Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Barış06

Clean bulk beslenme programım

Önerilen İletiler

Barış06    6

Kardeşlerim merhaba, size clean bulk kurunde yaptığım beslenme programını yazacağım bu program daha çok kütle koymakta zorlanan arkadaşların ve yemekle arası iyi olan kişiler uygulasin. Bu ve buna yakın bir beslenme programınız varsa only testo bile çok harika sonuçlar verecektir.

1. Öğün -

400 gram patates 

2 tam 6 beyaz yumurta veya 2 tam 150 Gr balık

100 Gr yeşil elma 

1 yeşil ve kırmızı biber 

10 Gr ceviz 5 Gr zeytinyağı

2. Öğün -

500 Gr patates 

150 Gr tavuk 

5 Gr zeytinyağı 10 Gr ceviz

Kabak 100 Gr 

Ananas 100 Gr 

3. Öğün 

100Gr pirinç 

150 Gr tavuk 

5 Gr zeytinyağı 10 Gr ceviz

Kabak 100 Gr 

4. Öğün -

100 Gr pirinç 

150 Gr tavuk veya balık 

1 adet salatalık 

5 Gr zeytinyağı 10 Gr ceviz

5. Öğün 

80 Gr pirinç

150 kırmızı et 

1 adet salatalık

10 Gr ceviz 5 Gr zeytinyağı

Sabah kahvalti sonrası

1000 lik c d vitamini, 2 kapsül multivitamin , OMEGA , 5 Gr baca 

Gece yatmadan önce zma hapı

Küre girmek isteyen ve kuru kas kütlesi koymak isteyen arkadaşlar 75-80 kilo civarında olanlar form durumuna göre karb artırabilirler , bu beslenme düzeniyle ve 30-40 dk kardiyo güzel sonuclar vericektir. 

Ananas neden diye merak edenler olucaktir .Ananasın içinde bulunan bromelain enzimi, proteinlerin sindirilmesi sağlayan bir enzimdir.Sakatlıkların daha çabuk iyileşmesi ve antrenman sonrası kaslarınızın daha çabuk toparlanmanması için de faydalıdır. Ananasta bolca bulunan C vitamini ve antioksidanlar dokuların büyümesi ve iyileşmesinde önemli rol oynarlar. Kıkırdak ve kemiklerin onarılması ve korunmasına yardımcı olur ki buda bizim için çok önemlidir. 

her öğünde neden yağ olduğu ise internete yazsak dünya kadar faydası çıkıyor ama bizim için önemli olan kısmı ise vücudu anabolik düzeye geçiren, protein ve yağlardır o yüzden büyüme döneminde kg başı 1 Gr yeterlidir.

Yeşim elmayi neden ilk öğünde yiyoruz ?

Sabah açken yediğimiz de vücuttaki kanı temizleyerek vücuttaki toksinin atılmasını sağlar .

Metabolizmayı hızlandırir yağ yakimina katkı sağlar.

Kürde olduğumuz için kolesterol malesef yükseliyor ister istemez bunu düşürmeye yardımcı olur . Ve uyku kalitesini artırır. Ayrıca cildi güzelleştirme etkisidetkisi de vardır 😁 bizim için yine en iyi yanlarından biri kemik sağlığı na olan faydası.

neden her öğün de yeşillik var ? 

arkadaşlar aslında yeşilliği de fazlasının malesef sindirim sorunları yarattığı bilinmektedir özellikle bunların çiğ olanlarının ondan dolayı biraz da kendimizi tanıyarak eklemek en iyisi olacaktır gaz sorunu fazlaysa düşürmek en iyi seçim olacaktır. Burda neden her öğünde olduğu yapılan araştırmalar gösteriyor ki  yeşillikler ile hem ödemlerden kurtulabilirsiniz, hem de sindirim sisteminizi rahatlatabiliriz. Yeşil yapraklı sebzeler sağlıklı bir beslenme düzeninin önemli bir parçasıdır. Vitaminler, mineraller ve liflerle doludur,  buda bizim.gibi büyümek istiyip 3 saatte bir yemek zorunda olan kişiler için vazgeçilmez bi seçenektir. Yeşil yapraklı sebzeler bakımından zengin bir diyet, obezite riski, kalp hastalığı, yüksek tansiyon ve zihinsel düşüş riskinde azalma gibi birçok sağlık yararı sağlayabilir.

Ben her zaman şuna inanıyorum ve aksinide kimse soyleyemez bizi büyüten uyguladığımız disiplinli diyetimiz ve tukenise kadar yaptığımız antrenmanlardir. Büyümenin başka yolu yok , irade irade irade küre girecek arkadaşlara faydam olmuştur inşallah 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Barış06    6

Bu arada yazmayı unutmuşum en önemli etkenlerden biride tuz Sağlık otoriteleri tarafından maksimum tuz alımı günlük 6 g (2.4 g sodyum) olarak belirlenmiştir.

Fazla tüketimi tansiyon, böbrek hastalıkları, vücutta ödem tutulması gibi sorunlara yol açabilir. Fakat terleme ile sodyum kaybı yaşayan bizim gibi sporcular için tuz alımı gayet önemlidir. 

ve bir arastirma aynen şöyle diyor , 

 

Doğru ve yeterli bir şekilde kaybettiği elektrolitleri yerine koyamayan sporcular, kas krampı riski yaşamaktadır. Profesyonel sporcuların antrenman ve müsabaka boyunca elektrolitli sporcu içeceklerinin tüketmesinin sebebi budur. Sodyum kayıplarının yerine koyamayan sporcular, özellikle şiddetli ve üst üste egzersizlerin sonunda recovery (iyileşme) sürecini de daha geç tamamlayabilirler.

Ayrıca düşük sodyum alımı pump etkisini ve kasların kasılmasını etkileyip kas gelisimini etkilemektedir. 

Su tüketimi ise 20 kg 1 litre olmalıdır en az suyun önemini yazmama gerek yoktur herhalde , ama bizim için en önemli noktası ilaçların böbreklere verdiği zarar bununda en aza indirmek için mutlaka 6 lt su almamız lazım

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wh00    149

Keşke Ertuğ hocanın programı veya ertuğ hocadan alıntıdır gibi birşey ekleseydin. 

Kopyala yapıştır yapmışsın.  Birde kendi sistemin gibi anlatıyorsun.  
 

Ne günlere kaldık

  • ahahaha 5

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×