Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

kazimyotaz

Anapolonun yanında ne kullanılır

Önerilen İletiler

kazimyotaz    0

merhaba sayın üyeler

Bulk kürüne başlıyor testo en.-boldenon-dianabol ve yanına anapolon ekleyeceğim.

daha önce hiç anapolon kullanmadım. yanına karaciğer koruyucu(livtab) ekleyeceğim ama kullanıp yanına bundan koy ben şöyle etki gördüm deyip tecrübe paylaşımında bulanacak birileri varsa şimdiden teşekkür ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


captured    23
kazimyotaz, 7 saat önce yazdı:

merhaba sayın üyeler

Bulk kürüne başlıyor testo en.-boldenon-dianabol ve yanına anapolon ekleyeceğim.

daha önce hiç anapolon kullanmadım. yanına karaciğer koruyucu(livtab) ekleyeceğim ama kullanıp yanına bundan koy ben şöyle etki gördüm deyip tecrübe paylaşımında bulanacak birileri varsa şimdiden teşekkür ederim.

Selam.

Oksimetelon (Anapolon/Anadrol) adlı maddeyi ben hiç kullanmadığım için kişisel yorum yapamayacağım ancak Reddit'in "steroids" adlı sayfasında yer alan, madde ile ilgili tecrübelerin okunmasını öneririm.

tarihinde captured tarafından düzenlendi
Ekleme.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Megosnipe
      Öncelikle herkese iyi formlar ve hayırlı ramazanlar
      Haftalık:
      500 Testesteron ent 500 Boldenon Günlük:
      50mg Anapolon Kullanıyorum İlaçları aldığım günler ve saat dilimleri hiç değişmiyor. Enjeksiyonlarımı pazartesi ve perşembe olarak haftada iki kere yapıyorum. Anapolonu öğlen 12.00 de ve gece 00.00 da 25+25=50 olarak alıyorum. Bu gün ilk ilaç kullandığım günden tam 12 gün geçti buraya kadar her şey okey ve kullandığım yan ürünleride hemen ekliyim şöyle;
      Black Guardian (Milk Thistle) Nac600 Ester C Omega 3 Monster Pak Creatin Bcaa Pre Glutamin Kişisel bilgilerimi de paylaşmak isterim.
      Yaşım 23 boyum 185cm 90kg 3 sene kadar vücut geliştirme yaptım Artık daha fazla kilo alamadığım için küre girmek istedim ve kürüm bu şekilde 12 gün daha çok mu erken kürden sonuç alabilmek için muhtemelen evet ama 12gün önce 88.80  kg geliyordum yani 1.20kg aldım ama gerçekten beslenmede ve antrenmanlarda kendime hiç iyi davranmıyorum sürekli pushluyorum en azından anapolonun bi su tutması güç vermesi biraz kütle almamı sağlaması gerekmiyor muydu ilaçların boş olmasından şüphelenmeye başladım büyük ihtimalle sadece psikolojik herhangi bi koçla çalışmıyorum bi koçla çalışmadan önce birazcık potansiyelimi görmek istedim fakat işler şu anlık istediğim gibi yürümüyor gerçekten ilaçlar fıs ya da ben fena triplerdeyim.
      Sizler ne düşünüyorsunuz? ilaçlar çalışıyorsa ne zaman etki görmeye başlarım? Sizlere sormak istedim cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: Carlos
      Değerli hocalarım hayırlı günler herkese eczane kür planlamam nasıl sizce ilk kürüm olucak ilerde yarışmak istiyorum öğrenci olduğum için maxiumum sustanona erişim sağlayabilirim fiyat bakımından eklemem gereken  nac600 tarzı başka bir ilaç var mıdır jinekomasti gibi bi durumu engellemek için aromasin veya arimidexten hangisini tercih etmeliyim veya planlamada, kür süresinde bi sıkıntı var mıdır bilgilendirir misiniz ?
      kür süreci içindede Çinko magnezyum b-12 gibi vitaminleri eklemeyi düşünüyorum.
      Biraz vücut ölçülerimden bahsedeyim :
      Yaş:18 boy:170 kilo:80 Yağ oranı 11-12 civarları  omuz:132 göğüs:110 kol:41 bel:76 12 haftalık kür planlaması 
      500 sustanon - 100 primabolon  750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon -  200 primabolon 750 sustanon -  200 primabolon 750 sustanon -  200 primabolon  750 sustanon -  200 primabolon  750 sustanon -  200 primabolon  750 sustanon -  200 primabolon 750 sustanon -  200 primabolon 750 sustanon -  200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 500 sustanon - 100 primabolon       5-6-7. Hafta günlük 50 mg anapolon
      3.Haftadan sonra haftada bir tablet aromasin farklı ışıklarda çekilmiş Bir kaç tane de fotoğrafımı ekliyorum.
    • Yazan: Pnshr
      Hocalarım merhabalar
      Şuanda haftalık 150 mg sustanon la devam etmekteyim.
      200 SUSTANON 200 PRİMABOLON 100 ANAPOLON Gibi bir kür yapmayı düşünüyorum.5. haftada anapolonu keseceğim total 12 hafta düşünüyorum sizce nasıl ?
    • Yazan: Hardest
      Alt üst sınırdayken Anapolon kullanımı çok mu mantıksız olur. Biraz daha dinlenmek daha mı mantıklı sizce? 
    • Yazan: Sezai Taştekin
      Merhaba hocalarım Burak hocamla @Loving
      İran enantathe  Sp Deca  İran anapolon kürüne girdik 5 gün oldu ancak hala Testo ve deca etkilerini hiç hissetmedim sizde deca ne zaman tam etki vermeye başladı hocalarım sabırsızlıkla bekliyorum sizin de tecrübelerinizi duymak istiyorum sizler decadanne gibi etkiler ve yan etkiler gördünüz . Bu arada Burak hocam ne zaman soru sorsam çok ilgili piyasada güvendiğim tek kişi sizin de danışacaklarınız varsa alttaki wp butonundan ulaşabilirsiniz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×