Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Intimate Secretary

Anlık chat özelliği

Önerilen İletiler

Sayın yöneticiler merhaba, anlık mesajlaşma alanı forum için çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Böylesi hassas bir konuda insanlar daha hızlı etkileşime geçebilir ve bilgi alışverişinde bulunabilir. Örnek vermek gerekirse yakın süreçte detaylı sorular sorduğum bir konum tamamen cevapsız kaldı. Anlık mesajlaşma ile bir nebzede olsa bunlara çözüm getirilebilir.

Saygılarımla

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    5.330

Şahsen ben bu konunun forum ruhuna aykırı olduğunu düşünüyorum. Forumun olayı bu zaten. Yazdıklarınız yazılı kalır. Ki aradan yıllar geçse de birileri okuyup bilgi alabilsin.

  • Beğen 8

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.532

Katılmıyorum, bende farklı bir forum mecrasında moderatörlük yapıyorum, 2008 yılından beri.

Chat özelliği forum ruhuna aykırıdır, burası alfabetik sıralanmış ansiklopedi niteliğinde, eğer chat özelliği olsaydı bu kadar veriyi bir arada toplayamazdınız. Belki yaşımdan dolayı dinazor görülebilir ve yeniliklere açık olmadığımı düşünebiirsiniz ama, cidden bu yukarıdaki @rastlantisal dedenin de dediği gibi forum ruhuna aykırı . Konu sağlık ise, acil işi olan hastanelerin acil kısmına başvurabilir.

 

 

tarihinde Rdm tarafından düzenlendi
  • Beğen 8

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cavalera    93

Zamaninda bende forumlarda moderatorluk yaptim, mesajlasma forumlarin ana mantigi olan "Paylasma" ruhuna tamamen aykiri. Herkes ozelden mesajlassin, sorunlarini cozsun, o zaman foruma ne gerek var? diye bir soru geliyor akillara. Forumlarin ana mantigi yillar sonra bile ayni sorunu yasayan kisilerin gelip o konuyu bulmasi, yorumlari okumasi. Kisisel gorusum forumlarda mesajlasma olmamali, bu sekilde bilgiye tum arayanlar ulasabilir.

tarihinde cavalera tarafından düzenlendi
imla
  • Beğen 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.330
cavalera, 1 dakika önce yazdı:

Zamaninda bende forumlarda moderetorluk yaptim, mesajlasma forumlarin ana mantigi olan "Paylasma" ruhuna tamamen aykiri. Herkes ozelden mesajlassin, sorunlarini cozsun, o zaman foruma ne gerek var? diye bir soru geliyor akillara. Forumlarin ana mantigi yillar sonra bile ayni sorunu yasayan kisilerin gelip o konuyu bulmasi, yorumlari okumasi. Kisisel gorusum forumlarda mesajlasma olmamali, bu sekilde bilgiye tum arayanlar ulasabilir.

Aslında tam sorun bu. Aramanın gücüne inanmıyoruz. Ben bir çok konuyu şu şekilde google üzerinden aratıyorum:

"merak ettiğim konu" peptidforum. 

Google muhakkak bir şeyler buluyor. Yoksa bu kadar kısa zamanda bu kadar çok bilgiyi nasıl elde edecektim? Metin Hoca, Burak Hoca ve nicelerinin makalelerine, sorunlara yazdıkları yorumlara ulaşıp okudum ve bilgi edindim. 

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.225
Intimate Secretary, 13 saat önce yazdı:

Sayın yöneticiler merhaba, anlık mesajlaşma alanı forum için çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Böylesi hassas bir konuda insanlar daha hızlı etkileşime geçebilir ve bilgi alışverişinde bulunabilir. Örnek vermek gerekirse yakın süreçte detaylı sorular sorduğum bir konum tamamen cevapsız kaldı. Anlık mesajlaşma ile bir nebzede olsa bunlara çözüm getirilebilir.

Saygılarımla

Merhaba; peptidturkiye.com 12 yıllık yayın hayatında bu veya benzeri hamleleri yaptı ama getirisi değil götürüsü oldu. Forum kültürü yazılı ve kalıcı metinlere dayalı bir sosyal paylaşım temeli üzerine kurulu. Anlık konuşmalar hem arşivlenemiyor hem de soru cevap olanağını çok basite indirgiyor. Fakat konu açtığınızda bakın 2014 öncesi haliyle sonrası bir çok konu var geçmişe dayalı bu tüm sporcular için bulunmaz bir nimet. Peptidturkiye yaşayan ve güncelliğini her geçen gün koruyarak arttıran bir ansiklopedi. Ayrıca tüm arşivlenen konu, yazılar google vb. arama motorlarından ulaşılmayı çok daha kolaylaştırıyor. Ayrıca sualinizin içinde bulunan başka bir konu ''  yakın süreçte detaylı sorular sorduğum bir konum tamamen cevapsız kaldı. '' kimse size başta platform ekibi olarak konularınız aynı saat, gün içinde cevaplanır taahhüdünde bulunmuyor üye olma aşamasında doğru mu? İkincisi burada aldığınız veya alacağınız veya almayı beklediğiniz tüm cevaplar ücretsiz burada açtığınız konulara para mı ödüyorsunuz? Cevap hayır değil mi? Cevap gelmiyorsa sorduğunuz sorulara cevap verecek nitelik veya nicelikte biri yok demektir veya varsa da değerli vaktini forumda açtığınız konuya cevap vermekten kendi adına daha mühim yerlerde harcamayı seçmiştir değil mi? Böyle bakar değerlendirirsek o yönde de herhangi bir sorunla karşılaşmamış oluruz.

Feng, 2 saat önce yazdı:

En azindan isim verme konularinda mesajlasma gerekli geliyor bana. Cok fazla insan ciddi anlamda magdur oluyor maddi olarak

Merhaba; sizin arzunuza gelince şöyle düşünelim '' Burası bir pazar yeri doğru mu? '' bu şeye benzer migrosun içine girip karşı bakkalın yer, lokasyon tarifini yapmaya veya çevre marketlerin. :) Bu ne kadar anlamsız veya duruşumuza aykırı ise isteğinizde maalesef ki bu bağlamda bu alana bu bölgeye zarar verecektir. Biz insanlar düşünebilen canlılarız tek sorunumuz araştırmayı sevmiyoruz aslında ilaç veya kişiler hakkında şöyle 30 dk ayırıp araştırsak doğru veya yanlışı bulmamız çok kolaylaşacak. Ayrıca bölgecilik yaptığımız da söylenemez çünkü sizleri düşünmesem '' MARKA ANALİZLERİ '' kategorisini koymazdım değil mi? :) 

Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor keyifli forumlar diliyorum. 

  • Beğen 5
  • Vayyyy!! 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×