Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

Carlos    14

Değerli hocalarım hayırlı günler herkese eczane kür planlamam nasıl sizce ilk kürüm olucak ilerde yarışmak istiyorum öğrenci olduğum için maxiumum sustanona erişim sağlayabilirim fiyat bakımından eklemem gereken  nac600 tarzı başka bir ilaç var mıdır jinekomasti gibi bi durumu engellemek için aromasin veya arimidexten hangisini tercih etmeliyim veya planlamada, kür süresinde bi sıkıntı var mıdır bilgilendirir misiniz ?

kür süreci içindede Çinko magnezyum b-12 gibi vitaminleri eklemeyi düşünüyorum.

Biraz vücut ölçülerimden bahsedeyim :

  • Yaş:18
  • boy:170
  • kilo:80
  • Yağ oranı 11-12 civarları 
  • omuz:132 göğüs:110 kol:41 bel:76

12 haftalık kür planlaması 

  1. 500 sustanon - 100 primabolon 
  2. 750 sustanon - 200 primabolon
  3. 750 sustanon -  200 primabolon
  4. 750 sustanon -  200 primabolon
  5. 750 sustanon -  200 primabolon 
  6. 750 sustanon -  200 primabolon 
  7. 750 sustanon -  200 primabolon 
  8. 750 sustanon -  200 primabolon
  9. 750 sustanon -  200 primabolon
  10. 750 sustanon -  200 primabolon
  11. 750 sustanon - 200 primabolon
  12. 500 sustanon - 100 primabolon      

5-6-7. Hafta günlük 50 mg anapolon

3.Haftadan sonra haftada bir tablet aromasin farklı ışıklarda çekilmiş Bir kaç tane de fotoğrafımı ekliyorum.

  • Beğen 5
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    3.229

Robertom Carlosum hoş geldin sefalar getirdin bu genetik doğru kullanılırsa tiha kullanılmazsa siha oluır.

MAŞALLAH sakın ama sakın bu güzel genetiği b.k ilaçlarla tarumar etme eczaneden şaşma.

  • Beğen 5
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STALOB    126

Sustanon yerine tek ester seç. Genetik muazzam kankam önün açık inşallah

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Carlos    14

 teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için belirttiğim gibi  şu an sustanon tercihimin sebebi öğrenci olmamdan dolayı bir gelirimin olmaması eczaneden ucuz ve güvenilir şekilde şu anlık buna ulaşabilmem olacak 

tarihinde Carlos tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    827
Carlos, 4 dakika önce yazdı:

 teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için belirttiğim gibi  şu an sustanon tercihimin sebebi öğrenci olmamdan dolayı bir gelirimin olmaması eczaneden ucuz ve güvenilir şekilde şu anlık buna ulaşabilmem  

Vallahi çok beğendim maşallah Tayfun hocam @STALOB de demiş zaten yolun kesinlikle açık seni bu işin hakkını verecek bir hoca keşfeder bu yaşta elinden tutarsa sen Türkiye'de bir yerlere gelirsin belki ülke dışında bile ama çok ciddi bilgili adamların elinde yoğrulman lazım burada çok deneyimli abilerin var hepsi yorumda bulunacaktır  özellikle @metinav @Bay-T bunlara istediğini sor diğer değerli büyüklerinde konunu farkedip gelirler zaten sakın kafana göre bir şey yapma.Bence öğrenciysen biraz daha bekle kendi paranı kazandığın zaman güzelce başla çünkü sadece ilaçla bitmiyor beslenme vs derken çok paralar gidiyor.

tarihinde forbit tarafından düzenlendi
  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Carlos    14

Tamamdır hocam kür planlaması şu an için sadece bir düşünce benim için bi kaç ay sonra okulum tatile girince işe başlayacağım beslenme ve diğer konularda ailemede fazla yük olmamış olurum o zaman . Büyüklerimin değerli yorumlarını bekliyorum. 

tarihinde Carlos tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    827
Carlos, 3 dakika önce yazdı:

Tamamdır hocam kür planlaması şu an için sadece bir düşünce benim için  büyüklerimin değerli yorumlarını bekliyorum. 

3254057_620x410.jpg

Buna benzettim hamurunu birileri elinden tutarsa net bu çocuğun pozisyonuna gelirsin. (yıllar yıllar içinde tabi)

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Carlos    14

Estağfurullah teşekkür ediyorum F. e. gerçekten çok beğendiğim bir sporcu ve genetik. Eğer ilerde yarışma gibi bi durumum olursa Classic fizik veya bodybuilding kategorisinde ilerlemek istiyorum. Fakat salonlarımızın bacak makinesi yetersizliğinden dolayı tüm antrenmanı rackte bitirmek zorunda kalıyoruz. Uzun bir süredir  G. a. hypertrophy programıyla temel haraketlerde kendimi geliştirmeye çalışıyorum 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Witcher    94

Dostum bence maddiyat konusunda kendini rahata sokmadan bu işe başlama 

Çünkü küre başlayınca hiç hesapta olmayan maliyetler çıkmaya başlıyor ve bazı yerleri kısmak veya kesmek zorunda kalıyorsun bu da verimi azaltıyor,psikolojiyi geriye götürüyor

Genetiğin klasik fizik için müsait bence,allah sakatlık vermesin  BAŞARILAR

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Carlos    14

Teşekkürler Allah kimseye sakatlık yaşatmasın. Kendi paramı kazanana kadar bulkıma devam ediyorum o zaman. Bi kaç ay içinde İşe başladığımda  85 kg olaraktan aynı konuyu tekrardan açmak nasip olur umarım.

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Görüntü güzel. Bana göre primobolan hiç eklemeyebilirsin.. böyle diyorum çünkü 1 ampul fiyatı ile 1 kg tavuk göğsü alınabilir ki çalışmadığını öğrenci olduğunu söylüyorsun. Sustanonu ve anapolonu reseptörlerin sünger gibi çekecek zaten. Elindeki kısıtlı maddi kaynağı 1 2 ml primoya ayırmak yerine beslenmeni mükemmele yakın noktaya taşımakta kullanmanı tavsiye ederim. Küründe başarılar.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

c vitamini, çinko, b kompleks ve d vitamini ekleyebilirsin bence  nac 600 veya 900 ne kullanırsak kullanalım olması lazım. (d vitamini ölçtür ama örneğin cyi vücut idrar ile atıyor ama d birikiyor ve ayarlaması biraz gıcık olabiliyor. Örneğin benim buradaki yerde 2021de 40tlye ölçüyorlardı d vitamini şimdi ne olmuştur bilmiyorum)

Namaste'nin primo yorumuna katılıyorum. Diğer abilerimizin de güzel ve motive edici yorumlarına katılmakla birlikte Allah nazarlardan saklasın diyorum :D . 
Bütçen uygun olduğunda Burak Hoca'dan da destek alarak 1 2 sene sonra bir hoca eşliğinde yarışmaların tozunu attırırsın diye düşünüyorum. Ailenin maddiyatı nasıl bilmem ama ailen maddi(ne kadar mümkündür bilemiyorum.) ve manevi arkanda durursa onun verdiği rahatlıkla içinden geçersin yarışmaların. Burak Hoca diye belirtmemdeki neden bu güzel form hatalı pctlerle yalan olmasın kaygısıyla üstüne basarak belirtmek istedim diğer türlü yarışmacıların yaptığı pctler farklılıklar gösteriyor. He bir de Burak Abi'nin , Tayfun Abi'nin ve Arda Abi'nin zaman zaman demişlerdir bunu tartıya bakıp da zaman zaman sakın kafayı yeme :D . Tartıda yazan kgler bazen gelişmiyorum büyümüyorum veya define olamıyorum kafasına sokabiliyor insanı...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.223

Eğer şu forma kürsüz ulaştı isen, hormon sistemin bu spor için V8 motor gibi çalışıyordur zaten. Bunu riske atman için çok erken. Her şey tersine dönebilir. En azından 22 yaşını beklemeni tavsiye ederim.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Carlos    14

Metobolizmam çok hızlı bir şekilde çalışıyor spora başlamadan öncede 42 kiloydum zaten . Bundan 3-4 ay önce sağlam bir şekilde bulk yapıp kütle koymayı hedefledim ve neredeyse 10-12 kilo aldım.

clean bulk yapıp temiz büyümeliyim diye 1 sene boyunca 300 gram pirinç hatta onu bile yiyemediğim günlerle birlikte 68-70 bandında gidip gelmiştim.

Son 3 4 aylık Bulka başlama kararım ile ne tam clean ne de tam dirty demekle beraber şu anlık 700 gram çiğ karbonhidrat alıyorum. Haliyle birazda yağlandım ve bu şekilde bile kilo almam durmuş durumda. Gerekirse karbonhidratı biraz daha arttırıp artık kardiyolarda ekleyerek naturel olaraktan 85 i görmeyi planlıyorum. 

Şu şekilde 3-4 aylık bulka başlamadan 68-70 bandındaki fotoğraflarımı ekliyorum

 

C6DE3E1C-E682-465A-95AE-8918E2989088.jpeg DC0CFD8B-EEBF-44D5-ABE8-3D9608E34BD1.jpeg 5DD3BD7F-800C-4343-B6D8-966C7E5DA7AC.jpeg 6F8F22E8-D7CD-4197-BEEE-1F52371530B0.jpeg

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    270

Kardeşim belirtmişler hocalarım zaten maşallahın var. Ben 42 kilodan 80 kg ya nasıl çıktın onu merak ettim. Küründe başarılar.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.527

Çok iyi düşünmen lazım, öncelikle bu işi sonuna kadar götüreceğim, profesyonel olarak bu spordan kazancımı sağlayacağım diyorsan istediğin küre gir. Ama yok kütle üzerine kütle koyacağım, podyuma çıkacağım okulumu bitirir meslek sahibi olurum o arada diyorsan @rastlantisal dedemin de dediği gibi bir kaç sene daha bekle ki hormonal sistemin şu an en verimli zamanlarında zaten. Verimli ve güzel çalışan bir sistemi bozma.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Carlos    14

Hocam lise 1 de okuldaki en zayıf kızlardan bile zayıf olmam nedeniyle evde kendi çabalarımla yazı spor yaparak geçirmiştim okula gidip o seneyide bitirdiğimde Lise 2 nin de yaz ayında bi kaç aylık salon tecrübem olmuştu ve tekrardan okula dönmem nedeniyle bırakmak zorunda kalmıştım. O zamanlar düzgün antrenman ve beslenmenin nasıl olduğunu bilmediğim için Ergenliğin ve büyüyüp gelişmenin getirisiyle aldım büyük ihtimalle  pandeminin başlayıp okulların kapanmasıyla 60 kilogram olarak düzenli spora geçiş yapmış bulunmaktayım

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
symbol    16

Valla kankam maşallahın var Allah nazar değdirmesin kür için de hocalarımızın dediği gibi bekleneni öneririm keza hormon seviyen iyi seviyede ki güzel kütle artışı sağlamışssın ama kendi maddi gelirin olmadan bu işe başlamamanı öneririm tr şartlarında fiyatların her gün arttığını baz alırsak öğrenci iken doğal yapman senin için daha güzel olur inşallah daha iyi yerlere gelirsin

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lynx    160

Harika bir genetik harika bir cati tebrik ederim genç kardeşimizi vucut analizi olarak 170 boy olmasi cok avantaj yaratiyor kendine ornek olarak bir bardak suyla bir surahi suyu doldurmak ayni zaman değil kardeşimiz yanlis anlamasin benim sahsi fikrim isleyen bir sistemi bozma en azindan 1 veya 2 yil dhaa natural gidip kas olarak koyup uzerine kur yaparsa daha mantikli olur gibime geliyor... 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Carlos    14

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Naturel olarak eylül ekim aylarında düzenlenen Türkiye şampiyonasına hazırlanma kararı aldım. 6 ay kadar bir süre var herhangi bir derece beklentim yok fakat o hazırlık sürecinin nasıl olacağını, yükleme boşaltma yapmayı, podyumda rakiplerim arasında nasıl pozda kalmam gerektiğini deneyimlemiş olurum. Buda bana sağlığımı bozmadan vücudumu tanıma fırsatı verir. Bu süreçte Paramıda sadece beslenmeme ayıracağım için en az masrafla güzel bir tecrübe edinmiş olurum diye düşünüyorum. Bugün ayın 1 i her ayın 1 inde buraya form güncellemelerimi yükleyeceğim.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
osmwn    10
Carlos, 01.04.2022 - 20:04 yazdı:

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Naturel olarak eylül ekim aylarında düzenlenen Türkiye şampiyonasına hazırlanma kararı aldım. 6 ay kadar bir süre var herhangi bir derece beklentim yok fakat o hazırlık sürecinin nasıl olacağını, yükleme boşaltma yapmayı, podyumda rakiplerim arasında nasıl pozda kalmam gerektiğini deneyimlemiş olurum. Buda bana sağlığımı bozmadan vücudumu tanıma fırsatı verir. Bu süreçte Paramıda sadece beslenmeme ayıracağım için en az masrafla güzel bir tecrübe edinmiş olurum diye düşünüyorum. Bugün ayın 1 i her ayın 1 inde buraya form güncellemelerimi yükleyeceğim.

nasıl gidiyor?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Yusufdemir1995
      Selamlar arkadaşlar;
      testo cypionat deca anapolon Kürüme eczane ürünü genotropin 36 ünite ve insülin ekleyeyim diyorum. Günlük 6 ünite kullanmayı düşünüyorum büyümek icin. Sabah 3 ünite gece 3 ünite şeklinde. İnsülini hem uzun ester hem kısa ester evde dolapta birsürü var onların kullanımını kendim ayarlayacağım öğünlerle beraber. Sizin önereceğeniz başka iyi çalışan eczane ürünü büyüme hormonu varmı?
      Tek güvendiğim genotropin ve güzelde çalışıyor diye biliyorum.
      @Emrahtkty @Semih Erarslan @metinav @Askabar @Mickey @Vural2 @otopsicikedi
      Minimum 6 ay kullanacağım

    • Yazan: berserkzirhimvar
      Merhaba arkadaşlar,
      Haftalık olarak:
      500 bolde 500 testo  Küründeyim fakat bolde henüz açılmadı. Her çarşamba 1 tablet arimidex kullanıyorum. 80 kiloyu görüyorum arimidexten sonra 77 düşüyor iyileşme hızı düşüyor gücüm azalıyor. Östrojeni bu sıklıkla baskılamam gerekiyor mu?
      Arimidex kullanımı bu kürde sizce nasıl olmalı?
    • Yazan: 2018..
      Merhaba arkadaşlar,
      Kürümün içeriği şu şekilde:
      Gh günde sabah akşam 3iu sutanon haftada 3 750 mg  primobalon 300mg haftada 3 Kendimce diyorum ki wistrol eklemeli miyim?
      Şuan gayet iyi gidiyor kür sizin bu konuda düşünceniz nedir?
    • Yazan: Meeter
      Herkese selamlar,
      Kürümde 5. haftaya girdim, testo enante, boldenon ve deca olarak kür planı yaptım ve devam ediyorum, tablet olarak günlük 100 mg anapolon alıyorum. tam sayı bilmiyorum fakat öncesinde farklı planlamalarla ortalama 8-10 kür yapmışımdır, şu an ki kürümden öncede yaklaşık 3-4 yıl bir ara verme dönemim oldu.
      jinekomastiye yatkın bir vücut tipim yok ve bu zamana kadar kür içinde hiçbir zaman dostinex gibi ilaçlar kullanmadım, çünkü hiç ihtiyacım olmadı. şu an ki kürümde herhangi bir göğüs hassasiyeti, kaşıntı vs gibi yan etkilerde görmedim. bu kürde farklı olarak tek göğsümün altında nohut büyüklüğünde bir kitle oluştuğunu fark ettim. tam meme ucunun altında değil, 2 cm falan solunda. daha önce hiç karşılaşmadığım bir durum, bilgisi olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Ashfordian1
      1 Sustanon küründen sonra pct gerekli mi ve çok zararı olur mu?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×