Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

rasitcan    0

Merhaba, ilk kürümü instagramda ünlü olan bi hocadan satın aldım ilk dozum 1 ml masteron olarak uyguladım(hemşireye enjekte ettirdim) lakin 2 gün boyunca çok kötü oldum gözüme hiç uyku girmedi ellerimde titreme böbreklerimde inanılmaz bir sancı oldu. Bünyem çok hassas olduğu icin mi bilmiyorum:) Bütün ilaçlarda elimde kaldı sadece 1 paket masteron açıp 1ml uyguladım şuan korkudan kullanmıyorum. 

C969FD18-0A89-4CCD-8852-D2F5F1C11956.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Barinyo    50
gönderildi (düzenlendi)

Merhaba kaç yaşınızdasınız kaç yıldır spor yapiyorsunuz kilonuz boyunuz kactir. Bu tip detayları verirseniz değerli forum üyeleri daha rahat yardımcı olabilirler

tarihinde Barinyo tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rasitcan    0

Merhaba, 23 yaşındayım 4 yıldır spor yapıyorum düzenli düzensizlik çok bırakıp başladım.

rasitcan, 1 saat önce yazdı:

Merhaba, 23 yaşındayım 4 yıldır spor yapıyorum düzenli düzensizlik çok bırakıp başladım.

Boyum 176 kilom 80 biraz yağ oranım yüksek

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Can Yavaş
      Merhaba hocalarım
      Sayfanızı bi kaç haftadır takip ediyorum ve sayenizde yeni yeni bilgiler öğrendim. Bende haftalık olarak 250mg iran testo kullanıyorum kullanalı 5 gün oldu lakin ben kilo almak yerine 3 kilo verdim sanırım  Beslenmeme dikkat etmediğimden dolayı olabilir sanrım. Ben kaçıncı haftam da kilo almaya başlarım acaba ?
      Bu arada 10 hafta kullanıcam şimdiden değerli peptid hocalarıma teşekkür ediyorum 💙
    • Yazan: Tupacmakaveli1
      Testo enantat ne kadar surede kana karışır ?
      Kaçıncı hafta etki etmeye baslar antrenmanlarda güç olsun libido agresiflik olsun
      Teşekkürler şimdiden..
    • Yazan: Denizci
      Merhaba arkadaşlar,
      Küre gireceğim açık söylemek gerekirse bir çok arkadaş gibi profesyonel olmasam da kendi araştırmalarım ve arkadaşlarımın desteği ile planlama yaptım.
      Kür planım şu şekilde olacak:
      2 ml boldenone 2 ml testo enant 3 tablet anavar 3 tablet winstrol  Toplamda 10 enjeksiyon yani 50 gün sürecek tabletler 30 gün sonra bitecek.
      Şimdi asıl sormak istediğim şu bu kür bitiminde hemen :
      2ml tren acetat 2ml testo prop 2ml masteron Devam edeceğim toplamda 5 enjeksiyon yani 25 gün sonra da bu kür bitecek.
      Hiç ara vermeden devam etmemin sıkıntısı olur mu ?
    • Yazan: BullMonster
      Merhaba arkadaşlar,
      Haftalık:
      500mg testo Enanthate Kullanıyorum fakat vücudumda aromataz gerçekleşmedi ve bu sebepten e2 değerimi düşürdü bende sırf aromataz olsun diye 500 üstüne çıkmak istemiyorum bu sebepten ötürü direk eczaneden estrodiol içeren ilaç almak istiyorum bana eczaneden alabileceğim bir marka önerebilir misiniz ona göre gidip alacağım ismini verip çünkü eczaneden. @metinav @rastlantisal @Askabar
      Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Fatihyldzz12
      Merhaba arkadaşlar,
      Sivilce sorunum ortadan yok oldu sadece alnımda kaldı ve onlarda kurudular antibiyotik ile sivilcenin önüne tamamen geçtim fakat bidaha ne olursa olsun boldenon kullanmamaya karar verdim 26 martta testlerimi yaptırıcam pct başlamadım henüz ilacı keseli 20 gün oldu 20 gündür hiçbir ilaç almıyorum cinsel isteksizlik sertleşme gibi benzeri sorunlarım yok 
      ilk kürüm şöyleydi :
      500 enanhate iran 300 rimabolan Rimabolan ile gayet  güzel kilo almıştım boldenona geçtim bırakıp boldenon ile kürü 16 haftaya kadar çıkardım ama rimabolan aldığım kütle kaldı boldenon bende iş yapmadı belki ilaç geç açıldığı için ve etki aldığım sürece sivilce yaptı ve bıraktığım için kütle koyamamış olabilirim fakat testo ve rimoyla efsane kütle koydum çok iyi güç artışım vesaire olmuştu her neyse kürüm bitti testler 26 sında paylaşıcam buraya pct yapmam gerekiyorsa yapıcam yeni kürümde sadece.
      500 testo enanhate 300 rimo Gitmeyi düşünüyporum tertemiz cünkü. fakat 2. kürümde verim alabilir miyim bu ilaçlardan emin değilim .. 
      Kullandığım bolde sp boldeydi equipoise tam doluydu ilacın çalıştığından eminim fakat dediğim gibi herkes her ilacı kullanamaz..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×