Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Pokerface006

Araknoid kist anabolic streoid

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar beynimde doğuştan gelen dedikleri araknoid kist var anabolic steroid kullanımının kiste etkisi olur mu cevaplarsanız sevinirim  

@metinav

Hocam sizin yorumlarınızı da bekliyorum ☺️

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Eyzel2    70
Pokerface006, 15 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar beynimde doğuştan gelen dedikleri araknoid kist var anabolic steroid kullanımının kiste etkisi olur mu cevaplarsanız sevinirim  

@metinav

Hocam sizin yorumlarınızı da bekliyorum ☺️

Dostum geçmiş olsun bende bi göz gezdireyim araştırayım bir şey bulursam dönüş yaparım bende 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturalKing    10

Yüksek östrojenin meme kanserini ve karaciğer tümörlerini hızlandırdığı biliniyor. Senin kist için patoloji olmadan kimse bişey söyleyemez. Ancak riskli durumda olduğunu düşünüyorum.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alaz    135

"Kistin total rezeksiyonu çoğu kez mümkün olamamaktadır. Literatürde asetazolamid ve kortikosteroid ile konservatif olarak tedavi edilen vakalar olmakla birlikte yeterli sayıda değildir. "

"Yüksek doz steroid tedavisi, CSAA'nın erken evrelerinde etkili olabilir." 

Çeşitli yerli ve yabancı makale inceledim ve net bir şekilde diyebilirim ki işinin ehli hatta direkt bu alanda uzman bir doktor tarafından incelenilmesi gereken bir konu. @agfitness hocamın da dediği gibi bilinçsizce oyun oynama, kullanmaya kalkışma. Çok geçmiş olsun. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim 

Sonuç olarak nöroloji endokrin spor hekimi ile görüşmem gerekecek bu konuyu 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
frostinheart    48

Steroidlerin var olan kanser hücrelerinin büyüme süreçlerini hızlandırdığına dair birçok bilimsel makale okumuştum. Yani teoride çok daha geç oluşacak ya da hayatınız boyunca tehlike arz etmeyecek bir kanser hücresini hızlı bir şekilde bütyütüp hayatınızı kaybetmenizi sağlayacak duruma getirebiliyor. (Tabiki benim uzmanlık alanım değil sadece okuduklarımı aktarıyorum)

Büyük olasılıkla ilaç kullanımına bağlı ve fark ettiğim yakın zamanlı bir olayı paylaşmak isterim.

Spartacus diye bir dizi vardi belki izlemişsinizdir. Başroldeki Andy Whitfield adlı oyuncu Ocak 2010’da diziye başladıktan sonra hızlı bir vücut gelişimi göstermişti ilk bölümlere ve 8. 9. Bölümdeki vucüt değişimini diziden görebilirsiniz. Büyük olasıkıkla ilaçlardan  destek almaya başlamıştı ve Mart ayının ortalarında kanser teşhisi konuldu. Dizinin ilk sezonu bittikten sonra ağırlaştığı için diziden ayrılmak zorunda kaldı ve eylül 2011’de de vefat etti.

Arkadaşların dediği gibi bununla ilgili işinin ehli bir uzman hekim ile görüşmekte fayda var. Sağlığınız herşeyden önce gelir

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Araknoid kist hakkında doktorların dedikleri zararsız doğuştan gelen bir kist oluşumu yönünde bilgi veriyorlar daha önceden kür geçmişim var ama kist olduğunu öğrendikten sonra araştırıp öyle yapmak istiyorum 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×