Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Ilaç satıcılarının avlama politikaları (dikkat)

Önerilen İletiler

Loving    9.191

Merhaba arkadaşlar;

Bugün sektör dahilinde satıcıların avlama politikalarına değineceğiz. Burada yazacaklarımı iyice kavrayarak okursanız ava gidenleri avlayacak tecrübeye geleceksinizdir. :) Hadi başlayalım..

  • SATICIM PODYUM GÖRMÜŞ BİRİSİ
  • SATICIM YARIŞMA DERECESİ OLAN ŞAMPİYON
  • SATICIM PT ALDIĞIM EĞİTMEN VEYA SALON SAHİBİ
  • SATICIM İNTERNET SİTESİ 
  • SATICIM SOSYAL AĞLAR

Tüm bu grupların asılında neleri kullanarak sizi nasıl büyülediğini en ince detayına kadar anlatacağım.

1.SATICI GRUBU : PODYUM GÖRMÜŞ BİRİSİ

Arkadaşlar genelde instagram veya benzeri sosyal etkileşim platformlarında slip giymiş üzerinde 1 kova boya ile podyuma çıkmış ama derece dahi alamamış veya Klasik x 4,5,6 yazanlarla dolu (derece alamamış oluyor bu) Ha klasik champ x 2 der bu 2 kere şampiyonluk gördüm demek zira yazanların çoğunun podyum fotoğrafı var ama derece belgeleri dahi yoktur ve o fotoğrafı sonuna kadar kullanırlar. Şimdi hepsiburada.com , n11, gittigidiyor gibi alışveriş platformlarından yarışma slibi alın 200,300,400 tl birde boya alın istediğiniz yarışa gerekli işlemler sonrası katılır ve o podyumda fotoğraf çekilirsiniz. Bu durumu kullanan yüzlerce satıcı podyum fotoğrafı üzerinden prestij sağlayıp bilmeyen işin daha başında olan çoğu kişiye ilaç pazarlar veya pazarlamaya çalışır. 

Bu gibi kişilerde özel premium ürün bulma ihtimaliniz çok zordur piyasada herkeste ne ürün varsa piyasanın genelinde a lab, b lab, c lab gibi onda da aynısı vardır çünkü üreticiler bu kişilere ulaşır ve inanılmaz cazip fiyatlara toplu ürün verirler bunlarda o podyum fotoğrafları sayesinde çoğu kişiyi güvenilir görüntüsü verip ağlarına düşürürler. Satana kadar da size hayatınızda değer verdiğiniz çoğu kişiden daha yakın sevgi, saygı gösterir ama sattıktan sonra yazarsınız 3 gün sonra belki 1 hafta sonra dönüş alırsanız şanslı hissedersiniz kendinizi. 

Baknz; 

3.thumb.jpg.7c0616278fa9a5673721baaca9c5c799.jpg 1.jpg.29d419529df2a6e455945f2e64b9a18a.jpg

2.SATICI GRUBU : YARIŞMA DERECESİ OLAN ŞAMPİYON

Evet en çok tercih edilen referans gösterilenler satıcı gruplarından ''yarışmacılar'' diye tabir edilen kesim. Bu kesim yine piyasada herkeste olan ürün gruplarıyla çalışırlar ve ilacı da pt desteğini de özellikle ilacı kendisinden alın isterler. Profilinde balkan şampiyonu gibi benzeri yurt dışı Avrupa'nın merkezine uzak alanlarda hormon testlerinin de aktif olduğu yarışmalarda aldıkları dereceleri paylaşırlar. Misal balkan şampiyonaları üzerinden gidelim.

Balkanlarda arkadaşlar çok kısa aralıklarda devamlı yarışlar düzenlenir ve çeşitli sıkletlerde ama bu sıkletlerde sahneye çıkan yarışma 2,3,4 kişidir bunlardan iki tanesi spora yeni başlamış kıvamdadır kalan ikiden birisi bir şeyler yapmaya çalışmış ama yine çok pasiftir ve siz biraz tecrübeli iseniz yani bulk ve cut birbirinden ayıracak kadar diyelim o yarışta birinci olup derece alıyorsunuz ve sosyal ağlarda her yere BALKAN PSY X 1 CHAMP gibi anlayanların g. ile güldüğü anlamayanların offff be helal olsun dediği dereceye kavuşuyorsunuz. 

Bakın unutmayın uluslar arası arenalarda hala Türkiye'den 1 elin 10 parmağını geçmeyecek kadar adam ya çıktı yada çıkmadı. Geri kalanların hepsinin nereye nasıl geldiklerini gün gelir anlatırım yine. Ama Avrupa'nın merkezinde uluslar arası arenalarda çoğu sporcumuz sahneye çıkana kadar sinir stresten konsantre bile olamıyorlar katılacakları yarışlara çünkü uluslar arası sahnedekilerle şartlarımız bir değil maalesef ki. 

Ne oluyor sonra bu şampiyon kupası var her yayınladığı hikaye, story doğrudur her sattığı ilaç doğrudur diye sorunsuzdur diye yemi gören balık gibi oltaya takılıyorsunuz. Bu veya benzer kişiler hala bir yarış atı ve yarış atları jokeyler olmadan koşamazlar arkadaşlar. Yani bu yarış atları diğer podyuma çıkıp inan ilk sualdekilerden bir tık daha tecrübeliler ama hala yönlendirmeler ile onumu kullansam bunumu kullansam kafasında kişiler '' bu satırları bir jokey bu sektörün merkezinde biri olarak söylüyorum no name biri olarak değil.''

Bu veya benzeri kişiler tamamen title kısımlarını kullanıp sizin yaşınıza, parayı nasıl kazandığınıza, neyi hedeflediğinizi genelde gözetmezler ve fotoğraflarınız talep edilir, hedefiniz sorulur bu bağlamda size herkese sunulan süslü bir liste öneri başlığı altında gönderilir. Yaşınıza dahi bakmazlar diye başladım çünkü 14,15,16,17 yaşında gencecik çocuklara sırf katılacakları yarışların beslenme, ilaç vb maliyetleri çıksın diye görmezden gelirler.

Not : Benden destek alıp hala aktif ilaç tedarikçisi olup kendine farklı destek ürünü kullanıp ve başkasına başka destek ürünü pazarlayan kişiler söz konusu yani yediği yemek başka yedirdiği yemek başka diyeyim belli çizgileri aşmadan siz anlayın.

Baknz;

2.thumb.jpg.413445c82c06b7894fc09209c91467d5.jpg

3.SATICI GRUBU : PT ALDIĞIM EĞİTMEN VEYA SALON SAHİBİ

Şimdi en tehlikeli gruplardan birisi arkadaşlar bu gruplar :) Çünkü mekanlar belli instagram dan sadece fotoğraflarını gördüğünüz birisi olmanın dışında mekanın sahibi veya çalışanı pozisyonundalar. Bu kesimdeki kurnazlığı şu şekilde anlatacağım bu iki kategoride olan pt ve salon sahipleri de piyasada ne ilaç varsa onlarda da o ilaç oluyor. Çünkü bu adamların düzgün ürünle çalışmaları imkansıza yakın neden? Bu adamlar aslında yukarıda madde madde sıraladıklarımızın tamamına yakını para kazanıp cebindeki parayı katlamanın peşindeler ve 12 yıldır eczane gruplarına destek veren biri olarak bu adamların x grup ürünlerle hem karları %100 üzerinde hem de getir, götür, sınırdan öyle yap oradan böyle yap dertleri sıfır eee neden doğru ürünle vakit kaybetsinler? Hem kar yok hem zahmeti çok.

Haliyle bir saloncu üzerinden matematikle yola çıkalım.

Diyelim ki 1 kişinin salon ücreti yıllık 1500,2000 tl olsun yani bu şu demek 1 kişi 365 gün gelecek duşunu kullanacak dolaplarını kullanacak senin bilginden istifade edecek hoca o nasıl bu nasıl derken ve senin cebine 1500,2000 tl girecek doğru mu? Tamam peki işin içine ilaç girerse ne olacak? O 365 günde kazandığı parayı sadece 10 saniyede %100 yakını belki fazlası kar ile cebine indirecek.

Hadi gel gelelim PT'lere; bu adamların tamamı salonda şanslı ise asgari ücret alırlar ama salonda verdikleri pt hizmetinden sebep hem salona belli komisyon verirler hem de maaşlarını bu şekilde katlamaya çalışırlar. 

PT asgari ücret aylık : 4.250 Türk Lirası 

PT ders başı 250 Türk lirası alsa yıllık öğrenci alsa 3000 Türk lirası yapar.

Peki bu adam pt verdiği birine veya başka salon müdavimlerine el altında ilaç temin ederse asgari ücreti ve verdiği pt toplasanız o rakamın dahi çok ama çok üstüne çıkar ama bunu doğru ürünlerle yapamaz maalesef ki yerli gruplarla yapabilir çünkü yerli gruplar kişi değil para kazandırır. 

Şimdi soruyorum size bu grupta diğer gruplar gibi sizin parayı nasıl ne şartlarda kazandığınıza veya hedeflerinize dikkat ederler mi? inanın umurlarında bile değilsiniz! 

Baknz;

1.jpg.58dd0e078effa611f4f1974c170f0b4b.jpg 2.thumb.jpg.efa07986951ab0a43b53be8c1cfe80dc.jpg 3.thumb.jpg.6111c599cc666777f4899d3e4c308106.jpg 

4.thumb.jpg.c9db64775463229a73cae28686bc91c4.jpg 5.thumb.jpg.7d45e99c4eef7f29d8bb71b5e56dd8b4.jpg

4.SATICI GRUBU : İNTERNET SİTESİ

En büyük risk gruplarından başka birisi. Bu gruplar whatsapp üzerinden sadece görüşebilirsiniz açık hat kullanırlar web sitelerinin tüm bilgileri gizlidir ve devamlı devlet tarafından kapatılırlar. Sitelerine girdiğinizde tüm dünyada ki en çok güvenilecek markaları dahi görebilirsiniz ama tuzak tam olarak burada başlar! Çünkü buna '' OLTALAMA '' yöntemi diyorlar dolandırıcılıkta. 

Misal balkanın yıllardır bilgi anlamında desteğini veren biri olarak 43.30 $ çıkış nakliye vs derlem burada oluşu 55,60 $ hadi bakalım soruyorum size burada oluş masrafı 890 Türk Lirası olan ilaç nasıl 650,400 vb olur? :) Öyle ki bakın bir sitede 10 mg 50 tab 650 diğer başkar 2. resimdeki 10 mg hem de 100 tablet ama 400 tl :) 

 s2.jpg.a81c937d80103f424eb73635affe564b.jpg s3.jpg.06a37d846f7676dba4d813ce629bbc98.jpg

İşte bu sisteme '' OLTALAMA '' deniyor! Siz bu rakamı görüyorsunuz siparişi online veriyorsunuz sonra elinize başka bir marka geliyor veya eski seri bir ürün veya en kötü ihtimal hiç bir şey gelmiyor! Biz en iyi ihtimal üzerinden konuşalım; tecrübelerime göre %100 bu şekilde olacak misal kargonuz geldi başka bir ürün marka çıktı kimsenin duyup bilmediği ve panik yapıp mail attınız bir şekilde kişilere ulaştınız.

Dönüş aynen şu şekilde olur '' Kusura bakmayın efendim stoklar bitmiş biz web sitesinde yenilemeyi unutmuşuz size daha iyisini gönderdik! '' :) veya biraz daha vicdanlılarsa açık hattan arar veya yazarlar '' Efendim siparişinizi aldık fakat stoklar tükendi dilerseniz daha iyi satış ve geri dönüşleri daha olumlu olan şu markayı gönderelim '' derler ve sizde oltaya düşer tamam öyle yapalım dediğiniz an sizi Ferrari fotoğrafı gösterip şahine razı ederler. :) 

HA BU ARADA PEPTİDTÜRKİYE BİR SATIŞ SİTESİ DEĞİL BİLGİ PLATFORMUDUR ;) 

3.SATICI GRUBU : SOSYAL AĞLAR

Bu gruplar tam olarak hayalettir arkadaşlar genelde maliyeti çok düşük kar oranı en yüksek gruplarla çalışırlar diğer gruplar gibi ama bunlarla sadece insta dm veya face vb sosyal mecraların özel mesaj kutusu yolu ile muhatap olabilir veya biraz şanslıysanız whatsapp üzerinden yazışırsınız whatsapp fotoğrafları yoktur satış yapana kadar saniyeler içinde yazar yaptıktan sonra ara ki bulasın. %95 bilgiyi Google'dan alıp size satarlar yani soru sorarsınız üst bildirimden mesajı açmadan bunu okur Google'dan çeşitli form ve makalelerde yazılanlardan bilgi alır kusura bakmayın şimdi gördüm diye cümleye girip biliyormuş gibi yazmaya başlarlar size ve bir şekilde bilgisine ikna ederler sonra alışveriş yaparsınız ve ansızın ortadan kaybolurlar instagram sayfası kapanmıştır telefon hattı kırılmış yeni bir sosyal medya adresi ve numara ile başka avlar aramaya başlarlar. :) 

b1.thumb.jpg.a0a9916b07a4d96c44de0d810ab3cbcf.jpg b2.thumb.jpg.20535e349dbd7e59e08202bc1926a075.jpg b3.thumb.jpg.c63b06e1c36cb1dce05fa1c0b51160fe.jpg 

b4.thumb.jpg.3d6408e8c53f178f2b81b2f101cf3992.jpg b5.thumb.jpg.26f31e5d46882c5a7693a8310132ea22.jpg b6.thumb.jpg.5f8aab6c44a0188c9bd82d2e25f513d5.jpg

Final olarak evet çok ama çok karanlık bir sektör tam bir '' kurtlar sofrası '' herkes nitelikli veya niteliksiz çoğu kişinin pay almak için birbiri ile kirlice yarıştığı bir sektör o yüzden bırakın hoca, şampiyon en yakınlarınızdan dahi bu sektörde çok derin ve geçmesi zor yaralarınız olabilir çok ama çok dikkatli olun.

Bu sektörde olup bu yazdıklarımın dışında kalmaya çalışmış veya kalabilmeyi başarabilmiş tüm tedarikçilere sevgi ve saygılarımla.

UNUTMAYIN BÜLBÜL GÜLE KARGA ÇÖPLÜĞE GÖTÜRÜR!

KEYİFLİ FORUMLAR.

  • Beğen 19
  • Vayyyy!! 4
  • Tebrikler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


forbit    827

Hocam bence bilgi anlamında özellikle yeni arkadaşlar için altından, elmastan, zümrütten çok daha kıymetli bir konu. Muhteşemsiniz!

  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.468

Konunun en derininden yaşananların ifadesi gibi, çok bilgilendirici bir yazı.Teşekkürler Loving...

Umarım insanlar, steroid camiasının ne halde olduğunu net bir şekilde görürler de, sağlık ve maddi açıdan kayıp yaşamazlar, temennimiz...

  • Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Surrender    105

İnsanın gerçeklerle yüzleşmesine vesile olan çok önemli bir yazı elinize sağlık hocam umarım insanlar daha çok bilinçlenirler ve bu tuzaklara düşmezler 👍

  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150

Hangi ülkenin yada milletin sözü bilmem ama çok severim 

ucuz mal alacak kadar zengin değilim :) 

maddiyat zorluyorsa ya kürü ona göre seçmek gerekli yada hiç girmemek daha mantıklı ve bazen ilaça yada başka şeye değil sadece güvende olup o bilgiye para verip gerçekten güvenilir birini bulmalı

sen iyiki varsın burak hocam iyikide sizinle çalışıyorum her istediğimde ulaşabilmek bana yetiyor gerçekten kafam o kadar rahat ki hicbirsey düşünmüyorum bile eski hocalarimda hep tedirgindim desteğiniz makalelerinizden mahrum olmayız hic insallah 🙏🏽

  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Barinyo    50

Hocam mekanda olsak ayakta alkışlar elinizi öperdim. Bugün bir başlık açmıştım tam anlamıyla herşeyi cevaplamissiniz  Allah işinizi rast getirsin.

tarihinde Barinyo tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ClassicBB    1

Ben hayatım boyunca anlayabilmiş değilim zaten? Bu tarz ilaçları alıp kullanmayla işin bitmediğini nasıl bilemiyorlar? Bilmiyorsan öğren, öğrenmek istemiyorsan güvendiğin doğru insanı bul, onunla çalış. Herşeyi toz pembe görerek birşeylere başlayıp, yumurta gte dayanınca sızlanmak büyük cehalet. Yaşım 24 istesem şu gün küre girerim fakat hiç bir bilgiye sahip olmadığım için ve süreç içindeki verimimi düşürmemek için bilen birini, güveneceğim kişiyi aramakla meşgulüm. Ki istediğim kadar bilgi sahibi olayım şahsen tecrübe etmediğim riskli birşeyi tek başıma denemem. Risk almak zaman zaman güzel fakat bu iş için bence hataya yer yok, olmamalı. Allah herkese akıl ve fikir versin :D

  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufuk289    3

sonu .. ile biten siteden alış veriş yapma fırsatım oldu, oral ürünler almıştım, kodu ilk seferde doğruladı  etkisi ise beklediğim gibiydi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
respect06    1

Hocam bu gösterdiginiz internet sitesi olan 1.resimdeki yerden watson longrexx mix ürün aldım içerigi : 150 mg testosteron enanthate 150 mg boldenon ve 50 tablet dianabol 

hepsinin uzerinde seri numarasi mevcut kontrol ettigimde orjinal cikiyor ve farkli ilac yerine siparis ettiklerim geldi simdi bunlar sahtemi diyorsunuz %100 bilgimi?

  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
respect06, 20 dakika önce yazdı:

Hocam bu gösterdiginiz internet sitesi olan 1.resimdeki yerden watson longrexx mix ürün aldım içerigi : 150 mg testosteron enanthate 150 mg boldenon ve 50 tablet dianabol 

hepsinin uzerinde seri numarasi mevcut kontrol ettigimde orjinal cikiyor ve farkli ilac yerine siparis ettiklerim geldi simdi bunlar sahtemi diyorsunuz %100 bilgimi?

Sorunu burda anlamamissin sahtelik değil aldıktan sonra herkesin yok olması ne bir pct desteği ne bir ürün kullanımı desteği satana kadar yani 

  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.191
ufuk289, 28.03.2022 - 01:09 yazdı:

sonu .. ile biten siteden alış veriş yapma fırsatım oldu, oral ürünler almıştım, kodu ilk seferde doğruladı  etkisi ise beklediğim gibiydi.

respect06, 29.03.2022 - 14:41 yazdı:

Hocam bu gösterdiginiz internet sitesi olan 1.resimdeki yerden watson longrexx mix ürün aldım içerigi : 150 mg testosteron enanthate 150 mg boldenon ve 50 tablet dianabol 

hepsinin uzerinde seri numarasi mevcut kontrol ettigimde orjinal cikiyor ve farkli ilac yerine siparis ettiklerim geldi simdi bunlar sahtemi diyorsunuz %100 bilgimi?

Gerçekten yazdıklarım bu şekilde mi anlaşılıyor? O zaman bu ülkede anapolon öldürür, testosteron kısır bırakır gibi hurafeler okuduğunu yanlış anlayan arkadaşlarımız yüzünden bu günlere kadar geldi. Ben orada ürün sahte mi dedim? Ben hayatımda hiç bir şahsiyet olarak marka, site, satıcıya tek bir cümle kurmamış karalama yapmamışımdır! Siz nasıl oldu da bunu bu şekilde yorumladınız? 

Üzülerek hem de çok üzülerek yazdığım konuya sizin için '' ALT YAZI SEÇENEĞİ '' ekleyeceğim.

Siteleri tanımam, bilmem isimde belirtmedim belirtmemde. Ne yazıyor orada? '' OLTALAMA '' tekniği doğru mu? 12 yıldır bu işin desteğini sağlayan biri olarak 40.03$ (100 tabletinin) moldova dan çıkan ürün ülkemize ıvır zıvır ödemeleri sonrası 55,60$ geliyorsa nasıl bu rakam olabilir dedim? Sahte demedim oraya seo adına, müşteri çekmek adına ellerinde olmayan ürünleri dahi ekliyorlar genel siteler adına yorumda bulunuyorum sonra stok kalmamış biz size bunu verelime dönüyor siparişler diye kalın puntolarla açıklamama yapmama rağmen ve bunu görseller ile ibraz etmeme rağmen 

w34w4.jpg.fbc4ba68ef0f90e064fcdc47e230e427.jpg wwww.jpg.4881285c21eee6374995a0c63a51a2ee.jpg

Bakın aynı marka aynı görseller birisi 10 mg / 50 tab - 650 TL 

Diğeri 10 mg / 100 tab (diğeri üstteki 50 idi) ama - 400 TL (bunun daha pahalı olması gerek miyor mu?)

Siz bundan sahte demek olarak mı algıladınız? Öyle ise ben bu kategoriyi kapatayım bir daha da yazmayayım okumayan, okuduğu zaman da anlamayan bir milletin ferdi olarak çok üzücü bu duruma şahitlik etmek çünkü. Satıcılar veya benzeri alanlar için hassasiyetimi bu konuyu okuyarak öğrenebilirsiniz. Balkan pharma da 2019 kadar çok çektik orjinal kodlara bile bazen doğru bazen yanlış ddiyordu 2019 sonrası yeni sistemle beraber tüm sorunlar ortadan kalktı sahtesi var mı evet var ama kodları asla taklit edemiyorlar haliyle kodları çalışan tüm ürünler orijinalliğini korumaktadır.

Keyifli Forumlar.

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
respect06    1

Urunlerin fiyatlarını aciklamanizdan dolayı ve örnek vermenizden dolayı urunlerin sahte olduğunu dusundum,ve korkuya kapıldım eğer siz urunlerin sahte olduğuna eminseniz kullanmayı kesicem mânasına getiricektim fakat yanlış anlaşıldı sanirim kusura bakmayin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PowerWave    219

Bilgiler ve uyarılar altın değerinde … Dileyen ibret alsın ..Dileyen de sağlığını, parasını ve zamanını çöpe atsın .. Teşekkürler hocam !

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
esporta12    9

Arkadaşlar bu konu ile ilgili bir şey belirteceğim kesinlikle yanlış yere çekilmesin. UG merdiven altı ürüne bende karşıyım. Millete boş ürün vermenin ve ya katkı maddeli özensiz ürün vererek sağlıkla oynamak son derece korkunç birşey .

Lakin ben şunu da belirtmek istiyorum bakın iyi iş yapan temiz merdiven altı ürünlerde ara sıra oluyor. Tamamen satıcı güvenirliğiyle alakalı bir durum.

Tr gibi bozuk bir ekonomide proların bile bazıları zaten adamlar tonla ilaç alıyor 2gramını eczane ürünü kullanıyorsa diğer 2 gramını UG kullanıp tasarruf yaptıkları oluyor.  O derece ilaç kullanıpta hepsini eczane human grade kullanmak her babayiğidin harcı değil. Şimdiyi bıraktım eskiden de zaten ekonomi dört dörtlük olmadı hiç

Bazı tanıdıklarım örneğin adam 4iu ezcane gh alıyorsa diğer kısmını ug peptidlerle vesaire dengeleyip maksimum fayda sağlamaya çalışıyor.

Ama küçük çaplı kür yapılıyorsa hepsini eczane ürünü kullanmak çok daha mantıklı. 

Olay tamamen satıcı güvenliği..  Lakin burak beyin belirttiği çoğu şey doğru kalkıpta daha fotoğrafı olmayan başkasının banka hesabını kullanan kür sonu ilgilenmeyen adamdan kalkıp ilaç alınmaz.

Sadece belirtmek istediğim olay sadece marka vesaire değil adam gibi ilacın hakkı verilmezse en kral eczane ürünü de işe yaramaz.

Bide ug sahtekar satıcılarda genelde şu durum var adam sizin tecrübesiz yeni yetme olduğunu anlarsa boş ilacı anında iteler.

Bu tarz satıcılarla biraz muhabbete girip eski sporcuyum vesaire ağzını yoklarsanız korktukları elindeki sağlam serileri verdikleri oluyor

Resmi ezcane ürünü : İran ürünleri Tr ürünleri Balkan Moldova Thaiger Hindistan Avrupa Testoviron Yunan Deca mevcut. Onun dışındaki markaların zaten hepsi merdiven altı.

Ha yabancıların bir sürü ünlü UG lab markaları var ama tamamen üretenin insafına kalmış bir durum.

Bazı ülkelerde ilaç yasaları zaten çok serbest. Hindistan indiamartta falan bildiğin resmi ilaçların 4 5 koldan sahtesi üretilip adamlar Dünyaya pazarlıyor.

Devlet denetlemiyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Larues    235
ClassicBB, 27.03.2022 - 21:58 yazdı:

Ben hayatım boyunca anlayabilmiş değilim zaten? Bu tarz ilaçları alıp kullanmayla işin bitmediğini nasıl bilemiyorlar? Bilmiyorsan öğren, öğrenmek istemiyorsan güvendiğin doğru insanı bul, onunla çalış. Herşeyi toz pembe görerek birşeylere başlayıp, yumurta gte dayanınca sızlanmak büyük cehalet. Yaşım 24 istesem şu gün küre girerim fakat hiç bir bilgiye sahip olmadığım için ve süreç içindeki verimimi düşürmemek için bilen birini, güveneceğim kişiyi aramakla meşgulüm. Ki istediğim kadar bilgi sahibi olayım şahsen tecrübe etmediğim riskli birşeyi tek başıma denemem. Risk almak zaman zaman güzel fakat bu iş için bence hataya yer yok, olmamalı. Allah herkese akıl ve fikir versin :D

Çok doğrusunuz vücuda hormon almanın bedeli çok büyük tek kürde dahi sıkıntı yaratma ihtimali yüksek hormon değerlerinin geri dönüşümü için kullanılacak ilaçlar zaten ayrı sıkıntı ben hala anlamıyorum insanlar 3 5 cm ölçü almak için veya yağ yakmak için kafasına göre kullanıyor:) harbiden çok yazık

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

2010 beri bu sporu yapıyordum öncesi tekvando gerçekten Çakalcı ürünün arkasında durmayan var ki  bilemezsiniz iyi yallayip buluyorlar insanları 80 TL ürünü 200-40/ TL kalıyorlar 2018 ara verdim 2020 de pandeni vs derken mecburen ara verdim su han piyasada çok fake ürün var ürünlerin incelemesi inceleme sonrası  belli olur test edilirse hanca 2 tane çakma dnp geldi öyle 

  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×