Merhabalar: ben 22 yaşında 191 boyunda 101 kilo ve yaklaşık 12 yaşımdan itibaren bir kısmı düzenli bir kısmı düzensiz fitness hayatı olan bir gencim. Son 4 yılımda steroid ile tanıştım. sizden bir konu hakkında yardımlarınızı istiyorum. En son geçen sene 20 haftalık bir küre girmiştim kürün içerisinde;
- ilk 15 hafta : Haftada 500mg Test E. (hafta da iki enjeksiyon 250mg)
- 20 hafta : Haftada 300mg masterone P. (Haftada üç kez 100mg)
- son 5 hafta: Haftada 350mg Test P. (Haftada her gün 50mg)
- son 5 hafta : Günde 50mg winstrol
Kürü bittikten sonra hemen HCG tedavisine başladım. Prengly’in muadili olan choriomon 5000 aldım eczaneden 2 adet ve bunları 20 gün boyunca(her gün 500ui) kullandım. Sonrasında ise nolvadex ile clomen tablet kullandım ve pctyi bitirdim. Kür olarak çok başarılı bir dönem geçirdim verdiği etkiyi sonuna kadar aldım. Fakat sporu 7 aylığına bırakmam gerekti. 7 aydan sonra tekrar spora başladım.
Spora başlamadan önce testosteron değerlerime baktırdığımda normal seviyelerdeydi fakat en dipte bir seviyeydi. Şu an 5 aydır düzelinli olarak antremanlarımı yapıyorum vücudum, bıraktığım zamanlardaki hantal görüntüsünden kurtuldu. Şimdi tekrardan yeni bir kür yapmak istiyorum Fakat şu anda testosteron değerlerim ne seviyede bilmiyorum en son 5 ay önce ölçtürdüğümde resimdeki gibi bana göre sıkıntılı değerlerdeydi. Eğer hala aynı değerlerde ise bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz?
Lütfen okuyup geçmeyin desteğinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla...