Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Tupacmakaveli1

Testo enantat etkisini kaçıncı hafta gösterir ?

Önerilen İletiler



Bay-T    3.229

2 haftada 12 günlük bir sürede tam anlamıyla girmiş olur vücuda. 1 ayında sonlara doğru etki alanını yükseltmeye başlar.

Kürünüzde görsel olarak 2.ayın sonunda bir şeyler görmeye başlarsınız 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    13
Tupacmakaveli1 yazdı:
Gorsel olarak 2.ayin sonlari cok uzun bi sure degil mi hocam :)

Siz 2 haftada spartacus olacaksınız sanıyorsunuz galiba ? Öyle bir beklentiniz var ?

Sizin kafanızdaki gibi olsa herşey etrafta 3gen adamlarla dolardı. Herkes sanıyorki iilaçlarrr sizi MR. olmpia yapacak ama çok ynaılıyorsunuz hızlı büyüyen hızlı küçülür kür bittimine müteakip beslenme ister istemez düşecek buna müteakip idman kabiliyetiniz eski halinize geldiğinizdeki pskolojinizi ve yüz ifadenizi gerçekten merak ediyor olacağım 

İğneleri unutun beslenme ve idman gerisi boş dosstum. Yani boş derken işin en hafif klişe noktaları.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233

Zyzz hocamızın düşüncelerinin tamamına katılıyorum,

+1

Sadece beslenme ve idmanın önemini anlatmak için söylüyorum; Enjeksiyon günü hatta haftası atlatılsa bile önemli değil. Ancak vücut geliştirmecinin tek bir öğünü ve idmanın tek bir seti bile atlatılırsa hayallerinizi unutun...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SaVaS    3
Tupacmakaveli1 yazdı:
250 testo ena kurunde arimidex kullanmaya herhangi bir belirti olmasada kullanmak mi daha dogru olur yoksa jino belirtisi oldugunda mi baslamak daha dogru olur ?

bence hiç alma 250 mg testo zaten jine başlatmaz o kadar östrojen dengesi bozulmaz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    40
Tupacmakaveli1 yazdı:
Gorsel olarak 2.ayin sonlari cok uzun bi sure degil mi hocam :)))

bu haber beni çok üzdü :D

zira bir ayın sonunda görsellik ve güç artışı elde edemesem şahsen ben ilaçların bende çalışmadığını düşünecektim. gerçek şu ki inanasım gelmiyor bu kadar geç etki edeceğine... sanki ilk enjeksiyondan sonra kendimi hırçın saldırgan bir kurt adam gibi hissedeceğimi düşünüoyurm.

aminoasit alıp antrenmana gittiğimde bile güç artışı etki ediyorsa bence 2 ay gibi uzun sürede ilaçlar çoktan etki etmiş olmalı kendini belli ediyor olmalı diye düşünüyorum. bu kadar uzun sürmemeli . sürüyor mu cidden :((( çünkü 10 haftalık bir kürde 8 haftada etki ederse( 2 ay) , 8 hafta sonra 2 hafta o istediğimiz hayvani güçlerle çalışabileceğimiz bir antrenman yapılır bu durumda..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Valla kardesm Ben gorsel olarak dedim gorsel olarak 1 ay sonra 2 ay sonra belli eder diyorlar ama guc artisi yavastan belli ediyor bende.Ilk enjeksiyonumu 3 gun once olmustum gucum artti gibi :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.196
SaVaS yazdı:
konuyu takip ediyorum bakalım daha ne kadar saçmalayacak

@Savas geçtiğimiz konuda seni uyarmama rağmen üslubunda değişiklik görmediğimi fark ettim bir daha yazım tarzın konusunda bu yönlü negatif konuşmalar yapman halinde (küçük düşürücü, aşağılayıcı, motivasyonu zedeleyen vb gibi.) forum kuralları neyi gerektiriyorsa o uygulanacaktır bilgine.

Tüm forum kullanıcılarının birbirine saygı duyduğu her daim öğretici davrandığı bir platform olma konusunda 3 yıl ki hassasiyetimiz hala aynı her daimde aynı kalacaktır. Herkes bizim kadar profesyonel olmayabilir ki olamazda hepimiz bu yollardan geçtik bugün podyum tecrübesi olan biriyken uzun yıllar önce '' abi ben senin gibi nasıl olurum ne yemem lazım ne zaman gelişirim '' diyen biriydim ve bunu söylemekten gurur, onur duyuyorum ki geldiğim yeri unutmayıp her daim yeni şeyler öğrenmem gerektiği ve öğrendiğim dönemler aklıma geliyor.

Bu mesajın altında konu lütfen normal seyrinde devam etsin bana cevap buradan değil gerekli görülürse özel mesaj yolu ile verilebilir.

Keyifli forumlar.

Arkadaşlar ilaçlar hayal kırkılığı yaratmaması için lütfen hayallerinizi çok uç noktalarda yaşamayın ilaçlar ile yeni tanışan vücut elbette patlama yapacak buna siz bile şaşıracaksınız ama hayalini kurduğunuz vücutlar yada internette gördüklerinizin çoğu yıllarca tecrübesi olan ve kür geçmişi belki yaşınız kadar (kısmen) olan kişiler ve ciddi paralar harcayan ciddi beslenen ciddi idmanlar atan kişiler.

 Gelelim etki alanına evet güç artışını 3,4 haftada almaya başlarsınız ki öncesi psikolojiktir.

Görsel olarak 2 ay iyi bir tarih bir şeyler görmek için akabinde zaten devamı geliyor.

O yüzden kür süreleri kısa tutulmaz profesyoneller böyle yapmaz en azından ve çok mg değil az ama uzun vadeli olur kürler.

Çok mg/gr değil çok ürün az mg ile yapılır kürler ki reseptörler devamlı farklı ürünler ile tanışıp gelişimi daha hızlandırın diye.

 Ve unutmayın dünya üzerinde hangi ilacı kullanırsanız kullanın ister 1000 tl kür ister 20bin tl kür olsun beslenme de taviz verir idmanı düşürürseniz

Eski halinize 6. aydan itibaren bazı durumlarda 4 dönmeye başlar 1 yıllık süreçte tamamen dönmüş olursunuz bilginize.

 Keyifli forumlar.

  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adem özkan    2
Loving, 07.11.2016 - 21:33 yazdı:

 

Arkadaşlar ilaçlar hayal kırılığı yaratmaması için lütfen hayallerinizi çok uç noktalarda yaşamayın ilaçlar ile yeni tanışan vücut elbette patlama yapacak buna siz bile şaşıracaksınız ama hayalini kurduğunuz vücutlar yada internette gördüklerinizin çoğu yıllarca tecrübesi olan ve kür geçmişi belki yaşınız kadar (kısmen) olan kişiler ve ciddi paralar harcayan ciddi beslenen ciddi idmanlar atan kişiler.

 

Gelelim etki alanına evet güç artışını 3,4 haftada almaya başlarsınız ki öncesi pskolojiktir.

Görsel olarak 2 ay iyi bir tarih birşeyler görmek için akabinde zaten devamı geliyor.

O yüzden kür süreleri kısa tutulmaz profesyoneller böyle yapmaz en azından ve çok mg değil az ama uzun vadeli olur kürler.

Çok mg/gr değil çok ürün az mg ile yapılır kürler ki reseptorler devamlı farklı ürünler ile tanışıp gelişimi daha hızlandırın diye.

 

Ve unutmayın dünya üzerinde hangi ilacı kullanırsanız kullanın ister 1000 tl kür ister 20bin tl kür olsun beslenme de taviz verir idmanı düşürürseniz

Eski halinize 6. aydan itibaren bazı durumlarda 4 dönmeye başlar 1 yıllık süreçte tamamen dönmüş olursunuz bilginize.

 

Keyifli forumlar.

Merhaba hocam bilgilendıröenız ıcın tesekkurler 

  Bende 500 testo 400 boldenon be sana küründeyım yanlız 2 haftam tam doldu fakat suan guc artısı kılo alımı yok normalmı sence 

   Danabol calısmıyormu acaba sımdoye enazından kılonalımı yada guc artısı olmalıydı danabolunsorgulatamadım usa laboratuar dıe bı marka 

testo ıle boldenon generıcs ın sorgulattım orjınal cıktı onlar ıcın 2 hafta ıstah guc artısı acısından normalmınsure ??? 

  Şimdiden tesekkurler

 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deeph29    9
Kanka, 8 saat önce yazdı:

Tek Testist ve steroid kullanımı? 

Bende tek testis var. Henüz bir sorun olmadı. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Yusufdemir1995
      Selamlar arkadaşlar;
      testo cypionat deca anapolon Kürüme eczane ürünü genotropin 36 ünite ve insülin ekleyeyim diyorum. Günlük 6 ünite kullanmayı düşünüyorum büyümek icin. Sabah 3 ünite gece 3 ünite şeklinde. İnsülini hem uzun ester hem kısa ester evde dolapta birsürü var onların kullanımını kendim ayarlayacağım öğünlerle beraber. Sizin önereceğeniz başka iyi çalışan eczane ürünü büyüme hormonu varmı?
      Tek güvendiğim genotropin ve güzelde çalışıyor diye biliyorum.
      @Emrahtkty @Semih Erarslan @metinav @Askabar @Mickey @Vural2 @otopsicikedi
      Minimum 6 ay kullanacağım

    • Yazan: mertcanross
      3-4 AY ÖNCESİ.
       
      GÜNCEL.


      Hiç bir kür geçmişim olmadı fakat 4 ay öncesinde yoğun depresif ve libido problemleri yaşıyordum ve testo ve d ye baktırmak istedim. Birde ne göreyim? D vitamini ve testom yerlerde. Telaş ve panik yaptım D vitamini kullandım 4 ay süreyle test yaptırdım ve sonuç bu.
      Siz siz olun D vitaminini ihmal etmeyin.
    • Yazan: Can Yavaş
      Merhaba hocalarım
      Sayfanızı bi kaç haftadır takip ediyorum ve sayenizde yeni yeni bilgiler öğrendim. Bende haftalık olarak 250mg iran testo kullanıyorum kullanalı 5 gün oldu lakin ben kilo almak yerine 3 kilo verdim sanırım  Beslenmeme dikkat etmediğimden dolayı olabilir sanrım. Ben kaçıncı haftam da kilo almaya başlarım acaba ?
      Bu arada 10 hafta kullanıcam şimdiden değerli peptid hocalarıma teşekkür ediyorum 💙
    • Yazan: Denizci
      Merhaba arkadaşlar,
      Küre gireceğim açık söylemek gerekirse bir çok arkadaş gibi profesyonel olmasam da kendi araştırmalarım ve arkadaşlarımın desteği ile planlama yaptım.
      Kür planım şu şekilde olacak:
      2 ml boldenone 2 ml testo enant 3 tablet anavar 3 tablet winstrol  Toplamda 10 enjeksiyon yani 50 gün sürecek tabletler 30 gün sonra bitecek.
      Şimdi asıl sormak istediğim şu bu kür bitiminde hemen :
      2ml tren acetat 2ml testo prop 2ml masteron Devam edeceğim toplamda 5 enjeksiyon yani 25 gün sonra da bu kür bitecek.
      Hiç ara vermeden devam etmemin sıkıntısı olur mu ?
    • Yazan: BullMonster
      Merhaba arkadaşlar,
      Haftalık:
      500mg testo Enanthate Kullanıyorum fakat vücudumda aromataz gerçekleşmedi ve bu sebepten e2 değerimi düşürdü bende sırf aromataz olsun diye 500 üstüne çıkmak istemiyorum bu sebepten ötürü direk eczaneden estrodiol içeren ilaç almak istiyorum bana eczaneden alabileceğim bir marka önerebilir misiniz ona göre gidip alacağım ismini verip çünkü eczaneden. @metinav @rastlantisal @Askabar
      Şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×