Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

osmwn

Blast & cruise ve sustanon

Önerilen İletiler

osmwn    10

Merhaba arkadaşlar gelecek kürümden sonra bir pct, bir kür şeklinde ilerlemek yerine blast ve cruise dönemleri uygulamayı düşünüyorum. Aklıma takılan soru ise Blast ve Cruise dönemlerinde testosteron olarak sustanon tercih edilebilir mi? Yoksa uzun süre kullanımı sakıncalı mıdır? Konu hakkında bilgili kişilerin yorumlarını bekliyorum 9_9

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hafifzargana    216

sustanon güvenilir ama stabil bir testesteron değil çok esterli yani bu yüzden haftada 1 veya 2 enjeksyonda sorun yaratabilir,  fakat sustanonla her gün ya da gün aşırı enjeksyonla bu dalgalanma sorunu BENCE çözülür. Sustanonla ilgili eleştirel yorumlara katılmıyorum enantathe daha mı iyi evet daha iyi ama sustanon çöp değil ben senle  aynı fikirdeyim blalst and criuse şeklinde sustanonla ilerleyeceğim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
seidss    4
Hafifzargana, 22.06.2022 - 00:55 yazdı:

sustanon güvenilir ama stabil bir testesteron değil çok esterli yani bu yüzden haftada 1 veya 2 enjeksyonda sorun yaratabilir,  fakat sustanonla her gün ya da gün aşırı enjeksyonla bu dalgalanma sorunu BENCE çözülür. Sustanonla ilgili eleştirel yorumlara katılmıyorum enantathe daha mı iyi evet daha iyi ama sustanon çöp değil ben senle  aynı fikirdeyim blalst and criuse şeklinde sustanonla ilerleyeceğim

hocam sustanon ile cruise deneyiminiz nasıldı ne şekilde yaptınız kaç günde bir ne kadar anlatabilirmisiniz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191

olur hatta alınacak dozu 3 enjeksiyona bölüp uygularsanız çok çok daha güzel olur. sustanon iyidir,temiz güvenilir ne yazıyorsa o🙂

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: supraxdt
      Merak ettiğim bir konu var anabolik Steroid eklenmeden yanına rimobolan ve insülin kullanımı hakkında bir bilgiye sahip olan var mı yada deneyen birini biliyorum insülin ve rimobolan kullanıyorum dedi ve sağlam kütle koymuş açıkçasi ama nasıl kombine etmiş ne gibi yol izlemiş soramadım acaba aranızda kullanan var ise yada bilen anlatırsa çok mutlu olurum...
    • Yazan: Synthbody
      Herkese selamlar dostlar. Uzun yıllardır sporun içindeyim ancak gerek hayat şartları gerek genetik bazı dezavantajlar, gerek sakatlıklar sürekli beni aşağı yukarı itmiş ve artık vücudumu forma sokmak konusu beni yorduktan ve işim gereği(antrenörüm) diğer tarafı da yaş çok geçmeden tecrübe etme kararı sonrası only testosteron ile yolun karanlık tarafında ilerlemeye başlamış bulunuyorum.
      Burada forumda beni anlayabilecek adam sayısı bir elin parmağını geçmeyecektir. Ancak hem kendime bir günlük olması hem de birileri aynı yoldan geçmek isterse bir referans oluşturması için bu başlığı açıyorum. Kendimle ilgili detaylı bilgileri aklıma geldikçe güncelleyeceğim şimdilik buraya genel bilgileri yazıyorum.
      Sizlerin soruları oldukça buraya güncelleyeceğim.

      İlk etapta deneyim amaçlı ve maceranın keyfini çıkartmak vücudumu tanımak için kendime 20 hafta verdim aşağıda da detaylı şekilde hangi gün ne yaptığımı yazıyorum.
      Şu an 9. haftanın içindeyim. Her hafta tamamladıkça yeşil ile işaretliyorum.



      Haftada 4-5 gün antrenman.
      Antrenman sonrası en az 20dk cardio.
      Günlük 5000 kalori.
      261 gr protein
      700 gr karbonhidrat
      135gr yağ
      (yağdan zengin beslenmem gerekiyor bağırsaklarda problem yaratmaması için)

      Başlangıç ölçüleri
      Yaş:33
      Boy: 181 
      Kilo: 73
      Genel nabız 12 ye 8 (sürekli kontrol ediliyor)

      Güncel kg: 77

      Kullandığım vitamin mineraller
      Glukozamin
      Omega 3
      Magnezyum
      Çinko
      Vitamin C
      B Kompleks
      B12 (haftada 1 kez enjeksiyon)
      D3 Damla (Sabah 10 akşam 10 damla idame amaçlı)
      D3 Ampül (2 Hafta aralıkla)
      Folbiol (Folik Asit) 

      Kullandığım Supplementlar
      Gainer (Günlük 1 veya 2 ölçek)
      Creatin (9.hatfada başladım günde 1 ölçek)


    • Yazan: turhanoğlu
      Merhaba arkadaşlar,
      Güncel olarak şu an gün aşırı 0.5 sustanon alıyorum.
      Yani bu düzende bir hafta 1.5 cc diğer hafta 2cc ye denk geliyor. Bunu hiç bozmadan yanına :
      300 tren a (10 hafta) 200 masteron (10 hafta) Yapmayı düşünüyorum. Uygun mudur arkadaş masteron genelde son 6 hafta ekliyorlar. Benim eklememdeki amaç e2 yi kontrol altında tutmak serbest testodan faydalanmak. Anavar bende çook büyük etki yapıyor definasyonda anlayamadığım şekilde. Masteron da onun enjeksiyon versiyonu yanlış bilmiyorsam.
      Tren mg olarak yeterli gelecektir. Masteron ilk defa kullancam kaç mg uygundur bu durumda.
    • Yazan: arcznn
      Merhaba hayırlı ramazanlar.
      Kür içeriğim:
      TESTOSTERON BOLDENON Magnus pharma enanhate esterini kullanıyorum ancak bu ürün pekte güven vermiyor sonuçta merdiven altı. Eczaneden sustanon alıp sustanon kullanmak istiyorum kür içindeyken sustanona geçsem bi sıkıntı olur mu?
      1,3ml magnus vuruyorum ama onunda içinde taş çatlasa 200mg testo vardır güvenli olması açısından sustanona geçmek istiyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
      Haftada 250 sustanon 400 boldenon şeklinde Şu an ise 320 magnus testo 400 boldenon var  Haftaya sustanona geçebilir miyim ?
    • Yazan: imsisifos
      Merhaba elimde yaklaşık 12 kutu rimo mevcut ancak bilinçsiz değil, yoğurdu bile üfleyerek girmek istiyorum bu küre bikaç aydır araştırıyorum enantat + rimo ile yürüme kararı aldım küre girmeden önce tüm pct ilaçlarımı korumalarımı vitaminleri alıp temkinli girmek istiyorum dışarıda herhangi biriyle ( salondaki hoca vs) danışmak istemiyorum burada daha önce tecrübeli abilerim ve kardeşlerimizin bilgilerine güveniyorum. 

      Kür içinde koruyucu ve vitamin olarak neler almaLıyım ? ( araştırdım hepsini ancak defalarca teyit etmek istiyorum)
      Dozlarım nasıl olmalı hangi gün testo hangi gün rimo almam gerekiyor toplam kaç mg ?
      Toplam kaç hafta kürde kalmalıyım ?

      Güncel formumu da koyacağım.
       
        

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×