Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Furkansrcnnn

Bulk kürü sonrası sivilce

Önerilen İletiler

Merhaba

16 haftalik testo bolde deca kürüm ( ilk kür 3 sene aradan sonra) bitti.kurun 14. Haftasında sivilceler cıkmaya basladı. Kur biteli 1.5 ay oluyor ve bu sivilceler hala cıkmaya devam ediyor. Arka omuz boyun mayın tarlasına döndü. Sivilceler derinden geliyor ve canımi acıtıyor zor patlıyor kimisi icerde kalıyor. 

Suanda aktif 3 4 tane sivilce var 2 tanesi derinde ve cıban gibi buyuk sıkılmıyorda cok can yakıyor.  Yeni küre baslayacagım bu sivilceler bittikden sonra mı başlayayım? Bunlar nasıl geçer. 

tarihinde Furkansrcnnn tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


holyland    321

3 4 tane büyük se youtubede kiler gibi doktora gidip patlattir hangi bölüm bilmiyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lynx    160
Furkansrcnnn, 2 saat önce yazdı:

Merhaba

16 haftalik testo bolde deca kürüm ( ilk kür 3 sene aradan sonra) bitti.kurun 14. Haftasında sivilceler cıkmaya basladı. Kur biteli 1.5 ay oluyor ve bu sivilceler hala cıkmaya devam ediyor. Arka omuz boyun mayın tarlasına döndü. Sivilceler derinden geliyor ve canımi acıtıyor zor patlıyor kimisi icerde kalıyor. 

Suanda aktif 3 4 tane sivilce var 2 tanesi derinde ve cıban gibi buyuk sıkılmıyorda cok can yakıyor.  Yeni küre baslayacagım bu sivilceler bittikden sonra mı başlayayım? Bunlar nasıl geçer. 

Boldnndan kaynakli oluyor sivilceler sizn vucdnuzda ayni benimki gibi tepki veriyor boldenona gecmiyo maalesef zamanla azaliyor elme sirkesi surmeniz uzerne 20dk bekleyin dus alin bir hafta yapin biraz azalir bundan sonraki kurlrdede rimobola kullani boldnn yerne gecmi olsun

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STALOB    126

nac 600 kullan benim öyle geçti alt ast ına baktır bide 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: ragonard
      Selamlar arkadaşlar iyi bayramlar herkese
      4 yıllık natural spor geçmişim var ailecek doğuştan jino var babadan gelme naturalken bile jino vardı 90 kg natural olarak çıktım ama vücut tipim aşırı su tutan bi tip neyse konuma geleyim
      ilk kürümü arkadaşım vasıtasıyla girdim:
      300 testosteron 300 boldenon ile başladım 5 hafta kadar...
      6. haftada:
      600 testo 600 bolde İle devam ettim toplam 16 hafta 17. haftada test vermeden cruise geçeyim dedim boldeyi komple kesip sadece haftalık 150 mg testo vurdum 6 hafta kadar son 6 hafta nac dahil hiçbir koruyucu ve vitamin almadım ancak cruiseın 6. haftasında ufak ufak sivilceler çıkmaya başladı şu anda baya arttı omuz ve kollarımda sırtımda hiç yok yüzümde de çıkmaya başladı
      test verdim değerler böyle şu anda:
      balık yağı d3 b kompleks nac 600 milk thistle enginar ekstratı zma Kullanıyorum ancak hala sivilce çıkmaya devam ediyor kan testlerimde çok sıkıntı var mı kürde olduğum için normal mi bayramdan sonra tekrar test vermeyi düşünüyorum normale dönmüşse tekrar only testo yapmayı düşünüyorum 400 e çıkarım 3 hafta sonra 750 4 haftada 1 ml testo vurmayı düşünüyorum.
      Sorularım:
      kullanmam gereken ekstra bişey var mı? yoksa endişelenmem gereken bişey var mı? yoksa kür içi normal mi? @metinav @GHOST @godofdark @Diver @SantoR @otopsicikedi @Askabar
                   
        
    • Yazan: turhanoğlu
      Öncelikle merhabalar
      Uzun zamandır düşündüğüm bir durum için yazıyorum. Ben gün aşırı 0.5 sustanon kullanıyorum. 
      Bu sivilce belasından kurtulamadım bir türlü. Çok değil tek tük sivilceler var sırtımda ama sürekli tekrarlıyor ve lekeleri geçmiyor sanki hala sivilce varmış gibi lekeleri kalıyor sırtımda. 2 ay önce kolumda çıkan sivilce lekeleri bile geçmedi. 
      Anabolik kullanmadan önce böyle bir durum yoktu.
      Sustanondan kaynaklı hormon dalgalanması vs diyebilirsiniz durum böyle değil. Ben tek ester de çok uzun süre kullandım sustanona geçince büyük miktarda sivilcelerim geçti. Sterillikten kaynaklı sanırım. Şimdi arkadaşlar internette gördüğümüz fenomen sınıfında olan arkadaşlarımız ne kullanıyor ki ciltleri bu kadar temiz. Biz neyi eksik yapıyoruz neyi fazla yapıyoruz. 
      Ben nac kullandığım zaman alt ast değerlerim yükseliyor ne hikmetse.
      Ki kan değerlerinde alt ast normal değerlerde iken de sivilce sorunu devam ediyor. Ciğerlerden gelen bir durum değil. Temizlik konusuna oldukça dikkat eden biriyim o yüzden de değil. Uzattım biraz da bunun çözümü nedir ne yapmak gerek krem falan ben etki edeceğini düşünmüyorum yok mu aramızda bu sorunları yaşayıp çözüm bulan.
      Yada internette gördüğümüz fenomen arkadaşların ne gibi taktik uyguladığını bilen. @metinav
      Saygılar.
    • Yazan: Fatihyldzz12
      Herkese merhaba
      Testo enanhate primo Küründeydim primoyu çıkardım yerine boldenon ekledim 15 hafta sonra ilaçları kestim aşırı sivilce çıktı yüzümde bundan dolayı boldenon kaynaklı olduğunu düşündüğüm için dermatolog maceram başladı kan testi sırasında ckd epi değerim 78 çıktı normal referans aralığı 90-120 yaş 23 şuanda hiçbir ilaç kullanmıyorum daha önce kür geçmişim olmadı kürden gayet iyi verim aldım 94 kg gördüm şuan küre devam etmek istiyorum fakat böbrek değeri gözümü korkutuyor ne yapmalıyım? @rastlantisal
    • Yazan: Gainzzz
      Merhaba;
      test e masteron turinabol Kürü içindeyken karaciğere yük binmemesi adına turinabol bittikten sonra isotretinoin etken maddeli
      isosupra accutane acnetrent Gibi ilaçlardan günlük 8 mg almam mümkün mü? Ne gibi olumsuz sonuçlar göstere bilir? Kalça bölgemin üzeri, kollarımda olan sivilceler son zamanlar aşırı çoğaldı, eskiden pct zamanı 20 gün kullandığımda gözle görülür etkileri olmuştu.
      Lütfen bilgili hocalarım cevaplasın. @metinav @rastlantisal @Askabar
    • Yazan: umut3904
      Merhaba, uzun yıllardır sivilce ve keloid problemlerim var. Son 1 yılda 4 tane cildiye doktoruna gittim hepsi de hiç bir test vb bir şey yapmadan Roaccutane (İzotretinoin) ilaç dışında bir çözüm olmadığını söylüyor. Belki bir kan değeri bozukluğundandır diye bir kaç kere kan verdim ama kan değerlerim hep normal.
      Roaccutane'ye başlamak istiyorum ancak doktorlar spor yapıyorum diye bu ilacı yazmıyor(Doktora diyorum ki başlayalım baktın kötüye gidiyor o zaman bırakırız ancak kabul etmiyor, spor yaparsan yazmam diyor). Ne yapmalıyım önerisi/çözümü/fikri olan söyleyebilir mi?

      Bu arada bu ilacın spor yapan bireyler şu sebepten dolayı kullanmaması gerekiyormuş (İnternetten araştırmalarıma göre):
      Bu ilaç Kreatin kinaz'ı (CK) çok fazla yükseltiyormuş, aynı zamanda da spor yapan kişilerde de CK çok yüksek oluyormuş. Hem spor hem ilaç olunca CK çok yüksek değerlerde olduğundan dolayı kas erimesi (Rabdomiyoliz) yaşanma ihtimalı ortaya çıkıyormuş. Muhtemel olarak da doktorlar bu riskten dolayı bu ilacı yazmak istemiyor.
      Detaylar:
      Aynı sivilce problemi abimde de var ancak anne-baba da yok.
      Spor öncesi hayatımda obezdim ve tip 2 diyabet (insülin direnci) vardı ancak şu anda kontrollere gittiğimde bir sıkıntı çıkmıyor.
      Şu ana kadar ölçtürdüğüm kan değerlerinin hepsi normal (özel olarak istediğiniz varsa atabilirim)

      Tetradox denedim (aslında ciltteki yağlanmayı kesiyor ancak sivilceyi bitirmiyor)
      Pek çok krem denedim (kremlerin hiç birinden fayda görmedim ayrıca tüm vücudumda sivilce problemi olduğu için sürmesi de eziyet)
      A vitamini takviyesi denedim
      Cod liver oil denedim
      Yağsız diyetler denedim
      Karbonhidratsız diyetler denedim (bu da ciltteki yağlanmayı bence biraz azalttı gibi ancak bir çözüm değil) @metinav
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×