazlalığı sorunu çekiyorsanız boldenon ve anapolonu kürünüze hiç eklemeyin, spor geçmişiniz ne kadar eğer kür boyunca diyet sürdürebilecek kadar iradeniz oluştuysa 20 haftanın üstü küre girin eğer yoksa bulk için 12-15 hafta ilk kürde uygundur. Yüksek dozajlara girmeyin yavaş ilerleyin. İlk 6-7 hafta için günlük 30 mg dianabol kullanabilirsiniz. Haftalık 350 mg enanthat ilk kür için yeterli olur diye düşünüyorum. Kür başında mutlaka test verin östrojen yatkınlığınız varsa arimidex eklenebilir. 

    • +1 1

  11. mustafaskh, 05.08.2024 - 01:32 yazdı:

    Hocam neden anapolon? Şimdi zaten su tutuyor bir çoğu gitmiyor mu? O yüzden diana daha iyi bir seçenek değil mi amatör sporcular için, bilmediğim için soruyorum.

    Tabiki dianabol daha iyi bir seçenek dianabol testosteron türevi sadece normal testosterona göre bir ufak daha fazla aromatize olduğundan su tutuyor, turinabol dahada az aromatize olur tablet olduklarından etkileri hizli gorulur o yuzden kürlerde kick start olarak kullanılırlar, dediğim gibi testosteron türevi olduğundan kas kazanamına az da olsa yardımı var ama anapolon öyle değil dht türevi bir ilaç ve direkt kendisi östrojen reseptörüne bağlanıyor yani vucuduna östrojen sokuyormuş gibi düşün dianabole göre çok daha fazla su tutar jinekomasti riski taşır bıraktığın anda ise su tamamen gider açıkça söylemek gerekirse dolaylı yoldan çok az etkisi olsada kas kazanımı neredeyse yoktur.


  12. Byjoogo, 12 saat önce yazdı:

    Merhabalar 180 boy 86 kilo yaklaşık %8-10 yağ oranına sahibim.

    haftalık 500 testo e.3 00 primo 200 masteron kürü yapmaktayım. Günlük 4 ünite kadar gh kullanmaya başlayacağım. İnsülin kullanımı olarak lantus ve humalog kullanmayı düşünüyorum. Kalori olarak şu an 3500aliyorum her hafta 200 kalori artarak devam edecek. Sabah kalkar kalmaz 10 ünite lantus akşam idman sonrası öğünü öncesinde de 5 ünite humalog kullanmayı düşünüyorum. Sizlerin önerebileceği ek düşünceniz varsa sevinirim.

    Hipoglisemi riskini en aza indirmek için bence ömrü 8 saatlik olanlardan kullanmalısınız. İlk insülin enjeksiyonu kahvaltıdan hemen önce yapılmalı kahvaltı 800-1200 kalori arası olmalı 150-200 gr karb. içermeli bu karb. 3 de 2 si komplex 3 de 1 basit şeker olmalı(meyve püresi) kahvaltıdan hemen sonra gh uygularsınız, diğer enjeksiyon ise antremandan hemen sonra yapılmalı antremandan sonra 100-200 gram hizlica emilen bir karb alınmalı gainer ya da tekrardan meyve püresi olabilir bu ogunden sonra tekrar gh enjeksiyonu yapılır 45-60 dk sonra pirinç-et ya da post workout öğünü tüketilir insülin hipoglisemik gh ise hiper glisemik etkiye sahip olduğu için ikisi beraber harika çalışır insülin (eğer 8 saatlik olansa) günde iki kez 10-15 iu sabah, 10-15 iu idmandan hemen sonra yapılır, pankreasta ki beta hücrelerinden salgılanır insulin eğer sürekli kullanırsanız ara vermeden bir zaman sonra aynı testosteronun doğal uretimin kapanması gibi kapanır bu yüzden insülin 6 hafta on, 2 hafta off şeklinde uygulanır.


  13. badibuilding06, 8 saat önce yazdı:

    Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

    6-10 ay arası only testesteron kürüne gireceğim.

    Sorularım:

    1. 250 mg ile başlayacağım bu dozları nasıl arttıracağım?
    2. Veya arttırmam gerektiği zamanı nasıl ayarlayacağım?
    3. Kendi başıma halledebilir miyim?
    4. Yoksa biriyle mi çalışmalıyım?

    Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

    Hocam bence ilk kürünüz için bu kadar uzun bir süre olmasın yukarıdada söylendiği gibi altın kür iyi bir sonuç için iyi idman disiplini ve iyi beslenme planı uygulanmalı 6-10 ay bu disiplini sürdürmek çok zor olacağı için, ilk kürde 12 hafta yapmanız makul olur, testosteron mg eğer aldığınız ilaç %100 orijinalse başlangıç için iyi, yoksa 300-350 mg ile başlayabilirsiniz, 12 hafta boyunca sabit dozaj ile gidebilirsiniz, ilk 6 hafta 30 mg dianabol kullanılabilir kick start için, Dianabol Testosteron Türevi olduğu için birazda olsa kas kazanımına yardımcı olur sadece biraz fazla aromatize oluyor su tutuyor o da kan degerine bakıp kontrol altına alınabilir östrojen kontrol halinde olduğu sürece kürde biraz artması iyidir eğer normalde bile östrojen yatkınlığınız varsa yerine turinabol kullanabilirsiniz. (aynı ilaç sadece daha az aromatize olur) Bu şekilde only testosteron kürü oluyor neredeyse, hem 10 aylık bir süreç sonunda testislerde ki atrofi miktarını ben düşünemiyorum, 12 haftayı bitirir pct yaparsınız 2 ay dinlenme sonunda 2. kürünüze girersiniz.


  14. Hocam selamlar, Testosteronun yanında ki işte Propionant, Enanthat bunlar esterlerdir hiçbirisi testosterona güç katmaz sadece testosteronun yarılanma ömrünü değiştirir, Oral Steroidler, Süspansiyonlar ve Vurduğumuz esterli ilaçlar vardır, süspansiyon olduğu vakit ilaçta hiç ester yok demek misal Testosteron Enanthat değilde direkt Testosteron bu da vurduğunuz mg ın hepsini direkt alıyorsunuz demek oluyor hızlı bir şekilde.

    • Beğen 1

  15. Tr3n, 2 saat önce yazdı:

    ufaktan küre girdim sustanon ve anapolon kullanıyorum. 3 gündür karın ağrısı ishal oldum anapolonu ishal olduğum gün kestim bugün iyileştim gibi, duzeldim derken anapolona başladım tekrar ishal oldum anapolon kullanirken arimidex tamoksifen içtim bir tablet ikisinden anapolonla tuttuğum suyu attım vucuttan ishalle ishal olma sebebim anapolonla arimidex beraber kullanmak mı sizce arimidex vücuttan su atıyor mu merak ettiğim bu ters etki yapıyor gibi geldi bana anapolonu içiyorum vucut su tutsun diye arimidex de tuttuğu suyu atıyor ishalle

    hocam basitce açıklamak gerekirse anapolon dht türevi ilaç olmasına rağmen kendisinin direkt östrojen reseptörüne bağlanma özelliği var, anapolon östrojenin yaratacağı yan etkileri kendi başına yaratır su tutma ve jinekomasti gibi arimidex aromataz inhibitörüdür senin var olan testosteron yani sustanondan aldiğin testosteronun östrojene donusmesini engelliyorsun dediğim gibi anapolonun hiç aromatize olmasına gerek yok direkt östrojen reseptörüne bağlanır, arimidex bu durumda pek işe yaramaz.

    Eksik yazdığım için özür dilerim düzenleyemedim, aldığın tamoksifen direkt östrojen reseptörüne bağlanıyor anapolunun su etkisini sıfırlayan arimidex degil tamoksifen oluyor, arimidex boşuna alma bence çünkü şuan sadece sustanondan gelen testosteronun aromatize olmasını engelliyor, anapolon kullandığın zaman tamoksifen alma anapolon boşa gidiyor gibi oluyor çünkü, hastaneye gidip enfeksiyon testi yaptırmanız en mantıklısı olacaktır bu durumda

    • Minnettarım 1

  16. ahmet377, 3 saat önce yazdı:

    dianabol yerine boldenon eklesen kürün sonunda aldığın verim çok daha fazla olur 

    hocam boldenon testosterondan 1.5 kat daha güçlü ustelik testosterone göre 1/2 oranında daha az aromatize olan bir ilaç ben östrojenide bilerek bir çıtır kontrol altında kalması halinde artırmak istiyorum benim kürde değilken bile kan fazlalığı sorunum oluyor boldenon benim için uygun bir ilaç değil 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×