Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

07cesi05

Clenbuterol ve iştah sorunu

Önerilen İletiler

07cesi05    13

Merhabalar herkese öncelikle, 5 6 yıllık spor geçmişim var kür geçmişimde var sadece bu yıl sağlıksal sorunlardan ilaçları tamamen kesme kararı aldım. Sorum su olucak :D clenbuterol ilaçları iştahı azalttıgı yağ yaktıgı kilo verdirdiği söylüyor benim iradem şöyle özetliyim herkese istersem aralıksız 1 ay boyunca ketojenik low carb hepsini yapabilirim 3 5 gün sonra kolayca adapte olabiliyorum ve iradem çok güçlü yani aslında herkesin güçlü sadece insanlar bi yola çıkarken tam karar veremiyor yada sürece güvenmeyip kolayca pes ediyorlar diyetlerini bozuyorlar 10 dakika pizza yiyiyorlar aşırı yerken heyecanlı  mutlu daha sonrasında pişmanlık veya o heyecan mutluluk hissi gitmiş oluyor, herkesin kafasında problem var yemek yemek sadece geçici iyi hissettiriyor, neyse konu bu değil.

 

clenbuterol bende aşırı aşırı iştah sorunu yaratıyor yani evde bi dana olsa danayı yerim sayın hocalarım kimyasını nasıl çalıştıgını biliyorum hatta bazı bilmeyenlerede aktarıyım 2000 kcal lik bir bazal metabolizmanız varsa tek bir doz clen sonrası 400 kcal daha eklemelisiniz yani 2400 kcal oluyor artık o metabolizma siz aktivite ağırlık antrenmanı yaptıgınızda veyahut kardio otomatik olarak 3500 lere çıkabiliyor bende iştah sorununu çözmek için 3000 kcal alıyordum ve low carb yaptım iştahım dahada düşük olması için daha fazla yağ daha fazla protein yedim ama 2 gün sonra kendimi cici bebe yerken buldum :D lütfen birisi yardımcı olsun nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı olurmusunuz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Valhallaxd    143

lifli ürünler tüketmeyi deneyebilirsin ayrıca biraz plasebo etkisi gibi duruyor clen bu sonuçta bir boldenon değil ki doymak nedir bilmeyesin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
holyland    321

açlık hissettikçe yağ yaktığını aklına getirip daha çok motive olabilirsin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
07cesi05    13
Valhallaxd, 2 saat önce yazdı:

lifli ürünler tüketmeyi deneyebilirsin ayrıca biraz plasebo etkisi gibi duruyor clen bu sonuçta bir boldenon değil ki doymak nedir bilmeyesin

Hocam haklısınız öncelikle bende sizinle aynı fikirdeyim ama tiroitleride dolaylı yoldan arttırıyor bu medet lif alımım çok fazla zaten günlük almam gerekenin de üstünde alıyorum brokolide çok çok fazla tüketiyorum ama nafile bi ara kendimi 2 taş fırın beyaz ekmek 4 kg kızarmış patates yerken buldum yedim bitirdim hala midemde o doluluk hissi yoktu gerçekten bende böyle etkisi olduğunu tecrübe ettim clen almadıgım gün hiçbir şekilde iştah sorunu çekmiyorum aldığım günün 3. Gününde böyle durumla karşılaşıyorum, efedrin de kullandım iştahı kestigi söyleniyor evet buna katılıyorum kesiyor kendimdede denedim iştahımı baya azaltıyor ama clen gibi su atmıyor yağ yakmıyor bunuda keşfettim kendimde belkide yanılıyorum ama yemin ederim denemediğim hiçbir beslenme ilaç kalmadı kullanmadığım anabolizanlar sayılı clen bende böyle sorunu yaratıyor ama herkeste iştahı azaltıyor anlamıs değilim markada değiştirdim 10 tane marka değiştirdim yine aynı eczaneden gittim ventolin aldım oda aynı kafayı yedim en sonunda dedim bırakayım ve şöyle yiyincede kilo almıyorum eyer şekerli beslenmezsem ama şekere kaydırıyor bu ilaç beni acaba psikolojik mi çözemedim de 

 

yorumun görüşlerin için çok teşekkür ederim öncelikle 🙏

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
07cesi05    13
holyland, 2 saat önce yazdı:

açlık hissettikçe yağ yaktığını aklına getirip daha çok motive olabilirsin

Hocam onuda denedim kurtarmadı yemin ederim bu ilacı kullandıgım zaman tıkınırcasına yemek atakları geçiriyorum allah kahretsin ki yedigimin 10 katı yiyiyorum 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
holyland    321

valla bende iştah kesiyor bilemedim

paran varsa farklı bir yağ yakıcı deneyebilirsin

fragment gibi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: ozgur32
      Herkese merhaba,
      23 yaşındayım. doğal olarak bu sporu elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
      Daha önce 1-2 yıl uğraşmıştım ve bir süre ara vermek zorunda kaldım. Yeniden başladım. Ancak size danışmak istediğim sıkıntım şu. Spora yeniden başlamadan fazla suyumu ve ödemimi atayım diye vücuduma ciddi anlamda kısıtlı kalori sokarak yani tabiri caizse şok diyetler uyguladım. 2 hafta kadar yaptım ve yaklaşık 10 kg kadar attım ancak nedense bi anda kg vermem durdu,10 gün kadar. Daha sonra bunun doğru olmadığını düşünüp protein yağ ve karb dengesi kurarak (180 gr p, 60gr y, 90 gr k ) bir beslenme programı hazırladım ancak yaklaşık 1-1.5 aydır hala kg veremiyorum. görüntüm de değişmiyor. Beslenme ve antrenman olarak yanlış yaptığım bir nokta olduğunu düşünmüyorum. Bir kaç kişiden grenade markasının thermo detonator isimli ürün tavsiyesini aldım ve sipariş ettim onu da kullanmayı düşünüyorum. 
      Şu an aktif olarak:
      boyum 1.86 kilo 105 yağ oranı %23 Kullandığım takviyeler:
      c vitamini d vitami multivitamin omega3 zma arginine whey
    • Yazan: byreal22
      Merhabalar, Clenbuterol kullanmaya başlayacağım.
      Burak hocanın zamanında yazdığı gibi bir gün 3 tablet diğer gün off mu tercih etmeliyim ? Düz piramit sistem mi tercih etmeliyim ? Deneyimleriniz nasıl oldu? En çok hangi sistemden verim aldınız ?
    • Yazan: Tr3n
      Clenbuterola başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum uzun süre clenbuterol kullanıp kalp sorunları yaşayan oldu mu aramızda  kalp ritmi sorunları vs daha önce kısa süreli bulgar kullanıp etki alamamıştım başka marka deniycem.
    • Yazan: Tuna59baba
      Merhaba arkadaşlar,
      Hangisini tercih etmeliyim?
      Swiss marka 10 mg 100 kapsul yohimbine hclsini mi tavsiye edersiniz? Muscletechin zayıflama kapsüllerini mi? (56 mg yohimbe extract) Bir diğer sorum:
      Extract ne demek? HLC ne demek?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×