Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

bysabri1

Kür içi mct hcg kullanımı mantığı

Önerilen İletiler

bysabri1    37

Merhabalar şimdi uzun Only testo yada uzun kür girildiğinde doğal olarak min 10 -12 ay ve yahut daha uzun kürlerden bahsediyorum, kür içinde HCG kullanımı ne kadar sağlıklı ve kullanacaksak neye göre kullanmalıyız. Forum içinde bir çok bilgi var ve hepsi bir biri ile çelişkili, kimisi kullanılmaz şayet kullanılırsa pct döneminde sıkıntı yaşata bilir deniyor, kimisi arada testisleri canlandırmak için 15-18 . Haftalarda kullanılması veya kür içinde köprü geçişlerinde atıyorum Bulktan definasyona geçilecek ve bu geçişte vücudu dinlendirmek için 1-1,5 ay düşük mg only Testo gidilecek Daha sonra yine anaboliğe devam bu süreçte testisleri Recovery yapmak bi için HCG kullanımı mantıklımı? Ne kadar sağlıklı testisler için ne kadar sağlıksız?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Askabar    840

Kür içinde HCG testisler fındık kadar küçük olmadıkça kullanılmasını çok önermiyorlar bencede saçma. Kür sonu pct süresinde vücudun HCG ye direncini artırıyor. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: furymen
      Arkadaşlar pct kürü için tecrübeli arkadaşların yardımını istiyorum 4 yıldır berbat durumdayım steroid kullanmadım saç dökülmem vardı spor yaparken baya artmıştı bende finasterid kullandım 50 gün kadar ilacı kullanınca sorun yoktu keyfi bıraktım sonucunda steroid sonrası yan etkilerine benzer şeyler gördüm sol testisin küçülmesi libido azalması hipofizin kapanması tabi ilk zamanlar pct nedir bilmiyordum ve doğal yollarla tedavi düşünüyordum ama ne kadar ilerleme olsa da eski halimin yarısı kadar anca olabildim testislerim yeterince uyarılmıyor testlere gelince bu yıl içerisinde test yapmadım geçen yıl içerisinde yaptığımda fsh ve lh düşüğün bir tık üstüydü sizden yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler dostlarım 🙏🏼
      Not: Total testeronumun yüksek çıktığı testte tribulus kullanmıştım Fsh,Lh o yıl biraz düzene girmiş 
         
    • Yazan: Blitzkrieg
      Merhaba değerli forum üyeleri.
      Bu forumu yıllarca kullandım. Desteğinizi çok gördüm. Hiç birinizin hakkını ödeyemem.
      önümüzdeki sene evlilik yoluna giricem ve artık kür konusuna uzun bir süre ara vericem. Çoluğa çocuğa karışırım, belirli bi yaşı alıp öyle başlarım artık  
      ara ara eczanelere ilaç almaya gittiğimde alışkanlıktan dolayı hepsine pregnyl den başlayıp chriomoon falan bütün pct-mct ilaçlarını sorarım. En son sorduğum eczanede bana, pregnyl elimizde yok ama anlaşmalı olduğu yurtdışı depolarından getirtebildiklerini söyledi. Bende okeyleyip getirttim. 500 tl bi ücret ödedim. İlacı direk soğuk zincirden çıkarıp buzla verdiler bana. Bana orijinal gibi geldi. Sonuçta resmi bir eczane versi bu ürünü bana ama içime kurt düşmedi de değil. O yüzden sizinle de paylaşmak istedim. Sizce orijinal midir? Her ihtimale karşı başka eczaneden hamilelik testide aldım. Kullanmadan önce denemek adına.
      saygılar..
      @rastlantisal @metinav @Rdm @Bay-T
           
    • Yazan: Kapukaya
      Dostlar selamlar iyi forumlar öncelikle,
      Test sonuçlarım aşağıdaki şekilde 4 hafta ox uzun ester testoyla uzun ester masteron
      Diğer 8 hafta uzun ester testo uzun ester mast
      Bu durumda onerebileceginiz bı pct ve fikirleriniz varmıdır teşekkürler.
        
    • Yazan: fuckinblackfrost
      Özetle: Redditte bulduğum bir gönderi, gönderideki kişi küçükken (14 yaşında) ağır depresyon ilaçları kullanmış ve testestoronu onun demesine ve test sonuçlarına göre ciddi miktarda düşük çıkmış. İlk başlarda penisinden şikayetçiymiş ince olduğu için ve Jelqing egzersizi ve penis pompası denemiş. Sonrasında testesteron ve hcg tedavisine başlamış başladıktan sonra jelqing egzersizi ve penis pompasını bırakıp sadece testesterone ve hcgnin etkisini gözlemlemek istemiş. haftalık 500iu hcg kullanmış ve penisinde uzunluk ve kalınlık olarak ciddi miktarda büyüme yaşamış. Ayrıca haftalık 125 mg testesterone cypionat kullanıyormuş.
      İsteyen için gönderinin linkini bırakayım fakat +18 içerik var (gönderi sahibinin penisi) 
      https://www.reddit.com/r/gettingbigger/comments/ovum81/ive_been_on_testosterone_and_hcg_for_3_months_now/
      Ayrıca arkadaş ergenlikte düşük testesterona sahip olduğu için penis gelişiminin düşük olduğunu ve bu yüzden testesteron ve hcg kullandıktan sonra bu kadar büyüdüğünü söylemiş. Ben natural olduğum için steroid ve hcg kullanmadım. Kullanan hocalarımdan arkadaşlarımdan böyle etki yaşayan var mı. Sadece penis büyümesi için değil orgazm ereksiyon vb gibi etkileri oldu mu. HCG testeronla birlikte sizce kullanılmalı mı vücut adapte olur mu?
       
      BPEL: Penis uzunluğu
      MSEG: Penisin en kalın yerinin çapı
       
      Gönderinin çevrilmiş hali:
      PE'ye (PENİS BÜYÜTME) ilk olarak 2017'de başladım. Başlangıç ölçümlerim 6,5 "BPEL (16.51 cm) x 4.5" (11.43cm) ( MSEG idi. (Burada bahsettiği ölçüler penis pompası ve Jelqing egzersizleri öncesi ölçüler) Penisim orta milden inceliyor ve resimlerde görebileceğiniz gibi uca doğru inceliyor. Penis başımın altındaki çevre, aletimin yaklaşık 3/4 yolu sadece 4.1 "olarak ölçüldü ve penis başım sadece 3.75" ile en ince olanıydı. Bu yüzden bu kadar ince görünüyordu. Çünkü öyleydi. PE'ye BathMate kullanarak başladım, duşta olabildiğince sık jelqing egzersizleri yaptım ve ayrıca belki bir yıl kadar biraz kelepçeleme yaptım. Gerçekten belirli bir rutinim yoktu. Reddit'teki insanlar rutinimin ne olduğunu sorup duruyorlar ve benim bir rutinim yoktu. Egzersizleri ne sıklıkta yaptığımı takip etmedim ve yapılandırılmış bir planım veya programım yoktu. Canım ne zaman isterse o zaman egzersiz yapıyordum. Bazen tembelleştim 😅.
      Bir süre PE yapmayı bıraktım ve geçen yıl tekrar başladım. Bir BathMate HydroXtreme7 aldım ve haftada birkaç kez duşta kullanmaya başladım. 15 dakikalık seanslar 5 dakikalık aralıklara bölündü. 2021 geldiğinde manuel egzersizler de yapmaya başladım. Sadece normal jelqing ve sonra kegel yaptığınız ve penisinize olabildiğince fazla kan topladığınız, sonra tabanda sıkıp tuttuğunuz bir egzersiz. Hiçbir zaman uzunluğa odaklanmadım; çevre kazanmak her zaman ana odağım olmuştur, bu yüzden yaptığım egzersizlerin çoğu çevre kazanmak içindi.
      Mayıs 2021'de TRT ve hCG'ye başladım. Testosteron ve hCG kullanmamın nedeni maalesef çocukken opioid bağımlısı olmam. Sadece 14 yaşındaydım. Temelde tüm ergenlik dönemi boyunca kullandım. Şimdi temizim bu arada lol. Opioidler aslında testosteronu baskılar ve ne kadar kullandığınıza bağlı olarak, testosteronunuz hadım edilmiş biri kadar düşük olabilir. Ergenlik döneminde vücudunuzun ne kadar T ürettiği, penisinizin ne kadar büyüdüğünde büyük rol oynar, bu yüzden düşük T'ye sahip olduğum için ergenlik döneminde düzgün bir şekilde gelişmedim. Penisim hiç kalınlaşmadı. Yaş 20'te, 13 yaşında olduğu gibi aynı çevreydi. Düşük T'nin tüm semptomlarını yaşadım ve sadece geçen yıl doktora gidip kan testleri yaptırdım. Söylemeye gerek yok, düşük çıktılar, bu yüzden TRT'deyim.
      Soldaki resim Mayıs 2020'de çekildi. Sanırım orada yaklaşık 7" x 4,75" boyutlarındaydım. Ayrıca 7" yerine 7,5" BPEL de olabilirdim. Uzunluk konusunda tam olarak emin değilim ama 4,75 inç MSEG olduğumdan eminim. Bundan daha ince görünüyor çünkü penis gövdesi penis başından önce 4,3 inç'e kadar inceldi (ilk başladığımda 4,1 inç'e kıyasla) ve penis başının kendisi sadece 3,9 inç'ti (3,75 inç'e kıyasla). Mayıs 2021'de TRT'ye başlamadan hemen önceki ölçümlerim 7.5 "x 4.92" idi. Manuel egzersizler yapmayı ve BathMate'imi kullanmayı bırakmaya karar verdim çünkü sadece hormonlardan ne kadar büyüme elde edebileceğimi görmek istedim. Yani, eğer herhangi bir büyüme elde edersem. Kesinlikle öyle oldu. Testosteron kullanıyor olmak penisimi daha damarlı hale getirdi ve sarkıklığım çok daha büyük. HCG de testislerimi büyüttü ve eskisinden çok daha fazla boşalıyorum. Sadece mastürbasyon yapmak da mutluluk gibi hissettiriyor. Bu kadar iyi hissetmenin mümkün olduğunu hiç bilmiyordum, çünkü her zaman libido ve penisime uygun kan akışı ile ilgili sorunlarım oldu. Seks sırasında orgazma ulaşmak her zaman çok zordu. Her zaman sonsuza kadar sürerdi. Seks sırasında sık sık boşalmazdım ama kız arkadaşım her zaman 2 veya 3 kez boşalırdı. Yorgunluktan pes ederdik. Ama şimdi, orgazma ulaşmam için gereken süre kesinlikle çok daha kısa.
    • Yazan: Rdm
      HCG tıp dünyasında hamilelik hormonu olarak bilinir, plesenta vasıtasıyla üretilen bir hormondur. HCG idrar ile kanda gözlenir ve bildiğiniz üzere hamilelik testleri de idrar testi ile kontrol edilir.
      Kadınların hamile kalmasını kolaylaştırmak (yumurta çatlatmak) erkeklerde ise  dolaylı yoldan testosteronu arttırmak  (LH arttırarak) için kullanılır.
      Biz spor camiasında ise kullanılmasının tek amacı üreme için en önemlimiz/kıymetlimiz   testislerimizi korumak onlara hak ettikleri değeri vermek içindir. Vücudumuzun dışında bulunan testisler o kadar muazzam bir yapıdır ve üreme/erkeklik kabiliyeti için o kadar önemlidir ki, testis torbaları vücut/ortam ısısına göre genleşip daralarak testis sıcaklığını hep sabit tutmaya çalışırlar.
      Bizler küre girdiğimizde HPTA döngüsü ciddi şekilde baskılanır (hipofizden salgılan hormon döngüsü) ve vücut LH FSH dolayısıyla testosteron üretimini durdurur. Bu durumda biz dışarıdan fazla fazla testosteron aldığımız için kas gelişimi/protein sentezini arttırır fazla testosteronun serbest testosterona onunda fazlasının aromatize olarak E2(Östrojene) dönüşmesiyle vücut su tutmaya başlar ve sakatlanma riski azalar/ağırlıklarımız artar kazan kazan (win win) durumu oluşur.
      Bu durumun tek kaybedeni (üreme organları açısından) testislerimizdir. Testisler üretilmeyen LH neticesinde leydig hücreleri uyarılmaz ve küçülmeye başlarlar.
      İşte tam da burada HCG uzun kürler yaparken veya kür sonu testislerin pct'den önce daha hızlı büyümesini sağlamak için LH'ı taklit edip Leydig hücrelerinini uyarması için kullanılır.
      Yalnız burada şöyle bir durum var ki çoğu kişi forumda hangi dozda kullanılması gerektiğini, ne zaman kullanılması gerektiğini hatta kullanılıp kullanılmaması gerektiğini sorguluyor. HGC'nin sık kullanılması leydig hücrelerini LH'a karşı duyarsızlaştıracağından hem uygulandığında işe yaraması hemde uygulandıktan sonra normal HPTA döngüsü açıldığı zaman vücut tarafından üretilen LH'ın verimli kullanılmasını engeller, yani aslında dozu ayarlanmadığında riskli olabilecek bir işlemdir.
      Çoğu konuda görüyoruz, 3 kez 1000 iu veya tek seferde 5000 iu kullanımı salık verilir. Teoride doğru ama pratikte yanlıştır. Çünkü dozaj her zaman kişiye/ testislerin durumuna / kürde geçirilen zamana/ daha önce kür yapılıp yapılmamış olmasına bağlı olarak bir çok değişkene sahiptir.
      Anlayacağınız üzere dozaj vermek ne benim haddime, ne sizi tanımayan herhangi birinin haddinedir. Bu sizin kendinizi tanımanız, kendi testislerinizle tanışıklığınız ile ilişkilir. Önemli olan düşük dozlarda testisleri eski haline getirmeyi amaçlamak olmalıdır. Bildiğiniz üzere testisler küçülürken de büyürken de hafiften ben buradayım der gibi sızlarlar.
      En basit tabirle HCG kullanımı sonrası sızlama bittiğinde testisler kontrol edilip tekrar bir doz kullanılıp kullanılmayacağına kişi kendi karar vermelidir. Uzun kürlerde ise testisleri sürekli büyük tutmaya çalışmak değil, çok uzun süre küçük kalmasına izin vermeden 4-6 ayda bir HCG kullanarak tembelleşmelerini önlemek olmalıdır.
      İyi forumlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×