Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Barış06

3. kürüm

Önerilen İletiler

Barış06    6

Abilerim kardeşlerim cümleten selamün aleyküm

Daha önceleri deca ve tren gibi ilaçlar kullanarak kürler yaptım, tabi gerek bilgisizlik gerek ise pandemi şartlarından dolayı çok bir birikim sağlayamadım. Sonra baktım bu işler böyle olmayacak profesyonel bi hocayla çalışmaya karar verdim kendisi zaten yarışmacı hazırlayan ve akademik bir hoca. Kendisine 3. Kürüm olduğunu diğer kullandığım ilaçları ve herşeyimi anlattım.

Bana 16 haftalık bir kür planlamasi yaptı.

1-16 test enantat 500

1-15 boldenon 200

1-5 turinabol 50 mg 

Şeklinde bir kür planlamasi yaptı. Hocam bu dozlar ne böyle ben bunla nasıl gelişirim çok komik değil mi 3 kürüm olacak bu dedim ☺️ daha önceleri boldenon 400 600 civarında kullandığımi söyledim o ise seni büyüten ilaçlar değil yaptığın beslenme ve antrenman olduğunu sert kardiyolar seni büyütür dedi.

- Biraz kardeşlerime tavsiye vermem gerekirse öğrendiğim kadarıyla yüksek doz bizi büyümüyor çok ilaç çok kombin bizi büyütmuyor az ilaç ve doğru bir planlama ile çok muazzam sonuçlar alabiliriz. Ben 400 trenler 400 decalar burda ne gördüysem yaptım sonuç ise dökülen saçlar geçmek bilmeyen sivilceler ve akneler ve yordugum iç organlarım.

- deca kullanacak kardeşim, saf östrojen olan ve aşırı su tutan lh FSH gibi değerleri sıfırlayan çocuk yapma kabiliyetini bitme noktasına getiren bı ilacı nasıl ve kas gelismine etkisi yok denecek kadar az olan bı ilacı neden kullanmakta bu kadar ısrarcıyiz ( zamanında benimde yaptığım bir hata ) tuttuğu suyu cidden kas mı zannediyoruz ? Kas yapmak bu kadae basit mi ? Naçizane tavsiyem uzak duralim bu ilaçlardan . Tuttuğu sadece su başka bişi değil net bı şekilde öğrenmiş olduk.

Aynı şekilde tren kullanmak istediğimi sorduğumda tren bulk için kullanılacak bı ilaç olmadığını ve sadece yarışmaya katılacak öğrencilerime son 7-8 hafta kullandıririm dedi.

Bu arada kardeşlerim arkadaşlarım vücudumuz ve sağligimiz bizim için herşeyden önemli eğer bu lanet şeyi kullanıyorsak kesinlikle profesyonel yarışmalara katılan dereceleri olan akademik bilgi ve eğitimi olan insanlarla yapalım 500 lira trene vereceğime gittim hocya verdim . Belki de yapacağım en doğru şeyi yaptım.

Bu arada beslenme günlük 600 Gr karb 600 Gr tavuk 7 yumurta beyazı 25 Gr zeytinyağı 50 Gr ceviz şeklindeydi 5 öğüne bölerek yaptım ve antreman sonu 50 dk kardiyo.  

Sizinde görüşlerinizi olumlu olumsuz okumak isterim.

 

 

 

 

IMG_20211105_170829.jpg

IMG_20211105_170849.jpg

IMG_20211105_171853.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Metin O.
      arkadaslar oncelikle merhaba. Yakin zamanda bir kur yapmayi dusunuyorum. Kullanacagim ilaclari, Dozajlari vs. ayarladim. Ilaclari almadan once sizin de yorumunuzu almak istedim. Kur ici koruyucular, dozajlar ve genel anlamda onerebileceginiz bir sey var mi? Kur ici pregnyl kullanilabilirmis sanirim ama kesin bi bilgi almak adina sizlere de soruyorum. Cevaplarsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler 🙏🙏
      Eklemeyi unutmusum kurun ilk 4 haftasi planda da goreceginiz gibi vucudu biraz temizlemek adina definasyon yapicam. Ardindan temiz sekilde bulka gececegim.
      kuru asagiya birakiyorum;

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×