Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Delipanter00

Sadece testo e. ile definisyon yapılır mı?

Önerilen İletiler

Delipanter00    175

Herkese selamlar, kendimi bildim bileli kilolu bir bireydim. Spor yaptığım dönem boyunca hiç karın kaslarımı göremedim diyebilirim. 

Dönem dönem çok hızlı kilo alıp (2 ayda 20kg), verdiğim zamanlar oldu. Bundan dolayı deri kalitemin bozulup bozulmadığı konusunda şüphelerim var. Karın bölgem çok saçma bir halde. Saf yağ kütlesi mi yoksa ölü deri mi anlayamıyorum, aynı durum kalça tarafımda da mevcut. Antrenman esnasında kollarımdaki damarlar çıkmaya başlasa da, karın kısmı hala aynı diyebilirim. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum fakat, belim cm olarak incelse de jöle gibi cıvık bir formda sanki.

Durum böyle olunca her ne kadar yağ oranım yüksek olsa da diyet eşliğinde 16-20 hafta test. e. ile definisyon kürü yapma aklıma girdi son zamanlarda. ( fazla enjeksiyon yapmak istemediğim için düşük e2 ile ilerleyerek) Natural olarak süreç gerçekten çok uzuyor ve ayrıca şu göbeği görmek inanılmaz moralimi bozuyor. 

3 aydır spor yapıyorum, ayrıca dönem dönem ilgilendiğim için öncesinde 4 yıl gibi bir altyapım var. Fotoğraf pumpsuz antrenman öncesi çekildi. Güncel kilom 100 ve boyum 185 civarı. Tavsiyelerinize açığım, test e. yanına yohombine vs de ekleyebilirim duruma göre. Saç dökülme sorunum var o sebeple winstrol tarzı tabletlerden uzak duruyorum.

7EBBB0A5-96E4-402E-A8F6-54FAAC9ABDB9_1_201_a.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    5.331

Merhabalar.

Testosteron seni diyette iken katabolik hale düşmeden anabolik modda kalmanı sağlar. Östrojeni de dengede tutarsan çok rahat olabilir.

Saç dökülme sorununu sadece wistrol değil testosteronda hızlandırır bilgin olsun :)

 

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.532

Anladığım kadarıyla iştah kontrolün zayıf. İştahını kontrol edemediğin sürece hiçbir şey hedefine ulaştırmaz seni. Yohimbe iyi bir seçenek ama testo enantat yerine propionat daha mantıklı gibi senin için.

 

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.219
rastlantisal, 35 dakika önce yazdı:

Merhabalar.

Testosteron seni diyette iken katabolik hale düşmeden anabolik modda kalmanı sağlar. Östrojeni de dengede tutarsan çok rahat olabilir.

Saç dökülme sorununu sadece wistrol değil testosteronda hızlandırır bilgin olsun :)

İlk satır  olayı özetlemiş tamamen zaten ama wisntrol anormal saç döker haberiniz olsun. :) PROFİL FOTOĞRAFIM İSPATI OLSUN xD

  • Beğen 1
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×