Selamlar üstatlar ben 1 senedir bu sporu yapıyorum amatör olarak başladım tavan aramda kendi kurduğum racklar benchler ile plastik ağırlıklar dan döküm ağırlıklara geçiş yaptığım dönemler 1 sene içinde güzel sonuçlar aldım güzel derken 55 kilonun üstüne çıkamayan birisi olarak 68kiloları gördüm fakat istediğim kas görüntüsüne kavuşamadım hep skinny dediğimiz görüntüm oluştu yağ çok az vücudumda bende küre girip bulk yaparak düşündüğüm kütleyi kazanma kararı aldım. İlaçları satın aldım öncesinden istediğim hedeflere gelemediğim için sürekli kür araştırmaları yapıyordum zaten ve bir program yaptım aldığım kişiye de programımı sundum ve bir sorun olmayacağını söyledi. Bende 14 şubat itibari ile küre başladım. kür programımı buraya atmak istiyorum. Değerlendirmeleriniz benim için önemli ölçüm yaptırmadım fakat kürün 3.haftasında ölçüm yaptıracağım yaptırmadığımın sebebi 4aylık bir boşlukta kazandığım kütleyi kaybettim doğal olarak gelişimimi çok net görüyordum kür ile birlikte gelişimi ve bende ki etkilerini görerek ilaçların çalışıp çalışmadığını anlarım diye düşünüyorum.   *Kür ile beraber Öğlen ve Akşam danabol ile birlikte 1er adet speman forte-liv52 hap yutuyorum.   vardiyalı çalıştığım için kendime böyle bir sistem yaptım. Sorun şu ki insülin iğnesi almakta geciktim ve 1ml enjektör bulabildim bu yüzden 3.güne girdim ve ghrp-6 yı daha kullanamadım çünkü 10ui'nin ayarlamasını yapamadım hemşire bir tanıdığımın bana göstermesini ilk enjektemi onun yapmasını bekliyorum.

10ui için insülin enjektörünün 5i diyorlar  100mcg-5ui neredeyse 1damlaya geliyor çok zor olacağını düşündüğüm için onu bekliyorum. ilk iğnemi yaptım 500testo ve 250deca yı aynı enjektörden kalçadan enjekte ettim 3.gün de ne bir ağrı ne bir etki hissetmiyorum. Sadece enjektörün sonunu basarken böyle bir ateş bastı anlık ama ben heyecan yapmıştım ilk defa kendime iğne yapıyorum heyecandan olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler saygılar.