Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ferhat59

Femara kullanımı hakkında

Önerilen İletiler

ferhat59    8

Merhaba iyi sporlar herkese öncelikle

1-5 hafta testo enanthe 500 mg
1-5 stromba 30 mg
1-10 dianbol, turnibol,  30mg
1-5 hafta 400 mg tren enanthe
5-10 hafta probolan 
5-10 hafta cypionat


10-15 maelstrom 300 mg
10-15 testo pripont 400 mg
10-15 ( stromba, turnibol 30 mg ) 

Kür özetim bu şekilde 
ilk 8 hafta hiçbir şekilde östorejen bloker kullanmadım haliyle biraz kitle ve jino gibi görüntü oldu ( Yalancımı değil mi bilmiyorum 25 kuruş kadar vardı dokunduğumda ) 
Test verdim

8-9 cu haftada testi yaptım >
E2 74,39 çıktı  ( Referans aralığı  20-47)
Prolaktin 22.87 çıktı ( referans aralığı 2,64 - 13.13 ) 

o zamandan buyana her gece 1 tb alıyorum jino ve kitle gitti ama hocam kür sonuna kadar devam etmemi söyledi ( Bunun zararı olabilir mi ? Kısa estere geçtiğimiz için su atıcı olarak önermiş olabilir mi  ? ) Tedirgin olmam gereken bir durum var mı şuan güncel test vermedim ama muhtemelen e2 baya düşmüştür 1 ay kadar kullandım kesmeden

ereksiyon da sorun olmuyor şuanlık arada kontrol ediyorum  ( PCt döneminde e2 > 0 landıysa düzelir mi  mesela ? ) 

tarihinde ferhat59 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Ashfordian1
      1 Sustanon küründen sonra pct gerekli mi ve çok zararı olur mu?
    • Yazan: satakan04
      Abilerim, Hocalarım öncelikle merhaba,
      Yaklaşık 1 yıl önce girmiş olduğum bu streoid macerasından hüzünlü bir haber ile ayrılmış bulunmaktayım. Bu illete girmemde ki sebep çocukluk arkadaşımın üst düzey yarışmacı olup kendi kullandığı için onun kontrolünde girmemdi. Tabi ki biz de bu işin şaka olmadığını biraz geç de olsa farkına vardık ve kullanımı bıraktık. 
      Asıl yaşamış olduğum sorundan ve fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konuya gelecek olursak;
      Evliyim, ve eşimle çocuk istemeye karar verdiğimizden sonra yapılan denemeler sonucunda olumsuz sonuçlar aldık. Aylar sonra artık bir şeylerin olumsuz olduğunu ve kontrol edilmesi gerektiğini düşündük.  Hastaneye gittim kan tahlilleri verdim ve sperminazsyon testi yaptırdım. 
      Çıkan sonuçların görsellerini sizler ile paylaşacağım. Doktor çıkan sonuçlardan sonra hemen streoidi bırakmam gerektiğini ve tedavi sürecine başlamam gerektiğini söyledi. Preglyn ve proviron verdi ve kullanmaya başlayacağım. Hocalarım bu yaşamış olduğum olumsuzluk belli bir süre sonra geçer mi ? Geçmesi için sizin önerebileceğiniz ekstra ürünler var mıdır ? Ne yapmam lazım ? Gerçekten tecrübelerinize ihtiyacım var.  @metinav @rastlantisal @Bay-T @hectordoyle @Askabar
      Yani benim ki de biraz saçmalık oldu, pazartesi testesteron iğnesi yapıp çarşamba sperm testi verdim ve bu durumda sperm kalitem inanılmaz düşük çıktı .  Yani hocalarım gerçekten parayla satın alınamacak bilgilerinize ihtiyacım var. Evet haklısınız bu işler böyle basit işler değil biz de yaşayarak ders alanlanlardan biri olduk.  Dört gözle sizden cevap bekliyorum . Herşey için şimdiden teşekkür ederim .
       
      Kullandığım ilaçlar 1 yıl boyunca hiç pct yapmadım, 2 ay iğneyi bıraktığım dönem oldu ondada pct yapmadan tekrardan kullanmaya devam ettim. 
      Enanthad boldenon priopiant masteron 
    • Yazan: Halo0619
      Herkese selamlar iyi forumlar. Hayırlı ramazanlar. Arkadaşlar Testo Propionat Masteron Ve Tren acetat küründeyim. 10 günde bir yarım dostinex ile prolaktini kontrol altında tutuyorum. Günde 50 mg proviron kullanıyorum. Ama kür içi Armidexde kullanmalımıyım yoksa Masteron ve Trenbolon vücuttaki östrojeni düşürür mü? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdiden
    • Yazan: ersin
      Selamlar arkadaşlar,
      testo enant 500 rimobolon300 Kür planlamam mevcut bu konu hakkında birçok başlık açılmıştır eminim ama bu süreç en uzun ne kadar devam ettirilmeli ve bu süreçte kesinlikle kullanmam gereken koruyucular yada anti östrojenler var mıdır? sürece dahil etmem gereken.
      Bilgilendirirseniz sevinir teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×