Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Berat Çakaner

Danabol ve oxandrolone?

Önerilen İletiler

Öncelikle merhabalar 

Yaklaşık 4 gün önce kadar instagramdan önceden bulup güvendiğim bir kişiye durumumu anlattım, bulk kürü yapabiliriz dedi sana. Anapolon, Oxandrolone ve Danabol göndericem dedi hediye de koydurtmuş hatta pakete. Her neyse bugün geldi fakat sadece Danabol ve Oxandrolone vardı durumu bildirdim yanlışlık olduğunu söyledi.

Anapolon gönderecekmiş. Güvendiğim biri söylediği programı sizlere de danışarak uygulayacaktım zaten. Sizce bunlardan kombinasyon olabilir mi herkesin fikrini almak daha mantıklı olur ilk kürüm olucak.

Kendime kütle katarak devam etmek istiyorum. İşi bilen abilerim görüşlerinizi yazarsanız mutlu olurum, daha kullanmadım programı akşam yazıcakmış yarın başlayabilirmişiz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Jamaica, 2 saat önce yazdı:

Danabol ile anapolonu beraber mi kullanıcaksın 

Sordum zaten danabol ve anapolon var şuan kombinasyonlardan falan anlamıyorum dediğim gibi kullanmadım daha 

holyland, 2 saat önce yazdı:

testo da lazım

Bana danabol anapolon ve oxandrolone verdi ox testo etkisi vermez mi 

STALOB, 2 saat önce yazdı:

testo nerde? baya güvenilir kişiymiş :D

Güvendir de size daha fazla güveniyorum 😀

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STALOB    126
Berat Çakaner, 5 dakika önce yazdı:

Bana danabol anapolon ve oxandrolone verdi ox testo etkisi vermez mi 

testo yu baskılar kardom sana 17 yasında ilaç vereninde taa a...... 

tarihinde STALOB tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STALOB, 1 dakika önce yazdı:

testo yu baskılar kardom sana 17 yasında ilaç vereninde taa a...... 

Sorun yok tam gaz devam ediyorum. Sizler tarafından bilgiye açığım her zaman, bazı şeyler içinde tecrübe edinmem gerek teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STALOB    126
Berat Çakaner, 1 dakika önce yazdı:

Sorun yok tam gaz devam ediyorum. Sizler tarafından bilgiye açığım her zaman, bazı şeyler içinde tecrübe edinmem gerek teşekkürler.

testosuz kullanma anapolonda sana fazla gelir bana göre gereksiz  ve 1-2 sene bekle en erken öyle gir nacizane tavsiyemdir

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STALOB, 26 dakika önce yazdı:

testosuz kullanma anapolonda sana fazla gelir bana göre gereksiz  ve 1-2 sene bekle en erken öyle gir nacizane tavsiyemdir

Anapolonla olabilir yani?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: tesrifediyorum
      Selamlar.
      clen günlük 10-20 mg anavar yapmayı düşünüyorum 4-6 hafta Sorularım:
      Daha önce hiç roid geçmişim yok, bu dozlar sizce kür sonrası pct gerektirir mi? Küre girmeden önce ve sonra kan testi tahlillerimi yaptırmam gerekir mi ve hangi bölüm bununla ilgileniyor?  Son bir soru olarakta aldığım oxandrolone’nin ox. gibi çalıştığını nasıl anlarım?  Teşekkürler, saygılar.
    • Yazan: Megosnipe
      Öncelikle herkese iyi formlar ve hayırlı ramazanlar
      Haftalık:
      500 Testesteron ent 500 Boldenon Günlük:
      50mg Anapolon Kullanıyorum İlaçları aldığım günler ve saat dilimleri hiç değişmiyor. Enjeksiyonlarımı pazartesi ve perşembe olarak haftada iki kere yapıyorum. Anapolonu öğlen 12.00 de ve gece 00.00 da 25+25=50 olarak alıyorum. Bu gün ilk ilaç kullandığım günden tam 12 gün geçti buraya kadar her şey okey ve kullandığım yan ürünleride hemen ekliyim şöyle;
      Black Guardian (Milk Thistle) Nac600 Ester C Omega 3 Monster Pak Creatin Bcaa Pre Glutamin Kişisel bilgilerimi de paylaşmak isterim.
      Yaşım 23 boyum 185cm 90kg 3 sene kadar vücut geliştirme yaptım Artık daha fazla kilo alamadığım için küre girmek istedim ve kürüm bu şekilde 12 gün daha çok mu erken kürden sonuç alabilmek için muhtemelen evet ama 12gün önce 88.80  kg geliyordum yani 1.20kg aldım ama gerçekten beslenmede ve antrenmanlarda kendime hiç iyi davranmıyorum sürekli pushluyorum en azından anapolonun bi su tutması güç vermesi biraz kütle almamı sağlaması gerekmiyor muydu ilaçların boş olmasından şüphelenmeye başladım büyük ihtimalle sadece psikolojik herhangi bi koçla çalışmıyorum bi koçla çalışmadan önce birazcık potansiyelimi görmek istedim fakat işler şu anlık istediğim gibi yürümüyor gerçekten ilaçlar fıs ya da ben fena triplerdeyim.
      Sizler ne düşünüyorsunuz? ilaçlar çalışıyorsa ne zaman etki görmeye başlarım? Sizlere sormak istedim cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: imsisifos
      Merhaba arkadaşlar,
      Tek başına Oxandrolone işe yarar mı ?
      PCT'ye gerek var mı ? Yan Etkileri nelerdir ? Olumlu etkileri nelerdir ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Carlos
      Değerli hocalarım hayırlı günler herkese eczane kür planlamam nasıl sizce ilk kürüm olucak ilerde yarışmak istiyorum öğrenci olduğum için maxiumum sustanona erişim sağlayabilirim fiyat bakımından eklemem gereken  nac600 tarzı başka bir ilaç var mıdır jinekomasti gibi bi durumu engellemek için aromasin veya arimidexten hangisini tercih etmeliyim veya planlamada, kür süresinde bi sıkıntı var mıdır bilgilendirir misiniz ?
      kür süreci içindede Çinko magnezyum b-12 gibi vitaminleri eklemeyi düşünüyorum.
      Biraz vücut ölçülerimden bahsedeyim :
      Yaş:18 boy:170 kilo:80 Yağ oranı 11-12 civarları  omuz:132 göğüs:110 kol:41 bel:76 12 haftalık kür planlaması 
      500 sustanon - 100 primabolon  750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon -  200 primabolon 750 sustanon -  200 primabolon 750 sustanon -  200 primabolon  750 sustanon -  200 primabolon  750 sustanon -  200 primabolon  750 sustanon -  200 primabolon 750 sustanon -  200 primabolon 750 sustanon -  200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 500 sustanon - 100 primabolon       5-6-7. Hafta günlük 50 mg anapolon
      3.Haftadan sonra haftada bir tablet aromasin farklı ışıklarda çekilmiş Bir kaç tane de fotoğrafımı ekliyorum.
    • Yazan: Burak3434
      Tüm forum üyelerine selamlar 😊
      İlaçlarım dün itibari ile elime ulaştı bu işe gönül vermis meslek edinmiş camia tarafından sevgi ve saygıyla karşılanan bi hoca ile 12 haftalık bi yola baş koyacağım.
      Şuan güncel kilom 66 boy 1.81 Omuz 116 / göğüs 102 / bel 79 / kol 33 Ölçülerim ise bu şekilde.
      Gelelim ilaçlara; body balance marka ve orijinalliğini ilaçların üzerindeki etiketi kazıyarak siteden sorgulatabiliyorsunuz hocam garanti ve kefil olduğu için o kısma pek takılmadım 1 2 tanesini sorguladım ve üretim tarihinden tüketim tarihine tüm bilgiler uyuştu. Vakit oldukça güncellemeler yapacağım siz değerli hocalarımında görüşlerini ve kür boyu tavsiyelerini almak isterim.
           

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×