Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Arnoldswazz

Ilk kürüm yardım antalya civarında kaliteli ilaç satan tanıdık varmı

Önerilen İletiler

Arnoldswazz    4

İyi günler herkese ilk kürüm daha önce cesaret edememe sebebim ilaçların güvensizliği Antalya civarında kaliteli satan tanıdık varmı eczane kürü hakkında ne düşünüyorsunuz hedefim clean bulk formum 94 kilodan 85 düşmüş formum 7 yıllık geçmişim var buralardan satıcı bulamazsam eczane deneyeceğim ve ilk kür içi. Susta primbo ve grh kombinasyonu ağırmı olur vücuduma uygunmu yardım bekliyorum teşekkürler

215B511F-92D7-42F0-83A5-F9ED471E6D53.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    5.220

Sitenin sol altındaki whatsup simgesine tıkla. ;)

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar  ben testo e ve boldenon küründeyim ancak sol göğüste bir haftadır hassasiyet ve hafif acıma var acaba proviron kullansam işe yararmı?
    • Yazan: necmi45
      Hepinize merhabalar hocalarım yarın testo e. kürümün yanına clen ekliycem forumlarda çok okudum yan etkilerini açıkçası only testo e hiçbir yan etkisi yapmadı ve çok iyi fayda aldım şimdi hazır ramazandayken 1 ay clen kullanıp yağ oranımı 16 dan 11-12 lere indirmek istiyorum sert bir diyetle güncel
      bw 16 kilo 88 boy 187 Yardımcı olabilir misiniz dozajlarda  ve yan etkisini minumuma nasıl indiririm q10 ve taurin kullanayım diyorum ideal midir sizce ilaç 0.40 mcg çok teşekkürler şimdiden ve açıkçası uyku tutturmuyor diyenler olmuş mühendislik öğrencisiyim pek uyuyamıyorum zaten yoğunluktan işime geliyor hatta 
    • Yazan: necmi45
      Hocalarım merhabalar
      Çncelikle 12. haftamdayım;
      testo e 500 mg (NOXY MARKA) Alıyorum ilk kürümde deneyim elde etmek amacıyla Burak hocadan noxy aldım ve 8 kg aldım 80 olan bencim 2 ayda 110 u gördü 25 lerle press atarken 40kg incline bench presse geçtim inanılmaz bir güç kazandım ve test sonuçlarım olsun cinsel arzum olsun hiçbir problemim çıkmadı.
      Benim sorum şu:
      testo e 8 hafta oxa ve clen eklesem nasıl olur? Şuan 89 bw 16 yağ oranım var çok teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
    • Yazan: boziko
      Birkaç ay önce bir hışımla sustanon alıp evde vurmayı denemiştim. iğneyi vurduğumda kan geliyor mu diye bakmak için pistonu çekmeye çalıştım ama bir türlü çekemedim baya güç uygulamam gerekti . pistonu biraz çektiğimde de bacağımdaki kas kasıldı ama ne kan geldi ne bir şey. sonra iğneyi çıkartıp 1 2 dakika sonra yine batırdım bu sefer ilacı zerk etmeye çalıştım ama bir türlü onu da zerk edemedim. yağlı yapısından dolayı mıdır yoksa benim beceriksizliğimden midir bilemedim . tekrar denediğimde de bacağım sürekli bir şekilde titredi ben de korkup bıraktım.
      1- her ilaç zor mu enjekte ediliyor ?
      2-sağlık ocakları veya herhangi bir kurum enjeksiyon yapar mı ?
      3- bacaktan yapılan enjeksiyonda yanlış giden bir durumda en kötü ne olur ?
    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar ilaç enjekte ederken kalça enjeksiyonu esnasında ortalama her 2-3 enjeksiyonda bir mutlaka hafif kanama oluyor bu normalmi konuya hakim arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×