Herkese selamlar, Forumla geç tanışmış birisi olarak sarms hakkında bir türlü istediğim bilgileri edinemiyordum. Burada gerek referanslar olsun gerek forumdaki hocalarımın tecrübeleri olsun karar vermemde yardımcı oldu. Burak hocayla iletişime geçerek 1 ağustosta noxy labs sr9009, gw-501516 ve yohimbine kürüne başladım. Burak hocayla yaptığımız planlama doğrultusunda beslenme ve antrenman programına tamamen uydum diyebilirim bu süreçte sıfır karb ilerledim her öğünü minimum 500 gr sebzeyle yemeğe özen gösterdim. Antrenmanda ise ilk önce şüphelerim oldu çünkü hem sıfır karb hem yüksek kardiyo beni zorlayacağını düşündüm ancak ilaçların etkisiyle sanki uçuyor gibiydim 30 dakika bile yapmaya üşenirdim bu süreçte en keyif aldığım kardiyo antrenmanlarım oldu diyebilirim. Kür içinde yaşadığım tek sıkıntı ilk başlarda ishal durumum vardı Burak hocaya aktardığımda bunun soğuk su içimiyle alakası olabileceğini söyledi gerçektende soğuk suyu kestiğimde bu sorun ortadan kalmıştı. Her sorumda her aramamda gerek babacan tavrı terslemeden her soruma yanıt alabildiğim için Burak hocaya çok teşekkür ediyorum. Marka : Noxy labs - https://www.noxy-labs.com/ Süre toplamı / kür süresi : 8 hafta 1 Ağustos 2024 Kilo: 89 Bel:98 Kol:34,5 Omuz:120 29 Eylül 2024 Kilo:71.5 Bel:82 Kol:32 Omuz: 108 Çok az alt göbeğimde yağ olsa da yağlı değil kassız olduğumu düşünüyorum. Çok uzun süre +90 kiloda sporsuz bi süreç geçirdim ocak şubat ayına kadar almam gereken kaloride temiz ilerleyerek sonrasında Burak hocayla bulk kürü olarak mk677/rad140 kürü düşünüyorum yanına bi şey daha eklemek istiyorum ama henüz hocayla bunu görüşüp danışmadım şimdilik bulk kürüne kadar bu kadar görüşmek üzere👋🏼       EDİT: 30.12.2024 - BULK KÜRÜM