Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Ahmetyldz

Kan şekeri ölçümü

Önerilen İletiler

Askabar    902
Mickey, 44 dakika önce yazdı:

30 ünite iyi bir değer ve benim için genelde uzun esterde durduğum dozajdır. Ben uzun ve kısa esteri beraber kullanıyorum. Lantusda günlük 30 üniteye çıkıp antrenman öncesi ve sonrası öğünlerde de kısa ester humalog kullanıyorum. Bu kullanım şekli bende çok daha efektif oluyor. Humalogun dozajını o günkü karb ve antrenman yoğunluğu ve kullandığım anabolizana göre belirliyorum. Tabi kısa esterle kontrol elimde olduğu için hipoya çok yakın hissiyatları sık sık yakalıyorum zaten bu eşik nokta ve dengeyi yakalamam kolay oluyor. Bu teknik ileri düzeyde ve özellikle insuline yeni başlamış arkadaşlara önermem.

Bence 30 ünitede durup karbı bir miktar azaltıp eşik nokta bulunmalı. Muhtemelen çok yüksek karb alındığı için insulinin etkisi hissedilmiyor. 

Burada makro hesabınızı yapın ve +500kcal civarında günlük farkla 30 ünitede dengeye ulaşmaya çalışın. İnsulin kullanıyorum diye çok fazla karb almanız hiç bir şey ifade etmez. Vücudun besinleri işleme limiti var. Bunu ne insulin ne de başka bir şey aşabilir.

İnsulinin temel amacı besinlerden faydalanımı arttırabilmek kasa daha fazla besin taşıyabilmektir. Bu durum asla vücudun limitlerini aşamaz.

Ve işte herkesin genetik faktör dediği ama bir türlü somut olarak ortaya koyamadığı noktadayız. Bazı kişilerde bu limitler çok çok farklı yerlerde olabiliyor. Genetik olarak şanslı kişilerdir bunlar. Bu kişiler naturelken de farklıdırlar, diğerlerine göre çok çabuk gelişir.

 

Bende aynı böyle yapıyorum abi Şuan 5500 kalori alıyorum. Sabah 30 lantos alıyorum. Antreman öncesi 6 iü humolog alıyorum. Biraz bekliyip 2 ölçü malto ve 1 ölçü whey alıyorum. Antreman sonrası 9 iü humolog vurup 200 pirinç 400 tavuk yiyorum. 4 hafta kullandığım İçin ara verdim Şuan humolog a ama lantos kesmeden devam 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


ahmetyldız    8
Askabar, Bir saat önce yazdı:

Dostum öncelikle muhtemelen aldığın miktar yeterli ama şunu söylemeliyim. Lantosta kısa esterler gibi hipo bekleme genelde lantosta hipo 3/4 saat sonra olur. Eğer öğün sonrası ken şekerin 80 altına iniyorsa 2. Saate öğününde ki karb miktarını biraz artırmanı tavsiye ederim. Ben hâlâ 30 iü devam ediyorum. 30 iü için  ilk 3 öğün 300 gr karb alıyorum. Yaklaşık 450 filan pirinç yani. 2. Saate 80 altına inerse karb ı biraz artırıyorum.  Genelde lantos akşam 6 gibİ idman yapıyorum ve idman sonuna etkisi kalmıyor. O yüzden ufak bir ihtaşsızlık yapabiliyor. Onun dışında ben 6 mm iğne kullanıyorum. Bence karb miktarını bir tık artır ve kan ölçümü yapmayı 1-2 güne bırak. 

Dostum çok sağol kaç gündür çok yardımcı oldun hakkını helal et şuan 140pirinç 180 tavuğa göre 45 dakka 1 saat sonra açlıktaki gibi karında ufaktan sızlama başlıyo karbı arttırabilirim gibi geliyo ama yarın öğün başı 80 gram pirinç 180 tavukla deneyip bi açlığı hissetmek istiyorum kaloriyi yükseltmem gerektiğini bi göstersin 30ünite bana, hissiyata göre artık dozu ve karbı kan şekerini ölçmedn anlayabiliyim

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.409

800 pirinc bence de fazla karb çok olduğu şcin insulinin hissiyatını alamıyor olabilirsin.Günde 11iu iki kere kullanıyorum totalde 22iı humalog yedigim çiğ pirinc 385 gram sen düşün :) 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmetyldız    8

Anladım dostum. Yarın 500le denicem. Ama yemem gereken aslında 700 falan 500le bakıcsm ona göre dozu 40a çıkarırım belki. Hissiyatı tam öğreniyim şeker ölçmedem ayarlıyıcam gramajları

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×