Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

abdullahk.

Ilacı bölerek kullanmak ?

Önerilen İletiler

abdullahk.    4

Merhaba arkadaşlar. Haftada 250 mg sustanon vuracağım. Ama sustanonun dalgalı çalışması ve ruhsal değişiklikleri en aza indirmek için bir ampulü bölerek pazartesi persembe yarım yarim almak mantıklı mı? (Haftalık 500mg vur demeyin lütfen bu şekilde karar aldım. ) Eğer mantıklıysa kalan ilacı enjektörde saklasam olur değil mi? Son olarak buzdolabında mi oda sıcaklığında mi saklamalıyim? 

@rastlantisal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.653
abdullahk., 2 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar. Haftada 250 mg sustanon vuracağım. Ama sustanonun dalgalı çalışması ve ruhsal değişiklikleri en aza indirmek için bir ampulü bölerek pazartesi persembe yarım yarim almak mantıklı mı? (Haftalık 500mg vur demeyin lütfen bu şekilde karar aldım. ) Eğer mantıklıysa kalan ilacı enjektörde saklasam olur değil mi? Son olarak buzdolabında mi oda sıcaklığında mi saklamalıyim? 

@rastlantisal

Kesinlikle böyle yapmalısın. 3e bile bölebilirsin. 

Oda sıcaklığında güneş görmeyen serin bir yer olabilir. Buzdolabında ise yumurtalık gözü olabilir ama enjekte etmeden önce avucunda ısıt muhakkak. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abdullahk.    4
rastlantisal, 5 saat önce yazdı:

Kesinlikle böyle yapmalısın. 3e bile bölebilirsin. 

Oda sıcaklığında güneş görmeyen serin bir yer olabilir. Buzdolabında ise yumurtalık gözü olabilir ama enjekte etmeden önce avucunda ısıt muhakkak. 

Çok teşekkür ederim. Gardropun içine karanliga koyuyorum o zaman enjektörü

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Preworkout    104
abdullahk., 8 saat önce yazdı:

@rastlantisal

haftada bir vurmak istersen testo enat tercih edebilirsin.Sustanonu 3 günde 1 vurmak zorundasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abdullahk.    4
Preworkout, 2 dakika önce yazdı:

haftada bir vurmak istersen testo enat tercih edebilirsin.Sustanonu 3 günde 1 vurmak zorundasın.

Evet başta sürekli iğne vurmayım haftada bir daha sağlıklı olur gibi yanlış bı düşünceye girdim ama sonra araştırınca bolerek vurmanın daha mantıklı olduğunu anladım. Teşekkür ederim bilgilendirme için 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.543
holyland, 34 dakika önce yazdı:

haftada 7 kere bile vurabilirsin öyle bir cesaret varsa

Bu doğru bir yaklaşım değil, kandaki testosteron oranı stabil kalması açısından evet doğru ama yüksek testosteron oranını yakalayabilmek açısından pek tercih edilen bir yöntem değil vücut geliştirmede. Tabi kullanılan estere, hedefe göre konu tartışmaya açık olsa da, özellikle sustanon gibi çok esterli ilaçlarda 250 mg'ı gün gün bölmektense doğal testosteron oranımla sporumu yapmayı tercih ederim :) 

tarihinde Rdm tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Ulandela
      Öncelikle merhaba,
      Biraz kendimden bahsetmek istiyorum, geçmişte 3 ay-1yıl-2 ay şeklinde spor geçmişim var son başlamamda 2 ay çünkü motor ile trafik kazası geçirdim ve ardından 2 hafta (iyileşmem ve çalışmaya devam etmem daha uzun sürdü) evden çıkmadım bu zaman diliminde inanılmaz bir tembelleşme yeme bozukluğu isteksizlik ve asosyellik başladı. şuan genel olarak düzeltmeye başladım sadece çok hafif tembellik ve yeme bozukluğu var onlarda çözülcek. 
      amacım kür ile biraz motivasyon kazanmak çünkü gerçekden zor bir dönemdi ve kendimi iş ve evden başka bir şeye bağlamak istiyordum zaten salon üyeliğim duruyordu bu durumun ardından bir kaç kez gittim fakat gittiğim zaman omzumda ve bileğimde ağrı olması ve bir süre inanılmaz bir tembellikle yaşadığım için ağırlıklarım inanılmaz düşük'dü motivasyon eksikliğinden kaynaklı bir türlü devam edemedim ve küre başlamaya karar verdim.
      Kişisel verilerim:
      Yaş; 19 kg;80-83kg boy; 173  yağ oranı;%<20 küre sustanon'la başladım güvenilir ve ulaşması benim için kolaydı ilk vurumu kalçadan yaptırdım 2. vurumu bacakdan kendim yaptım şuan 5. gündeyim  tabi ki nerdeyse hiçbir etki yok.
      Sorularıma geliyorum:
      öncelikle bacakdan vurum yaptığımı söylemiştim forumlarda gördüğüm üzere turuncu uç kullanmaya karar kıldım doğrumudur bacakdan vurdum iyi hoş hiç ağrı hissetmedim zaten iğneden vs korkmam ama özellikle bu gün inanılmaz bir ağrı söz konusu merdiven çıkarken vs zorlanıyorum sanki sedanter bir insan ilk defa bacak çalışmış gibi düşünebilirsiniz bunu azaltmak için bazı şeyler deniyorum (bölgeye alkollü pamukla günde 1 baskı yapmak, masaj aletiyle bölgedeki ilacı dağıtmak, sıcak su torbası ) ama çok etkili olduğunu düşünmüyorum hatta belki masaj aleti konusunda hata yapmışta olabilirm sustanon çok yağlı bir ilaç diye duymuştum bunu önlemenin herhangi bir yolu varmı veya vücut ilaca alıştıkça azalmayamı başlar forumlarda evigeni gördüm her enjeksiyonda 0.5 ml gibi ölçülerden bahsediliyordu ama evigen 1 ml lik tüp diye gördüm bunu nasıl 2 ye bölüyoruz yada gerek varmı bunu açıklarsanız sevinirim.  bacakdan vururken sinire denk gelme olasılığım nedir ve elinizde bacakdaki sinirleri gösteren bir fotoğraf varmı? (omuzdan herhangi bir şekilde iğneye karşıyım bende tetenoz gibi aşılarda inanılmaz ağrı yapıyordu belki bacakdada ondandır ama bacak daha dayanılır birşey)  diyelimki enjeksiyon sırasında kan geldi ve bir miktar kan doldu enjeksiyona içindeki kanla birlikte kana enjeksiyonmu etmeli yoksa yeni enjeksiyon ve ilaçla başka bir denememi yapılmalı? dediğim gibi yağ oranı düşürme ve mümkün mertebe kas koruma odaklı gitmek istiyorum sadece sustanon yeterlimi yanına primablone eklesem nasıl olur eğer eklersem haftada 750 mg sustanon 200 mg primablone olucak bu 3. hafta için  12-16 hafta düşünüyorum. Kullandığım takviyeler :
      kingsize nutrition on cycle 120 tablet multi vitamin natures supreme probiotıc 5b natures supreme kalsiyum with vitamin d3 natures supreme magnezyum cıtrate natures supreme  omega 3 Durumlar bu şekilde ilaç konusunda pek korkum yok ama enjeksiyon konusunda korkularım var.
      Konu çok uzun oldu okuyan herkese çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
    • Yazan: Sasplk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: tsalyer
      Merhaba, kürümün 4. Haftasına gireceğim ve haftada 2 enjeksiyon yaparak şu ana kadar belli bir enjeksiyon deneyimim oldu. Enjeksiyona dair birçok şeyi elimden geldiğince araştırmaya çalıştım, küre girmeden önce dahi ilaçlardan çok beni enjeksiyon korkutuyordu ancak şu an aktif bir korkum yok ve kendim vuruyorum. Forumda okuduğum kadarıyla iğneyi çıkarttıran sonra kan gelmesi normal bir durum ve çoğu kişi de oluyor.
      Benim şu ana kadar ki bütün enjeksiyonlarım aynı bölgeden oldu ve hepsinde kan geldi ancak sanıyorum ki son enjeksiyonlarda kan miktarı bayağı bir arttı (ilklerde de fazla olabilir pek hatırlamıyorum maalesef) ve birkaç peçete ile zor duracak seviyeye geldi neredeyse. Bu kadar kan gelmesinin normal olduğunu sanmıyorum ancak damara gelme ihtimali olduğunu da sanmıyorum çünkü hem damar kontrolünü yapıyorum her seferinde hemde aynı yerden vurduğum için ilacı damar olsa herhalde şu an aranızda olmaz, en azından bu yazıyı yazabilecek durumda olmazdım.
      Şu ana kadar kendi bildiklerim dahilinde bu durumun iki olası sebebi olduğunu düşünüyorum; yeşil uçlu enjektörü bacağın üst ve kısmen yağsız kısmından sonuna kadar sokuyorum (sonran bunun yanlış olduğunu öğrendim) bundan kaynaklı olabilir mi? Ya da vurduğum bölgede kılcal damarlar olması/direkt damarı delip geçmek sebep olabilir mi? Tabii bunlar benim bildiğim kadarıyla aklıma gelenler daha bilgili arkadaşlar, abiler aydınlatabilirse cok sevinirim. Son olarak bu akan kanla birlikte şu ana kadar vurduğum ilaçların geri akarak boşa gitme ihtimali var mıdır acaba? Bu da beni epey korkuttu açıkçası maddi ve manevi olarak her şeyin boşa gitmiş olabileceği @Rdm @metinav @rastlantisal
    • Yazan: oisobb123
      Merhaba arkadaşlar bazen hava kontrolü yaparken böyle minik şekilde kan geliyor bunun damara gelmediğine eminim çünkü daha önce damara denk getirdim şelale gibi kan geliyor 
      Bunun tam sebebi nedir?

• Yazan: Fatih
      Hocam öncelikle herkese günaydın bu sabah kalçadan 2 ml ilaç vurduktan sonra (ayakta kendim) hiç başıma gelmeyen bi komplikasyonla karşılaştım iğneyi çektiğimde birden kan çıkmaya başladı peçete alana kadar 3 4 damla düştü yere sonra peçetede bayağı bi kan oldu bastırdım durdu 1 dk ya benim gözümü korkutan iğneyi soktuğum yerde minik bi sertlik oluştu kalıcı bir kist olmadığını düşünüyorum kanın önünü kestiğim için orada dağılır kendi kendine diye kendi düşüncem tabi bu yaşayan varsa daha önce ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi. 
      İyi forumlar. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.