Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Laboratuvar ilacı almadan kendinize sormanız gereken 2 soru!

Önerilen İletiler

Loving    9.197

Merhaba arkadaşlar; bugün çok ama çok ciddi forumda gerek bazı konulara tartışma malzemesi olan gerek telefonda olan diyaloglarımdan sebep bugün bir konuya açıklık getirmek istiyorum laboratuvar ürünlerini tercih etmeden kendinize sormanız gereken 2 soru! Bu sorulara cevabınız evet ise laboratuvar ürünleri ile korkamadan çalışabilirsiniz.

Konunun ana amacı size sağlığınızın ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak.

1. SORU

Arkadaş grubunuzla toplandınız ve hadi laflayalım dediniz. Sonra elinizde cipsler, çekirdekler, meyveli sodalar bir park veya bankların olduğu alana geçtiniz tam bank'a oturacakken birde baktınız ki '' BİRİSİ BANK'A TÜRKÜRMÜŞ! '' o banka oturur musunuz?

%100 Hayır oturmam diyecektir konuyu okuyanların! 

Otursanız bile en fazla pantolonunuz kirlenir onu da evde çamaşır makinesine atar kurtulursunuz.

2. SORU 

Libidonuz çok yüksek uzun zamandır erekte olmadınız artık yerinizde duramıyorsunuz var sayımında bulunalım! Akabinde bir partner arayışı içerisine giriyorsunuz sonra ama şans ama sizin arzunuzla birisi karşınıza çıkıyor ve birliktelik kararı alıyorsunuz o esnada birisi sizde diyor ki '' BU X KİŞİ HIV VİRÜSÜ TAŞIYOR YANİ AİDS '' o kişi ile birlikte olur musunuz?

%100 Hayır diyecektir konuyu okuyanların hepsi!

Peki bu iki soruya aklı olan düşünebilen zihin fukarası olmayan herkes gibi hayır diyebiliyorken laboratuvar ürünü kullananlar veya kullanacaklar hangi akla hizmet bu ürünleri tercih ediyor? Eee hocam ne var yani tasarımı güzel, tanıdık hatta ünlü bir hocadan aldık pahalı da veya ucuz (geneli %95 ucuzdur) hem kimse ölmemişte şimdiye kadar?! Üstelik check kodları da var?!

  • Arkadaşlar şunu kafanıza sokun nerede nasıl üretildiğini bilmiyorsunuz bu ilaçların!
  • Bu işin merkezinde olan biri olarak bilgi anlamında diyeyim siz anlayın benim bildiklerimi bilseniz spor yapmaya küsersiniz!
  • Bu ilaçların üretim hane demiyorum merdiven altı çalışma alanlarını görseniz köpeği koysanız köpek yaşamaz!
  • Süslü etiket ve kutulara kanıyorsunuz ama tuvalet veya benzeri temizlikten ırak yerlerde hammaddeler stoklanıyor!
  • Çalışma alanlarına bırakın yabancı insan girmesini güneş ışığı, temiz hava dahi girmez!
  • Ürün yapım aşamasında havada, yerde göremediğiniz tüm partiküller ürün ambalaj veya şişelerine dahil oluyor!
  • Hiç birinin üzerinde yazan içerikler yok!
  • %99 İçinde aslında aynı ham madde var tek değişik olan etiket ve kutu tasarımları!
  • Ürünleri gen mühendisleri üretmiyor sabah sokak köşelerinde millete laf atıp akşam köpek dövüştürecek zekada tiplerin elinden çıkıyor çoğu!

Ürünlerin tasarım check kodu veya benzeri konularına gelecek olursak. Yol göstermek istemiyorum zira bilin istiyorum. Çoğu yerde pharmaticuals veya benzeri yabancı domain park sitelerinde satışa konan isimler var bunlar alınıyor o yerli alan adı ve domaini park eden bunu göz ardı edenler zaten ultra saf ülkemize özel satıcı gruplarından oluyor. Ama biraz aklını kullanan cin gözler dediğim yöntemi kullanır. Sonra web master forumlarında free lance iş bekleyen çok fazla profesyonel grafikerler var bunlara şişe ve etiket tasarımları yaptırılır çok ücra köşelerde spora veya benzeri işlere çok uzak atölyelerde bunlar bastırılır yüksek miktarda ve çok deneyimli php, java, asp veya benzeri dillere hakim yazılımcıya da kod sistemlerini yaptırdıklarında milyon tane kodu üretmeleri çeşitli programlar sayesinde sadece 1 saniyesini alıyor yazılımcının. 

O yüzden 12 yıldır avazım çıktığı kadar bağırıyorum! Lab ürünü ALMAYIN! Sp nazarın da konuşacağım yine beni tanıyanlar bilir arkasında dünya devi olmuş bu konuda bir marka Balkan olmasına rağmen '' ONUDA ALMAYIN!!!! '' sonra demesinler o kadar anlatıyor da kendini farklı yere koyuyor diye! 

Ama hocam bu dolar kurunda bu pahalılıkta nasıl eczane ilacı alalım?

Paran yoksa doğal yap! Bugün bedava çeşmeden içtiğin suyu dışarıda iş....ken para veriyorsun değil mi? Bu dünya böyle bir dünya sen 3 lira 5 lira peşindeysen yapma, girme bu hormon işlerine ey genç arkadaşım, ey yaşıtlarım, ey büyüklerim! Canınız sağlığınız bu kadar mı değersiz? Direk tüm kan dolaşım sisteminize nerede nasıl üretildiğini bilmediğiniz '' ÇALIŞIYOR İŞTE '' diye geçiştirdiğiniz ürünleri sokacak kadar sağlığınıza düşmansanız o sizin tercihiniz. Bu kan dolaşım sisteminiz ile kanınıza giren zeytin tanesinin kabuğunun üzerindeki tortu dahi vücudunuzun her yerinde dolaşıyor! Evet anlık insanlalar ölmüyor belki ama 1 yıl 5 yıl 20 yıl sonra ak ciğerleriniz de beyninizin sağ lobunda mide çeperinizde kötü huylu geri dönünüşü güç veya imkansıza yakın olan hastalık veya hastalıklarla tanıştığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.

O alırken oh 100 lira 200 liraya yarım yamalakta olsa çalışır ürün buldum seviniciniz aylar, yıllar sonra ödemesi güç sağlık sorunları ile karşınıza çıktığında ne demek istediğimi anlayacaksınız. 

Bu ürünleri babanızın oğlundan alsanız yine güvenmeyin! Gözünüzle görseniz yine güvenmeyin!

BU PİYASA AKLINIZIN ALAMAYACAĞI KADAR KARANLIK!

ECZANE İLAÇLARI ÜLKE GÖZETMEKSİZİN KULLANIN, KULLANILMASINI TEŞVİK EDİN!

1.jpg.d3d7ff064f45c045fd5e9ef35644bf73.jpg 2.thumb.jpg.102aef02e737a2e5c0150fea8076f780.jpg 3.jpg.b9e7ae8ed556404fbb0f5c2e95f205b6.jpg  4.thumb.jpg.5a2303cc67fd76da6c7b43a658de35c9.jpg 

5.thumb.jpg.a476372d8521a3d38bea469a446fe8a5.jpg 6.jpg.4ef33d1dddc17b1e732eacffafdc3408.jpg 7.jpg.c35beb879157dc93ec72f6770b869f5c.jpg 8.jpg.1d7ba38f1770d05197b9f0cf94bea731.jpg

  • Beğen 25
  • Vayyyy!! 2
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Surrender    105

Sağlığa ve insana yönelik mükemmel bir paylaşım teşekkürler Burak hocam 👍

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    3.229

Burak bu aralar pek forumda aktif olamasamda ara ara girip okuyorum çoğu şeyi bu konu içinde gayet adaletli davranıp çuvaldızı en doğru yerlere batırmışsın. Senin gibi birini böyle bir sektörde görmek ve dostluğunu kazanmak aslında paha biçilemez. Bende sana güzel bir söz söyleyeyim senin sözünü rehber edinerek.

Loving, 3 saat önce yazdı:

BU PİYASA AKLINIZIN ALAMAYACAĞI KADAR KARANLIK!

Aklımızın alamayacağı kadar karanlık olan bu piyasada deniz feneri gibisiin dostum.

İnşallah bir gün herkes kıymetini anlar gerek bildiklerin gerek desteğini sağladığın gruplarla.

Seviliyorsun hepimiz vaz geçsek de sen vazgeçme senin gibi adamlara ihtiyaç var bu camiada.

dca084r-c7e9accb-75df-440b-bad0-ce9561c6

  • Beğen 6
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    631

Hocam zamanında sizi tanımazken acaba diyordum bende çoğu konuda ama sizi tanıdıktan sonra tamda sağda solda anlatılan gibi dürüst işini aşkla yapan bir adam olduğunuzu anladım zaten neden bunca yıldır 10 yılın üzerinde sanırım eczane grupları ile içli dışlı olduğunuzu çok daha iyi anlıyorum şuan. Ülkemizde çok üzücü insanlar bilinçli değil kimse ne yaptığını bilmiyor ve sözde profesyoneller bile burada yazdığınız hatalara veya gaflete düşebiliyorlar arkalarında da yüzlere belki binlerce kişiyi sürüklüyorlar. Kimse sağlığını düşünmüyor.

Ben bu anlattıklarınızı şöyle temize çıkmak isterim. Adama havadan para geliyor veya alın teri ile çalışıyor ve araba hayali kuruyor sonra hayalini kurduğu arabayı gerek yolda gerek ilan sitelerinde görüp satın almaya gidiyor arabayı görüyor aşık oluyor dışı şıkır şıkır ama sonra bir bakıyor ki araba pertten çıkmış yani dışı harika ama direkler, motor, şanzıman, airbagler çöp olmuş :) O halde bile kandırılıp veya aman ne olacak ki deyip heyecanla alabiliyorlar sonra bu hayatlarına mal oluyor veya bir daha satamıyorlar. İşte bu ilaç lab ilaçları böyle her satırında harika detaylar var anlamasını veya bilmesini becerebilene. Elinize sağlık.

İLACI ALANLARIN GÖRDÜĞÜ

1212.jpg.f13f9d06876183095a41f0612a3f6e0d.jpg

İLACIN ÜRETİM KISMI

121255.jpg.5737ca171b4dae8e987e9929fe3954f5.jpg

  • Beğen 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    828

Eline sağlık Burak hocam.

Geçen gün bende bu konunun savunuculuğunu yaptım o kadar acı ki bu durum insanlarımız yine de bildiğini okuyacak.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nano3570    118

Merak ediyorum da bu işin içinde olup sizin gibi dürüst ve tecrübeli kaç tane "Kral çıplak" diyen hocamız var ülkemizde?

Bu konu, arada aklıma gelip bilinç altıma hep itelediğim bir vesveseydi.Ama salonda ve çevremde tabir-i caizse hasır altı ettiğimiz bir dedikoduydu.Kabul etmek istemiyorduk ama siz de bunu belirtince nazarımda bu vesvese gerçekliğe tescillendi.

Ha bizler de takdir ederseniz zaten baştan envai riski kabul ederek yola girdik.

Bu bilgilendirici yazı için binlerce kere teşekkürler @Loving Hocam.

Tahmin edersiniz ki tabi ki kürlere devam edeceğiz alıştık bir kere 😊 Siz üstad olarak misyonunuzu yerine getirdiniz;tekrar teşekkür ederiz.

Lakin besin takviyelerinin de muhtemel karanlık dünyasından da bahsetmenizi önemle rica ediyorum.Zira etraf fake protein tozu,bcaa..vs'den geçilmiyor.

Saygılarımla.🙏🙏🙏🙏

tarihinde nano3570 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STALOB    126

bilgilendirme için teşekkür ederiz burak hocam daha net anlatılamazdı

  • Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.478

Dobra dobra, gerçekleri vurucu bir şekilde anlatmaya kalksak herhalde ancak bu kadar olurdu.Ben bu bilgilendirici ve gerçekçi paylaşım için, herkes namına teşekkür ediyorum. @Loving Sağol varol...

İnsanın sağlığı herşeyin önündedir.Bizim amacımız iyiyi güzeli ve sağlıklı olanı tavsiye etmek.Bilinçli sporcular ortaya çıkarmak için katkıda bulunmak.Forum ortamı bu amaca hizmet ediyor...

Birlikte hep daha iyiye ve başarılı yarınlara.İyiki varsınız...

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    828
Nisay67, 2 dakika önce yazdı:

Eczane urunleri hangileri peki, marka listesi var mi onlardan alalim ozaman 

Hocam eczane ürünleri diye özel bir yelpaze yok dünyada her ülkenin eczane grupları olduğu gibi barındırdığı ve ürettiği bazı ilaçlar var.  Misal ülkemizde primabolan, sustanon gibi. Her ülkede bu şekilde ilaçlar var ha bu ilaçları kim tedarik edebiliyorsa ülkemizde onları bulmanız lazım veya ülkemizde bulunan 1,2 ilaçla kürlerinizi geçirmelisiniz mantalitesinde yazılmış şeyler ana konunun içeriği.

  • Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PowerWave    219

İlaçlara spora başladığımdan beri ilgim vardı . Hep araştırır bilglenmeye  çalışırdım ürünlerin özellikleri vs kombinleri hakkında . Eczane ürünleri kısıtlı olduğundan  çevrede aman sakın kullanma (sustanon vs) yazık edersin vücuduna gibi sözler söylenirdi . Satıcıların çoğu ürünlerini yurt dışı diye pazarlayıp adeta güven satarlardı . Ne de olsa testosteron tahlillerde zirve yapıyor çalışıyordu . Kim boldenonu vs diğer türevlerini çalıştığını araştırabilecek ya da anlayabilecek biz çaylaklar tarafından :) . Mantık bizi, Türk olsun yeter ki çalışsına götürüyordu . Burak hocam olayı apaçık anlatmış piyasanın ne kadar acımasız paraperest ve insan canının hiçe sayıldığını bu camiada da görmüş olduk . Burak hocama sonsuz teşekkürler, herkese sağlıklı sporlar diliyorum ..

  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Delice    140

Burak hocam çok güzel bir yazı olmuş. Ben yeterince tecrübeli olmadığım için bu konularda birçok araştırmam olsa da konu açmıyorum. Ancak genelde gördüğüm şey bu eczane ilaçlarının da kullanırken başlangıç seviyesindeki insanlar tarafından bile çok yüksek dozda kullanılıyor olması. Bu konu hakkında da birkaç şey söyleyebilirseniz bizi aydınlatmış olursunuz.

teşekkürler.

  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu ilaç işine girecekseniz kesinlikle bu ilaçları ucuz diye  internetten , tanımadığınız kişilerden temin etmeyin.  Arkadaşlar herşeyin bu hayatta bir bedeli vardır. Bu işi yapacak insanlar hayatınız bu kadar ucuz değil son pişmanlık fayda etmez.  Yapacaksan'da bu işin bedelini ödeyerek adam gibi satıcıdan alışveriş yapacaksın.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    59
ahmetklc0, 32 dakika önce yazdı:

Hocam peki eczane ürününü nereden bulacağız

ECZANE ürünü nereden bulunur acaba🤔🤔🤔

tarihinde Jacop tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • ahahaha 3
  • Olumsuz 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×