Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Kür sonu pct yapılmazsa ne olur? kısır kalır mıyım?

Önerilen İletiler

Loving    9.191

bodybuilder-steroids-supplements-prohormones-pct-guide-600x390.jpeg.d902245c838a18afcc0546356379d4ab.jpeg

Merhaba arkadaşlar;

Yine kilit noktalardan biri olduğunu sandığım soru başlıklarından PCT yapılmazsa ne olur?

Şimdi arkadaşlar size bunu anlayabileceğiniz şekilde farklı bir örnekleme ile izah etmeye çalışacağım. İnsan vücudu ilahi yaradılışa göre (kendi inanç parametrelerime göre anlatacağım) sorun çıkarmak üzerine değil sorun çözmek üzerine programlanmıştır doğru mu? Yani ne demek bu sorun çözmek hocam dediğinizi duyar gibiyim. Hemen ne olduğuna birlikte örnekleriyle geçelim isterseniz.

Ufakken genelimiz haylazlıklar yapardık koşardık, hoplardık, zıplardık, kavgalar ederdik ve tüm bu aksiyonlar sonrası vücudumuzda bazı yerlerimizi yaralardık yere düşerdik belki, belki sınıflar arası kavga ederken birinin eli yüzümüze çarpardı (benim çocukluğumda çokça yapılan bir şeydi bu sınıflar arası kavgalar.) veya ağaca çıkıp komşunun eriklerini, dutlarını, incirlerini yağmalayalım derken yere düşer bir yerlerimizi kanatırdık. Peki o kanayan yerin önce kanaması dururdu sonra zamanla kabuk tutar ve iyileşirdi eski haline gelirdi değil mi?

İşte ilahi yaradılışımız tamamen '' SORUN ÇÖZMEK '' üzerine programlı arkadaşlar. Bir başka örnek üzerinden gidelim grip olduk yediğimiz bir şey dokundu istifra ediyoruz, ateşler içinde yataktan çıkamıyoruz ama hiç bir ilaç almasak dahi bu süreç 1 belki 2 belki 3 gün içinde pozitife dönüyor belki de hafta nasıl oluyor? Al yuvar ve ak yuvarlar görevini yerine getiriyor vücut direnç kazanıyor mikroplara bir savaş açılıyor vs. ha çok anlamam al yuvar ak yuvar diyorum ama cahilcemle anlatıyorum pot kırıyorsam kusuruma bakmayın. :) Ne oldu vücut yine sorun veya sorunları çözdü değil mi? O yüzden insan vücudu sorun çözücü sorun çıkarıcı değil.

Şimdi sanırım pct yapmazsak ne olurun cevabını anlamanız daha kolay olacak. Pct yapılmazsa ölmüyorsunuz ve ciddi üreme sorunlarınız yoksa kısırda kalmazsınız. Tabi bunu anlatırken kimse gaza gelip pct yapmayalım o zaman demesin ha! :) Pct %100 yapılmalı arkadaşlar çünkü pct ile bu süreci çok ama çok hızlı gerçekleştirmiş oluyorsunuz geri dönüşlerden bahsediyorum nasıl ki hasta olunca çeşitli ilaçlarla bu iyileşme sürecini hızlandırıyoruz kür sonrası pct de bu yüzden çok önemli!

Peki pct yapmadım ne olacak?! 

Elbette vücut üzerine düşeni yapmak için çalışmalara başlayacak en hızlı şekilde ama pct sonrası dönüşler 2,4 ay içinde sizi sağlığınıza kavuştururken sırf bu konuları geçmişte tecrübe edinmek adına kendime çok zarar vereceğimi bildiğim halde pct yapmadım ve vücudum ilahı tasarımı sayesinde her şeyi eskiye döndürdü zira bunu ne kadar sürede yaptı size onu söyleyeyim tam olarak 13 ayda! O yüzden ben bu tecrübeyi edindim ki siz böyle kötü bir tecrübe edinmeden sağlığınızı kaybetmeden veya çok geç kazanmadan bir şeyleri öğrenin bu hataları yapmayın diye arkadaşlar. :) 

Keyifli Forumlar.

  • Beğen 15
  • Vayyyy!! 6
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Lynx    160

Cok aciklayici olmus hemen herkezin anlayabilecegi bir yazi olmus bilgi icin teskkurler hocam... Kisisel olarak pct sonuna kadar yapilmali bunun destekcisiyim yapmicam diyenleri bende anlayamiyorum 15 hafta kurde kal cekmedigin eziyet kalmasin yemedigin yemek icmedigin su aci kan ter gozyasi misali kur bitsin sonra eee pct yapmicam cok mantiksiz geliyor.... 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hulk34    18

Burak hoca yine nokta atışı konularla ilk enjeksiyonumu vurmadan önce sormuştum yakın çevrem den bir hocaya ömrü kür ile geçmiş abi bozarmıyım sistemi ben 20 senede bozamadım zor demişti gülümseyerek yani doğru ilaç doğru doz doğru tedavi mct pct ile en az zarar maksimum fayda diye düşünüyorum elinize sağlık burak hocam

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Risetopower
      Kürün detayları 
      1-16 Hafta : 1mg Testestoron Enantane 10-16 Hafta : Vinstrol son enjeksiyondan 11 gün sonra 5000 iu Choriomon Choriomon dan 10 gün sonra Günde 40 mg Nolvadeks 50 mg Klomen Nolvadeks e başladıktan 15 gün sonra PCT içindeki değerlerimi takip etmek adına kan tahlili yaptım.PCT sonunda bir tahlil daha yaptırıp konuya ekleyeceğim.Şu an libidom yerlerde sürünüyor.Antrenman performansım (Kaldırdığım ağırlıklar) %30 düştü.
       
      PCT sürecinde kullandığım takviyeler
      her gün sabah akşam 50 mg toplam 100 mg çinko her gün 1000 mg ester C 200mg Magnezyum sitrat (Haftada 3-4 defa)  
      Antrenman Programım
      Haftada ortalama 4-5 Gün çift bölge antrenman (Hacim kazanmaya yönelik sert antranmanlar)
      Her antrenman sonrası 15-20 dk kardiyo
       
       
      Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×