Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

EmreGundi

Ailelerin ilgisizliği

Önerilen İletiler

EmreGundi    15

Merhabalar öncelikle selamlar biliyorum forum steroidleri içeriyor diyiceksiniz ki bu konu ne alaka ama okuyun rica ediyorum 17 yaşında bir insanım size başımdan geçen hayatımı etkileyen beni intihara etmeye kadar götüren psikolojimi bozan bir durumu anlatacağım umarım siz abilerim ders çıkarır ve ileride çocuklarınıza böyle yapmazsınız bilinçli olursunuz aksi halde çocuğunuzu hayata küstürürsünüz öncelikle babam 185 annem 170 boya sahip ben 166yım 13 yaşında kemik plaklarım kapanıyor ve kemik yaşım 19'du ben kemik plaklarim kapanmadan once aileme durumu bildirmiştim bir sorun var 2 senedir büyümüyorum gelişimim durdu tarzi seyler dedim tabi ki klasik laflari kurdular; biz geç uzuyoruz, aile geç uzuyor, sen daha uzayacaksin baban 185 diye diye 2 sene boyunca bana hayal sattılar yaşıtlarım evrime kafa atarken ben 10 yaşımda ki ellere, ayaklara, kemiklere sahibim kemiklerim o kadar küçük ki anlatamam küçücük cocuklar görüyorum 9-10 yaşında benden iri kemikleri var büyük elleri var ben ne yapabilirim ki bu durum insanın ister istemez psikolojisini darmaduman ediyor delirtiyor kafayı yiyorsunuz boy bu kadar önemli mi diyen abilerim olacaktır evet boy yeni nesilde önemli kadın konusunda, iş konusunda, toplumsal konularda kısacası her konuda çok çok önemli hadi siz bir şeyleri kafanızda bitiriyorsunuz toplum öyle bir baskı yapıyor ki anlatamam sizlerden ricam her yıl düzenli olarak çocuğunuzu endokrine götürün hormon bozukluğu gibi seyler var mı bir baksınlar erken ergenlik geçiriyorsa müdahale etsinler sadece içimi dökmek istedim baska çocukların bu duruma düşmesini istemiyorum saygılarımla iyi forumlar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


holyland    321

628410bcb3532_indir(1).jpeg.0e461fe41f114f2e0ce0d2d093fd7685.jpeg

kemik uzatma ameliyatı olmazsan boyun uzamayacak sende biliyorsundur değiştiremezsin

ama belkide franco columbu 'nun %60 70 i olabilirsin kim bilir xD

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.239
agfitness, 6 saat önce yazdı:

Öncelikle sakin ol, seni çok iyi anlayabiliyorum. Bu maalesef bizim ve arapların yani müslüman toplumun bazı konularda vurdum duymaz, bazı konularda ise afedersiniz pokunu çıkaracak kadar gereksiz üstüne düşüp darlamasıyla alakalı toplumsal bir durum. Zaten ailesi doğru yaklaşım ve desteği vermiş kişilere bakarsanız hep daha kültürlü hep daha başarılı ve hep ya iyi bir doktor, avukat, ya da oyuncu şarkıcı veya girişimci olduğunu görebilirsiniz. Ben de hayatımdan bir örnek sunmuş olayım: ilkokul döneminden liseye kadar hep sırtım ağrıyor kamburlaştığımı hissediyorum dememe rağmen ve ailemin sağlıkçı olmalarına rağmen trajıkomik bir şekilde; bu dönemde olur böyle şeyler kemik gelişimindendir, kafanda çok büyütüyorsun gibi abuk subuk yorumlarına mağruz kalmıştım. Çok istedim bir ortopedi uzmanına kontrol olup korse kullanarak kemik yapımı dik tutmak. Onların bu tavrı yüzünden yıllar geçtikçe omuzların öne düşmesi dediğimiz kifoz oluşumu gerçekleşti. Kifoz beraberinde zamanla belin içeri çukurlanması dediğimiz Lordoz oluşumunu da beraberinde getirdi. Allah’tan hayatım boyunca basket oynayarak boy uzamama destek oldum, ve amatör ağırlık ve uzak doğu sporlarını taklit ederek de eklem sıklaşması ve kıkırdak körelmesi gibi durumların önüne geçtim. Vücut geliştirme ile de kifoz ve lordoz oluşumunu iyice yavaşlattım fakat hala çok uzun süre dik duramıyorum sırt ağrım oluşuyor. Ağaç yaş iken eğilir diye boşa denmemiş. Nacizane tavsiyem ben de çok sorunlar yaşadım ve derdimi anlatmak adına çok uzman psikologlara sırf terapi amaçlı gittim ve iyi ki de gittim dedim. Sen de öyle yap, bir doktoru beğenmezsen başkasına git (özellikle karşı cins olursa daha iyi anlayış gösteriyorlar)

Hepimizin tonlarca sorunu var, hep düşüyoruz ama unutma nakavt düşünce değil yerden kalkamayınca gerçekleşir. Sürekli kalkmaya çabala.

Sağlıklı sporlar…

Yüreğine sağlık hocam. Bu yazının altına imzamı atarım.

Hepimiz zorlu hayatlar yaşadık. 9 yaşında ebeveynlerimi kaybettim. Belli bir yaşa gelene kadar geri kalan zaman için en kolay şeylerden biri anne babayı kaybetmek oldu hesap et. 

Pes ettim mi? Asla!

Defaen düştüm ve defaen kalktım. Yine düşsem yine kalkarım.

@EmreGundi bodybuilding budur kardeşim. Tam budur. Hayatındaki tüm olumsuzluklara, tüm genetik yapına meydan okursun. Seni her ne aşağı çekiyorsa onunla savaşırsın. Belki düşersin ama kalkar tekrar savaşırsın. Unutma ki doğadaki en iyi avcılar en güçlüler yada en hızlılar değildir. En dayanıklılardır. Durumun buysa bunu düşünüp isyan etmek yerine bilenip düşmanınla savaş kardeşim.

  • Beğen 6

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×