Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler



metinav    4.468
demiratici, 24 dakika önce yazdı:

Merhaba İnternette Böyle bir şey gördüm Bu nedir acaba?

Bildiğimiz Testo mu? Enkjeksiyon Yerine kullanılabilir mi?

GW-501516'nın yanında Kas Kütlesini Arttırmak için saf alınır mı sizce?

@metinav @rastlantisal @agfitness

testo.jpg

Uzun esterli bildiğin testosteron.Enjeksiyon yerine kullanmak için çok fazla doz lazım, ayrıca sindirimde kayıp yaşandığından anlamı olmaz.Bu daha çok trt amaçlı günlük testonun ikamesine fayda verebilir...Eskiden eczanede virigen kapsül vardı onunla aynı özellikte...

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
holyland    321

bunla kür yapacak kadar testo almaya çalışırsan hem cebin hem karaciğerin seni terkedebilir

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Welldeir
      Öncelikle herkese merhaba 3.5 yıldır spor yapıyorum başladığımdan beri 20 kiloya yakın kütle kazandım ve şuan 18 yaşındayım mk-677 kullanmayı düşünüyorum herhangibir hormon baskılayıcı etkisine rastlamadım fakat kişiden kişiye değişmekle beraber etkili veya etkisiz diyenler var kimisi hiçbir işe yaramadığını söylüyor sizce nasıldır kullanılır mı veya gereksiz mi ?
    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar  ben testo e ve boldenon küründeyim ancak sol göğüste bir haftadır hassasiyet ve hafif acıma var acaba proviron kullansam işe yararmı?
    • Yazan: DevinTowsend
      Merhabalar öncelikle saygı değer dostlar abiler, kardeşler
      22 Yaşındayım 2. Kürümdeyim ilk 10 Hafta :
      500 Test  400 Bolde 300 Deca  Şeklinde gittim gayet güzel kütle koydum fikrimce , Kür başı 62 , Güncel 76 Kiloyum . Kürüme Yaklaşık 12 Hafta kadar daha yani toplam 24 Hafta kadar sürdürmeyi düşünüyorum , Güncel Olarak 12.Haftadayım Deca kullanmayı 10. Hafta kestim Testo Bolde Şeklinde devam ediyorum ve bütçem el verdiği için küre Rimobolan eklemeyi düşünüyorum, Bilgisi fikri olan birilerinden öneri almak isterim . Teşekkürler. @SantoR @GHOST @Askabar @rastlantisal @Bay-T
      Güncel 76 Kg  174 Boy  
    • Yazan: Denizci
      Merhaba arkadaşlar,
      Küre gireceğim açık söylemek gerekirse bir çok arkadaş gibi profesyonel olmasam da kendi araştırmalarım ve arkadaşlarımın desteği ile planlama yaptım.
      Kür planım şu şekilde olacak:
      2 ml boldenone 2 ml testo enant 3 tablet anavar 3 tablet winstrol  Toplamda 10 enjeksiyon yani 50 gün sürecek tabletler 30 gün sonra bitecek.
      Şimdi asıl sormak istediğim şu bu kür bitiminde hemen :
      2ml tren acetat 2ml testo prop 2ml masteron Devam edeceğim toplamda 5 enjeksiyon yani 25 gün sonra da bu kür bitecek.
      Hiç ara vermeden devam etmemin sıkıntısı olur mu ?
    • Yazan: BullMonster
      Merhaba arkadaşlar,
      Haftalık:
      500mg testo Enanthate Kullanıyorum fakat vücudumda aromataz gerçekleşmedi ve bu sebepten e2 değerimi düşürdü bende sırf aromataz olsun diye 500 üstüne çıkmak istemiyorum bu sebepten ötürü direk eczaneden estrodiol içeren ilaç almak istiyorum bana eczaneden alabileceğim bir marka önerebilir misiniz ona göre gidip alacağım ismini verip çünkü eczaneden. @metinav @rastlantisal @Askabar
      Şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×