Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Rhymes

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

Rhymes Hakkında

  • Yaş 20
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 05-02-2004

Platform İstatistikleri

  • Yaş 20
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 20
  • Meslek:
    Bakım onarım
  • Konum:
    Konya
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 20
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Buddha pharma nasıl marka (sarms) için

    Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim hocam ürünleri aldık bir heycana kapılıp fazla araştırmadan hata ettim fakat yapacak bir şey yok devam ediyorum fazla çalışacağını da düşünmüyorum açıkcası. Enjeksiyon kürüde düşünmüyorum çünkü gerek iş hayatım gerek maddi açıdan beni çok etkileyecek podyum gibi bir hayalim de yok. Ama son olarak biraz ara verdikten sonra burak hocanın sarms kürünü denemek istiyorum. Baya kişiden olumlu yanıt almış. Ama şunu da belirtmek lazım ki ülkede fazlasıyla merdiven altı ürün var içeriği adam akıllı doğru olmayan orijinal ürünleri tedarik etmesi de zor etsen bile fiyat olarak 100 dolardan başlıyor. Tekrardan teşekkür ederim açıklık getirdiğin için ama ben öyle ilk başta heycanla beklediğim aman aman etkiyi görmedim 5 k yı çöpe attım yüksek ihtimalle tecrübe edindim olarak var sayıcam artık.
  2. Sarms kullanımı yan etki mental çöküş

    Kanka desteğin için teşekkür ederim dediğin gibi test yaptırdım her hangi bir sıkıntı gözükmedi genel hastalığında etkisiyle mental çöküş yaşadım. Şuan çok şükür atlattım zaten elimdeki ürünler bitsin tekrar test verip natürel şekilde devam etmeyi düşünüyorum ülkede gerçekte orijinal diyeceğimiz ne sarm ne enjeksiyon doğru düzgün ürün yok. Orijinali bulsak bile 100 dolardan başlıyor onun için sağluğımı riske atmaya değeceğini düşünmüyorum yarışmaya girmek gibi bir şeyim yok ama son olarak denersem burak hocanın sarms kürünü deneye bilirim. Çok teşekkür ederim tekrardan aydınlattığın için.
  3. Herkese selam konuyu fazla uzatmak istemiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var. Tam bir hafta önce sarms define kürüne girdim. Lgd-4033 Sr9011 Gw 501516 1. Hafta bugün bitti günlük hepsinden 1 kapsül sabah 1 kapsül akşam olmak üzere kullanıyorum ve son üç dört gündür mentalim yerlerde işe gitmeye korkuyorum sürekli ruhum daralıyor ağlamak istiyorum nefes alırken bile daralıyorum acaba ilaçların yan etkisi mi kişisel bir problem mi anlam veremiyorum kafayı yiyeceğim ne yapmamı önerirsiniz bu konuda bilgisi olan kişiler yardım ede bilir mi? @metinav
  4. Buddha pharma nasıl marka (sarms) için

    Tabiki ne demek şu an 2. Günündeyim günlük sabah ve akşam olmak üzere 2 kapsül alıyorum her birinden. psikolojik olarak mı bilmiyorum ama üzerimde garip bir enerji var ve acıktığımı hissetmiyorum eğer istersen haftadan haftaya ve ya süreç bitince paylaşım sağlarım reis.
  5. Buddha pharma nasıl marka (sarms) için

    Kullanan arkadaşlarım oldu verim aldıklarını görünce bende bir karar alıp başladım. Normal kürden daha iyi olacağını düşündüm hocam.
  6. Buddha pharma nasıl marka (sarms) için

    Sağ olasın. Bilmiyorum öyle dedi bana bir kaç kişiye daha sordum onlarda gerekmez felan dedi ama dediğiniz gibi her ihtimale karşı yaptırmak şart gibi.
  7. Öncelikle Selamlar 1.5 yıllık fitness geçmişim var ve sarmslar la tanıştım konuyu fazla uzatıp başınızı ağrıtmak istemem. Araştırdığım kadarıyla benim işime yarıyacak ürünler olduğunu düşündüm suplement satın aldığım kişi ile iletişime geçtim aynı zaman da koçum kendisi, elinde fotoğraf ta bıraktığım ürünlerin bana yararı ola bileceğini pct gerektirmediğini söyledi bu fikir de aklıma çok yattı. Araştırdığım da ise işe yarıyacağını düşündüm fakat marka nasıl sahte mi yoksa çalışırmı çalışmazmı bilgim yok ürünleri herşey ile birlikte 5 bin tl ye aldım kandırıldım mı yoksa iş görür mü lütfen yardımcı ola bilir misiniz. Yazım kurallarına dikkat etmedim kusura bakmayın. Kullandığım ürünler:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×