Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

aragornaster

Ödem atmak için

Önerilen İletiler

Arkadaşlar babamın belden aşağısı bacaklar ödemden dolayı aşırı şişti adım atamıyor. Testisleride iki yumruk toplamı kadar şiş. Nefroloji idrar söktürücü ilaç falan yazdı. Böbrekler sanırım tam çalışıp ödemi atamıyor. Siteyle alakası pek yok ama varmı yapacağımız birşey . Yaş 70 . Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 

@metinav

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


metinav    4.553
aragornaster, 10 saat önce yazdı:

Arkadaşlar babamın belden aşağısı bacaklar ödemden dolayı aşırı şişti adım atamıyor. Testisleride iki yumruk toplamı kadar şiş. Nefroloji idrar söktürücü ilaç falan yazdı. Böbrekler sanırım tam çalışıp ödemi atamıyor. Siteyle alakası pek yok ama varmı yapacağımız birşey . Yaş 70 . Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 

@metinav

Geçmiş olsun.

Doktorun yazdığı ilaçlar böbrekleri çalıştırır ödemi atar.Benim tavsiyem bu ilaçlar vucuttaki mineralleri de atacağı için, dışarıdan takviye olarak desteklemeniz yönünde.Onun haricinde ödem atıcı bitkisel bir çok ürün var, ama ilaçlarla yan etkileri arttırır yarardan çok zarar verir.Ödemin nedeni böbrek fonksiyon yetersizliği ise, doktor bir şekilde halleder.Beslenme konusunda proteinleri azaltmanız yönünde tavsiyede bulunmuştur eminim.Hayvansal proteinler ürik asiti arttırır ve dokularda birikir böbrek yetemeyince de organlar şişer ödem tutar.Bol bol yeşil yapraklı sebzeleri yesin, dozunda karbonhidrat ve protein tüketsin.İnşallah iyileşir kısa zamanda...

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: arifkarakaya
      merhaba arkadaşlar aşağı yukarı 5 haftadır 
      sağ kalçamda fındık büyüklüğünde ödem var kalçamı sıkınca daha çok belirgileşiyor herhangi bir ağrı sızı yok ateşte tok sadece gözle görülür bir şişlivar sanki deri altında yarım bir misket varmış gibi bunun nasıl geçeceğini bilen varmı zamanla geçermi (enjeksiyonu sağlık kabininde yaptırıyorum o sebeble enfeksiyonluk birşey olduğunu düşünüyorum + yanlış yere vurulduğunuda düşünmüyorum)ilaçlar yerli
    • Yazan: Roâ
      İyi akşamlar.İlk kürüm için ilk enjeksiyonumu 2 gün önce(pazartesi) yaptım.Bacak bölgesinden, deriyi önce dezenfektan solüsyon ile iyice temizleyip siyah enjektör ucuyla sıvıyı vermeden önce iğneyi gerip çekip kan kontrolü yaparak 0.5ml testo e(Noxy Labs) enjekte ettim.
      İşlem sırasında önemsenecek seviyede bi ağrı olmadı ama akşamına, dün ve bugün ağrılarım çok arttı merdiven çıkarken yürürken ciddi bir ağrı hissediyorum.Fotoğrafını ekledim enjeksiyon bölgesinin çok daha ilerisine yayılan bir kızarıklık ve şişlik var.
      Tansiyon yükselmesi de var 15-10 civarı.Ödem beklediğim bir şeydi ancak bu seviyede beklemiyordum.Aranızda benzer durumu daha önce yaşayan var mıdır ya da konu hakkında bilgisi olan varsa yorumlarını beklerim teşekkür ederim
       
    • Yazan: Ebarisy54
      Merhabalar 1 senedir spor yapıyorum yaklaşık 2 hafta önce küre girdim testo ve bolde kullanıyorum ama her enjeksiyon yaptığımda ödem oluyor enjeksiyonu yapan bilgili biri benim dışımda insanlara da enjeksiyon yapıyor ve onlarda ödem olmuyor. 
    • Yazan: Aslar
      Merhaba pazartesi günü bolde ve testo kürüme başladım 200testo enantat 200 bolde kalçadan vuruldum bugün 2.günüm dolacak ve enjeksiyon yapılan yer hareket esnasında biraz acıyor arada biraz sertleşti ilacın vurulduğu alanda çok küçük bir şişlik var gibi onun iğneden dolayı olduğunu düşünüyorum sertlik olmasından dolayı korktum sorduğum bir hoca ilacın fazla yağlı olabileceğini ve kas içinde dagilmadigini ilacı değiştirmem gerektiğini söyledi yardımcı olur musunuz 
    • Yazan: woXy
      Selamlar herkese iyi akşamlar.
      12 Haftalık bir testo e. boldenone küründen sonra bolde yerine masteron girdik, yağ oranım %18 civarlarında tahminen, ancak hoca bunu girdi. İsmini vermem doğru olmaz, ilaç optimum pharma.
      Sorun şu, kürün başından beri sanki ilaç kasa girmiyormuş gibi bir kütle şeklinde ödem oluşuyor kalıyor. Birikip büyümüş, ancak 26 şubatta yaptırdığım testlerde ki o zaman daha boldenone enanthate kullanıyordum, testosterone seviyeleri >1500 çıktı.
      Bu ödemi atmak için jel önerdi hirudoid jel önerdi, ancak faydasını göremedim. Evigen denememi söylediler ancak küre girdiğimden beri vücuttaki değişim yok denecek kadar az. Tabii yağlı olduğum içinde farkına varamıyor olabilirim. Öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir? Kürden çıkmayı düşünüyorum, şuan 14. hafta ve 20ye kadar devam etmeyi düşünüyordum ancak bu tarz sıkıntılar canımı sıkmaya başladı.
      Şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×