Merhaba arkadaşlar @rastlantisal hocamın ricası üzerine bu konuyu açıyorum. Öncelikle belirtmeliyim hiçbir sağlık eğitimi almadım yanlışım hatalarım olabilir. Amacım hangi malzemeler neler gerekli nasıl uygulanır bunları dilim döndüğünce anlatmak. Kan vermek için ihtiyacımız olan malzemeler ; serum seti, damar yolu, eldiven, plaster bant, 0.5 litre boş şişe, alkol ve pamuk. Kan verdikten sonra serum takmak istiyorsak +1 adet daha serum setine ve seruma ihtiyacımız var.      Kan vermek için; Serum setinin seruma takılan kısmını işaretlediğim yerden kesmemiz gerekiyor. Bu kısım şişeye gelicek.  Damar yolunu ve serum setini taktıktan sonra serum setinin diğer ucunu şişeye sokuyoruz. Kan akışının hızlı ve sağlıklı olması için şişeyi vücudumuzdan daha aşağı pozisyona koyuyoruz. Ben bu işlemleri bu iki video sayesinde işin uzmanından öğrendim. Sizede izlemenizi tavsiye ederim   Videoyu acelece ve hazırlıksız çektim sürçülisan ettiysem affola😅 Yeni kan verdiğim için sürecin tamamını çekemedim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.