Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ErrrYamaN

Sustanon yada iran testo enanthate

Önerilen İletiler

ErrrYamaN    0

Abilerim kardeşlerim selamlar öncelikle 

yaklaşık 4 senedir bu sporu yapıyorum ilk başladığım zamanlar 65 kilolardaydım ve şuan 100 kiloyum boyum 180 di bu arada yağ oranım hep %15 idi hiç yukarısını görmedim %12 nindr altına hiç inemedim hep elimden geldiğince natural kalmaya gayret ettim fakat bu sıralar çok yağlanmaya başladım iştahım hiç bu kadar artmamıştı temiz beslensem bile aşırı tatlı isteğim oluyordu bende saldım temiz beslenmeyi ne bulduysam yedim şu ara 98-100 kilo arasındayım zaten kür yapmak hep aklımdaydı bu şekilde vesile oldu kas koyup yağ yakmak gibi bi hedefim var genetiğime biraz fazla güveniyorum bu konuda ve şuan elimdede eczaneden 10 adet sustanon rimobolan var. Sustanon 250mg rimabolan 100mg bunları mixleyecektim fakat ilk defa küre gireceğim için vazgeçtim iran testo aldım 250mg abuiran marka olması gerekli bununla rimobolanı mixlemeyi düşündüm sizce nasıl bi yol izliyeyim hepsinden 10ar adet var sustanon açıkcası beni biraz korkutuyor kür sonrası değerleri yerine getirmesi zor gibi nedenlerden dolayı o sebeble iran testoya yöneldim

sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum sizce nasıl bi yol izlemek mantıklı olur yardımcı olursanız çok sevinirim herkese bol şansss 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


kayhan035    36

sustanon 6 esterli ağır bir steroid tabi kas açısından etkiside çok çok iyi , testo enatathe genel olarak ilk kürde önerilen bir steroid , primbolan ekstradan protein tutumu yapar ve hormonal dengeyi fazla baskılamaz pahalı ama uzun vadede saf kütlesi için cok iyi bir ilac. senin yerinde olsam testo ve prımbolan mıx yapıp haftada 500 mg testo ve 200 mg primbolan yapıp bitene kadar kullanırdım kür içinde vitaminleride eksik etme kür ortasında lh fsh e2 prolaktin t.testeron testide yaptır kendine...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ErrrYamaN    0

Hocam ilk kürümde o kadar yüksek mg kullanmak istemiyorum açıkcası 10 hafta 250 testo 100 primobolan işe yaramaz mı ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kayhan035    36
ErrrYamaN, 1 dakika önce yazdı:

Hocam ilk kürümde o kadar yüksek mg kullanmak istemiyorum açıkcası 10 hafta 250 testo 100 primobolan işe yaramaz mı ?

10 hafta ideal süreç prımbolan için bol bol protein yollayın ilaç calışsın. ödem tutma olayı olursa evigen e vitamini ile vurabilirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ErrrYamaN    0

Koruyucu olarak ne önerirsiniz vitamin omega3 milk thistle falan aldım arimidex proviron almama gerek var mı ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kayhan035    36
ErrrYamaN, Şimdi yazdı:

Koruyucu olarak ne önerirsiniz vitamin omega3 milk thistle falan aldım arimidex proviron almama gerek var mı ?

c vitamini omega 3 saw palmetto(prostat icin) çinko. vitamin D.  , armidexe gerek yok . proviron  su atıyor genel olarak gözlemledigim kadarıyla... provirona da  gerek yok diye düşünüyorum. zaten ilk kürün testesteron seviyen libidon cok yükselecek. 5veya 6 haftada hormon testini unutma beni etiketleyip duruma bakarız

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    789

Sustanon içeriğindeki farklı esterler nedeniyle ilk kür için kontrolü zor bir testodur, ağırdır, kesinlikle tavsiye etmem. Daha sonraki kürlerinde kullanırsın.

İlk kür için iran testo enantat gayet uygun olur. 

250mg testo, 100mg rimabolan yeterli dozlar

Diğer bilgilendirmeleri arkadaşlar yapmış, mümkün olduğu kadar anti-aromataz kullanmamaya çalış zaten aldığın testo miktarı çok düşük olacak kolay kolay aromatize olacağını düşünmüyorum ama yine de kişiden kişiye değişebilir.

Küre girmeden önce hormon testlerini kayıt altına almanda fayda var. Bu senin sonrasında pct'de hormonlarını nereye getirmen gerektiğini söyleyecek.

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×