Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

alpseyyah

Kalp krizi geçirdim herkes dikkatli olsun diye tecrübelerimi paylaşmak istedim

Önerilen İletiler

alpseyyah    34

Arkadaşlar bisey olmaz demeyin hele ki 40 yaş ve üzeri amman dikkat. Bildiğiniz üzere tren enant, bolde ve testo kurundeyim. 8.hafta hafif ereksiyon sorunu olmaya basladi dun sildenafil içerikli bir kapsül aldim sırf renk olsun diye ama mor rengi gördüm. Normalde dönem dönem alirim ilk önce hafif bir çarpıntı yapardı 10 dk sonra normale dönerdi sorun olmazdı hiç fakat dün araba kullanırken attım ağzıma tek elimle suyu açamadım  derken ağzımda eridi.

Hemen içtim su ama biraz geç oldu sanırım. Yaklaşık 20 dk sonra eve geldim  biraz nefes darlığı başladı, burun etlerinde şişme ve çarpıntı oldu geçer birazdan dedim ama ne geçmesi siddetlendikce şiddetlendi. Eşim nabzı saydı 200 dedi daha üzerini sayamadi. Valla arkadaşlar cok acayip bisey ilk kez yaşadım. Ellerde uyuşma, migde krampi ve göğüs altina ağrı saplanmasi, inanılmaz bir halsizlik geldi. Dedim herhalde teslim oluş bu demek. Allahtan evde Beloc vardı eşim içirdi hemen hiç kıpırdamadan bekledim. Sanki birazcık kipirdasam kalp ritmi iyice bozulacak gibi geldi.

Ambulans gelene kadar yere bile uzanamadim efor olmasın diye ayakta bekledim. Kelime-i şehadetin ne kadar önemli olduğunu anladım çünkü başka yapcak hicbirsey yok. Birde kafa karışıklığı; esheduen-la ' mi ? , yoksa esheduen- le mi ? Baya ciddi ciddi bunu düşündüğümü hatırlıyorum. Ambulans geldiğinde Beloc biraz olsun nabzı yavaslatti. Cok sukur şu an iyiyim evime geldim. Eşim kadın doğum doktoru ve ne dedi biliyormusunuz?  kalp masajı bile yapacak kadar vaktinin kaldığını düşünmemistim dedi.

Bunu az önce söyledi tabi. Nabız 250 ye falan çıkıp da kalp küt diye durunca masajında etkisi olmayabiliyormus. Bunu yaşamak xok kötü bir deneyimdi Allah kimseye yaşatmasın. Çok dikkatli olalım lütfen yani yıllardır olmadı olmadı dun neredeyse aranızdan ayrılacaktır.

  • Üzgün 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


MuscleBoxer    47

Abicim çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın ve sağlıklı devam edersin hayatına. Kürlerden uzak durmanı öneririm genç bi kardeşin olarak.Tekrar geçmiş olsun

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpseyyah    34
MuscleBoxer, 4 dakika önce yazdı:

Abicim çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın ve sağlıklı devam edersin hayatına. Kürlerden uzak durmanı öneririm genç bi kardeşin olarak.Tekrar geçmiş olsun

Sagolasin kardesim Allah razı olsun. Artık yaş hissettirmeye başladı kendini.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.532

Geçmiş olsun, sildenafil içerikli aldığınız ilaç eczane ürünü değil ise, dozajında sorun olabilir. 100 mg aldığınızı sanıyor iken 4-5 katını almış olabilirsiniz belkide.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.331

O kapsüllerin bir amacı bir maksadı var. Sindirim sisteminin hangi bölgesinde sindirilmesi gerektiğine göre malzeme kullanıyorlar. Bağırsakta emilmesi gereken ilacı ağızda sindirmeye başlarsan kana çok hızlı karışıp böyle sorunlar yaratabilir. Tıpkı kasa enjekte edilmesi gereken ilacın damara enjekte edilmesi gibi. Bazı durumlarda bundan bir farkı olmuyor. O yüzden canlar lütfen hapı yutmadan önce su dahil her şeyi hazırda tutup öyle aksiyon alınız. Yoksa istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sadece sidenafil grupları için değil tüm haplar için geçerli. 

Size de çok geçmiş olsun. Adrenalin patlaması yaşamışsınız. Peşi sıra boşalan glikojen depoları yüzünden halsiz kalmışsınız. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    789

Çok çok geçmiş olsun. Üzücü bir olay. 

@rastlantisal arkadaşım bir miktar açıklamış ilacın sindirim noktası ile ilgili olabileceğini ancak yine de güvenli dozlarda bu kadar büyük bir etkinin altında başka bir durumdan şüpheleniyorum. Ya aşırı overdose bir ilaçtı ya da başka bir şeylerle etkileşim oluştu. Çünkü bu ilaçları gözümün önünde hem de bir kaçını ağzında çiğneyerek yutan arkadaşlarım oldu (aşırı serseri clubber gençler sporcu falan değil ama testo vs kullanıyorlardı) böyle bir durum yaşamadık. Tabi yaş, bünye bir çok faktör var, zor bir durum tekrar geçmiş olsun.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpseyyah    34

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Çok yüksek ihtimal kapsül ağızda eridiği için bu denli bir etki oldu ve sanırım doz da yüksekti. Tekel bayisinden ilac alınmaması gerektiğini öğrenmiş oldum :)

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nano3570    118

Geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.Rabbim acil şifalar versin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.553

Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.

Boldenon tansiyon problemi yaşatabilen bir steroid.Açıkçası ben gerektiği zaman tadalafil veya sildenafil kullanmam icap ettiğinde, sürekli hazırda kullandığım ilaç ve steroidlerle etkileşime girip girmeyeceğini araştırır o şekilde kullanırım.Çünkü kalp krizi bir anda olan ve belirti vermeyen sinsi bir durum.Riske girmek akıllıca değil.Vucudun da belli bir tolere edebilme kapasitesi var.Normal şartlarda sildenafil ve tadalafil akciğer ve kap arasındaki dolaşım sisteminin tedavisi için üretilmiş bir ilaç.Bu küçük dolaşımdaki tansiyonu düşürüp kalbin yükünü hafifletiyorlar.Boldenonla etkileşime girmesi çok mümkün.Tansiyona müdahale eden iki şeyi isterse zıt çalışsınlar çok fazla birlikte kullanmamak lazım.

Nabız arttıkça kalbin kapasitesi düşer ve kelebek kanadının hareketi gibi pır pır eder ama kanı organlara yeterince basamaz, çünkü hareketi tamamlayamaz.Genelde bu durum tansiyon yükseldiğinde ve damarlar daraldığında oluyor.Ayrıca nabız artması kanda adrenalin sayesinde oluyor endişeli durumlarda.Bu aşırı enerji kullanımı demek ve kaslardaki glikojenin hızla tükenmesine yol açar.Kalbin ana yakıtı glikojendir, ikincil de yağlardır.Kısa vadeli ve yüksek enerjili olan glikojen tüketilir bu da geçici olarak kan şekerinin düşmesi tablosunu ortaya çıkarır.İki durum birlikte olunca ölümcül tablo ortaya çıkar...

Boldenon kürlerinde tansiyonu kontrol etmek için ya uygun ilaç yada hiç olmadı düzenli sarımsak kullanmak faydalıdır.

Yine arkadaşların dediği gibi, bazı ilaçların sindirim sistemi yoluyla kana geçmesi süreci göz önüne alınarak üretilmiş olmalarından, zarar min. da tutulur.Bu süreci ortadan kaldıracak durumlarda mesela ağızda erilerek dil altından emildiğinde, kana hızla yüksek doz ilaç geçer ve istenmeyen yan etkiler oluşur.Buna, yıllar önce yaşanan internet ortamında da bulabileceğiniz ağrı kesicilere ait vakalar bol miktarda var...

Sağlık hata kaldırmaz, her aşamada bilinçli olmalıyız.Gençken bazı durumları vucut tolere edebiliyorken, yaş ilerlediğinde artık direkt dışa yansıtıyor.

Sağlıkla kalın, mutlu yaşayın :)

 

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nano3570    118

Sayın Hocam,

Elbette steroidlerden bahsediyoruz;dolayısıyla böyle bir durumda tabi ki hayatımıza da özen göstermek ve dikkatli davranmak gerekiyor.

O zaman bu arkadaşımızın yaşadığı üzücü durumu söz konusu tabletin yanlışlıkla suyu içene kadar büyük bir kısmının ağızda eriyip kana hızlı karışması ve boldenon'dan dolayı zaten kırmızı kan hücresinin fazla olan vücutta kalp krizine neden olması diyebilir miyiz?

Benim merak ettiğim ve tecrübenize dayanaraktan da sormak istediğim, boldenon bize her platform ve kullanmış olan çevremde "görece daha masum steroid" olarak anlatıldı ki bu konu forumda da çok tartışıldı.Kaldı ki aynı grupta olmamasına rağmen deca 'da kırmızı kan hücrelerini arttırıyor diye biliyorum.

Ancak bu şeyi, 1,5 gr'a kadar yükselten kardeşlerimiz de var.

O zaman ben de merak ediyorum kullanan ve kullanmayan sporcu arasındaki tansiyon vb. problemlerin ne derecede olduğunu?Yani sanırım bu forumdaki bir arkadaşımız büyük tansiyonun en fazla 14 olduğunu söylemişti.Biz bu değerlere,herhalde sert bir iki bardak kahve içince de yaklaşırız.

Bir şeyi aklama gibi bir derdim yok sadece görüşlerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum.

Saygılarımla.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.553

@nano3570

Steroidlerin masumu yok ama daha az zararlısı ve çok zararlısı var.Organlara en fazla yük bindiren ve zorlayan steroidler zararı fazla-ağır olarak nitelendiriliyor.

Boldenon hafif veya daha az zararlı diye bilinmesi bu açıdan.Fakat bazı bünyelerde tansiyon problemi yaratabiliyor.Basit hafif denilen bir steroidden etkilenip büyük rahatsızlıklar geçirebilen insanlar olabilir.Bir tansiyon sorunu kısa vadede kişiye, herşeyden fazla zarar verebilir.Bunun ölçüsü olarak, tehlikeli durumlara ne oranda yol açıp açmaması kişisel olarak değerlendirilmeli.

Kan hacminde miktarındaki artış dışında hct değeri de göz önüne alınmalı.Talihsiz durumu yaşayan arkadaş, gerekli bilgiyi vermiş bizlerde yorumluyoruz.Viagranın ağızda çözünmesiyle mi oldu, yoksa boldenon kaynaklı bir sorun vardı da o an mı ortaya çıktı bunu bilmek bizim için zor.Bizim ki aklamak veya karalamak değil, sadece uyarı ve tedbirli olmayı önermekten ibaret.

Herkesin bünyesi vucudu farklı.Damar yapısı ve çalışma sistemi toleransları, nominal değerleri yine çok çeşitli.Birinde olan diğer herkeste de olmak zorunda değil.Spor yapan ve sağlıklı dolaşım sistemine sahip olan insanlarda tansiyonun anlık yükselmesi veya düşmesi hastalık olarak algılanmaz.Mesela yaşı ilerleyen insanlarda büyük tansiyon 17 lerde olsa bile normal olarak görülebiliyor doktorlar tarafından.Tamamen kişinin fizyolojisine yaşına ve hayat şartlarına göre değişebilen değerlerdir.

Mesela benim bildim bileli tansiyonum düşüktür ve metabolizmam yavaştır.Metabolizmayı hızlandıran ilaçlar vb. kullandığımda tansiyonum da yükseliyor.Büyük tansiyonum 14 olduğu bir dönemde çok rahatsızlıklar yaşamıştım.Sürekli baş ağrıları ve göz kararmaları ışık çakmaları yaşardım.Bunu söylemekteki amacım herkesin kendi vucuduna göre ayarlanmış bir değer skalası var.Kıyaslama yapmak çok mantıklı değil.Yan etkilerinden bahsetmek daha akıllıca olur.

Dolaşım sistemi için sağlıklı yağlar, kanın yoğunluğunu azaltıcı-akışkanlığını arttırıcı maddeler ve sağlıklı seviyelerde şekil bozukluğu olmayan alyuvarlar için b12-folat-demir gibi maddelerin yeterli seviyelerde bulunmasını sağlamak gerekiyor.

Boldenon, trenbolon veya winstrol gibi organlara kalıcı ağır hasarlar verme riskine, toksisiteye sahip değil.O açıdan masumiyeti geçerli.Steroidler vitamin değildir ve kullanan kişilerin zararlarını ve karşılasacakları sorunları bilerek bu işe girmeleri gerekir.Bazı hataların geri dönüşü olmaz, insanın her zaman ikinci bir şansı da olmaz.

Sağlık dolu günler.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
towelie1907    12
alpseyyah, 08.10.2021 - 21:00 yazdı:

Arkadaşlar bisey olmaz demeyin hele ki 40 yaş ve üzeri amman dikkat. Bildiğiniz üzere tren enant, bolde ve testo kurundeyim. 8.hafta hafif ereksiyon sorunu olmaya basladi dun sildenafil içerikli bir kapsül aldim sırf renk olsun diye ama mor rengi gördüm. Normalde dönem dönem alirim ilk önce hafif bir çarpıntı yapardı 10 dk sonra normale dönerdi sorun olmazdı hiç fakat dün araba kullanırken attım ağzıma tek elimle suyu açamadım  derken ağzımda eridi.

Hemen içtim su ama biraz geç oldu sanırım. Yaklaşık 20 dk sonra eve geldim  biraz nefes darlığı başladı, burun etlerinde şişme ve çarpıntı oldu geçer birazdan dedim ama ne geçmesi siddetlendikce şiddetlendi. Eşim nabzı saydı 200 dedi daha üzerini sayamadi. Valla arkadaşlar cok acayip bisey ilk kez yaşadım. Ellerde uyuşma, migde krampi ve göğüs altina ağrı saplanmasi, inanılmaz bir halsizlik geldi. Dedim herhalde teslim oluş bu demek. Allahtan evde Beloc vardı eşim içirdi hemen hiç kıpırdamadan bekledim. Sanki birazcık kipirdasam kalp ritmi iyice bozulacak gibi geldi.

Ambulans gelene kadar yere bile uzanamadim efor olmasın diye ayakta bekledim. Kelime-i şehadetin ne kadar önemli olduğunu anladım çünkü başka yapcak hicbirsey yok. Birde kafa karışıklığı; esheduen-la ' mi ? , yoksa esheduen- le mi ? Baya ciddi ciddi bunu düşündüğümü hatırlıyorum. Ambulans geldiğinde Beloc biraz olsun nabzı yavaslatti. Cok sukur şu an iyiyim evime geldim. Eşim kadın doğum doktoru ve ne dedi biliyormusunuz?  kalp masajı bile yapacak kadar vaktinin kaldığını düşünmemistim dedi.

Bunu az önce söyledi tabi. Nabız 250 ye falan çıkıp da kalp küt diye durunca masajında etkisi olmayabiliyormus. Bunu yaşamak xok kötü bir deneyimdi Allah kimseye yaşatmasın. Çok dikkatli olalım lütfen yani yıllardır olmadı olmadı dun neredeyse aranızdan ayrılacaktır.

Panik atak geçirmişsniz aynısını ben yaşadım ölüm hissi geldi...

El ayak zangır zangır titredi nabzım 180den 100e vs bir anda inip bir anda çıkıyordu. Kalp krizi değil bu

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nano3570    118
metinav, 41 dakika önce yazdı:

@nano3570

Steroidlerin masumu yok ama daha az zararlısı ve çok zararlısı var.Organlara en fazla yük bindiren ve zorlayan steroidler zararı fazla-ağır olarak nitelendiriliyor.

Boldenon hafif veya daha az zararlı diye bilinmesi bu açıdan.Fakat bazı bünyelerde tansiyon problemi yaratabiliyor.Basit hafif denilen bir steroidden etkilenip büyük rahatsızlıklar geçirebilen insanlar olabilir.Bir tansiyon sorunu kısa vadede kişiye, herşeyden fazla zarar verebilir.Bunun ölçüsü olarak, tehlikeli durumlara ne oranda yol açıp açmaması kişisel olarak değerlendirilmeli.

Kan hacminde miktarındaki artış dışında hct değeri de göz önüne alınmalı.Talihsiz durumu yaşayan arkadaş, gerekli bilgiyi vermiş bizlerde yorumluyoruz.Viagranın ağızda çözünmesiyle mi oldu, yoksa boldenon kaynaklı bir sorun vardı da o an mı ortaya çıktı bunu bilmek bizim için zor.Bizim ki aklamak veya karalamak değil, sadece uyarı ve tedbirli olmayı önermekten ibaret.

Herkesin bünyesi vucudu farklı.Damar yapısı ve çalışma sistemi toleransları, nominal değerleri yine çok çeşitli.Birinde olan diğer herkeste de olmak zorunda değil.Spor yapan ve sağlıklı dolaşım sistemine sahip olan insanlarda tansiyonun anlık yükselmesi veya düşmesi hastalık olarak algılanmaz.Mesela yaşı ilerleyen insanlarda büyük tansiyon 17 lerde olsa bile normal olarak görülebiliyor doktorlar tarafından.Tamamen kişinin fizyolojisine yaşına ve hayat şartlarına göre değişebilen değerlerdir.

Mesela benim bildim bileli tansiyonum düşüktür ve metabolizmam yavaştır.Metabolizmayı hızlandıran ilaçlar vb. kullandığımda tansiyonum da yükseliyor.Büyük tansiyonum 14 olduğu bir dönemde çok rahatsızlıklar yaşamıştım.Sürekli baş ağrıları ve göz kararmaları ışık çakmaları yaşardım.Bunu söylemekteki amacım herkesin kendi vucuduna göre ayarlanmış bir değer skalası var.Kıyaslama yapmak çok mantıklı değil.Yan etkilerinden bahsetmek daha akıllıca olur.

Dolaşım sistemi için sağlıklı yağlar, kanın yoğunluğunu azaltıcı-akışkanlığını arttırıcı maddeler ve sağlıklı seviyelerde şekil bozukluğu olmayan alyuvarlar için b12-folat-demir gibi maddelerin yeterli seviyelerde bulunmasını sağlamak gerekiyor.

Boldenon, trenbolon veya winstrol gibi organlara kalıcı ağır hasarlar verme riskine, toksisiteye sahip değil.O açıdan masumiyeti geçerli.Steroidler vitamin değildir ve kullanan kişilerin zararlarını ve karşılasacakları sorunları bilerek bu işe girmeleri gerekir.Bazı hataların geri dönüşü olmaz, insanın her zaman ikinci bir şansı da olmaz.

Sağlık dolu günler.

Sayın Metin Hocam,

Yaptığınız yorum ve verdiğiniz mühim bilgilerle mevcut duruma daha geniş yelpazeden bakmamızı sağladınız ve bizi aydınlattınız.Gerçekten çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozgur511    38
alpseyyah, 8.10.2021 - 21:00 yazdı:

Arkadaşlar bisey olmaz demeyin hele ki 40 yaş ve üzeri amman dikkat. Bildiğiniz üzere tren enant, bolde ve testo kurundeyim. 8.hafta hafif ereksiyon sorunu olmaya basladi dun sildenafil içerikli bir kapsül aldim sırf renk olsun diye ama mor rengi gördüm. Normalde dönem dönem alirim ilk önce hafif bir çarpıntı yapardı 10 dk sonra normale dönerdi sorun olmazdı hiç fakat dün araba kullanırken attım ağzıma tek elimle suyu açamadım  derken ağzımda eridi.

Hemen içtim su ama biraz geç oldu sanırım. Yaklaşık 20 dk sonra eve geldim  biraz nefes darlığı başladı, burun etlerinde şişme ve çarpıntı oldu geçer birazdan dedim ama ne geçmesi siddetlendikce şiddetlendi. Eşim nabzı saydı 200 dedi daha üzerini sayamadi. Valla arkadaşlar cok acayip bisey ilk kez yaşadım. Ellerde uyuşma, migde krampi ve göğüs altina ağrı saplanmasi, inanılmaz bir halsizlik geldi. Dedim herhalde teslim oluş bu demek. Allahtan evde Beloc vardı eşim içirdi hemen hiç kıpırdamadan bekledim. Sanki birazcık kipirdasam kalp ritmi iyice bozulacak gibi geldi.

Ambulans gelene kadar yere bile uzanamadim efor olmasın diye ayakta bekledim. Kelime-i şehadetin ne kadar önemli olduğunu anladım çünkü başka yapcak hicbirsey yok. Birde kafa karışıklığı; esheduen-la ' mi ? , yoksa esheduen- le mi ? Baya ciddi ciddi bunu düşündüğümü hatırlıyorum. Ambulans geldiğinde Beloc biraz olsun nabzı yavaslatti. Cok sukur şu an iyiyim evime geldim. Eşim kadın doğum doktoru ve ne dedi biliyormusunuz?  kalp masajı bile yapacak kadar vaktinin kaldığını düşünmemistim dedi.

Bunu az önce söyledi tabi. Nabız 250 ye falan çıkıp da kalp küt diye durunca masajında etkisi olmayabiliyormus. Bunu yaşamak xok kötü bir deneyimdi Allah kimseye yaşatmasın. Çok dikkatli olalım lütfen yani yıllardır olmadı olmadı dun neredeyse aranızdan ayrılacaktır.

Kardeş seninki panik atak 😂

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
backdoorman    34

Pde-5 inhibitörlerinin nitratlar ile ve alfa blokerlarla kullanılması son derece tehlikeli. 
 

kendi varsayımım olarak steroidlerin vücutta azot tutulumunu artırması sonucu yükselmiş bir nitrat profili olabilir. Ayrıca başka bir ilaç kullanmış da olabilirsiniz. 
 

İlle de kulanıcaksanız sildenafili 25 mg kullanın. Vardenafil ve tadalafil nispeten daha güvenli gibi duruyor. Düşük dozlarda kullanılabilir. 
 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erc    49

Geçmiş olsun gerekli şeyler yazılmış yinede kontrol amaçlı bi kardiyoloğa çıkın bence ultrasonla kalbe bakılsın gerekli testleri yaptırın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STALOB    126

geçmiş olsun abim bu işlerin şakası yok ama bize şaka gibi geliyor malesef

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.331

Beyler bu olay 2021 de olmuştu :)

 

  • ahahaha 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    314
rastlantisal, 23 dakika önce yazdı:

Beyler bu olay 2021 de olmuştu :)

 

Şuan konuyu açan kişi forumu bile bırakmış olabilir, olsun yinede yeni görenler için tecrübe oldu 

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
rastlantisal, 52 dakika önce yazdı:

Beyler bu olay 2021 de olmuştu :)

ortalığı velveleye veriyolar abi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147
swezy, 18 dakika önce yazdı:

ortalığı velveleye veriyolar abi

Kardeşim hele şöyle bakalım bodytech tren iyi midir 😀. Sp yok şuan ya bekleyecegiz ya bodytech alacağım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
proliqht1, 5 dakika önce yazdı:

Kardeşim hele şöyle bakalım bodytech tren iyi midir 😀. Sp yok şuan ya bekleyecegiz ya bodytech alacağım.

inan hiç kullanmadım bodytech, kullanan bi kaç kişinin yorumunu gördüm çalışıyor diyorlar fakat ne kadar doludur bilemem. bence sp  bekle ya

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Kapukaya
      Dostlar selam efedrin kullanımı hakkında alternatif fikirleriniz varmı. 10 ampulü kaç gün aralıklarla vurmaliyiz ve toplamda kaç ampul ve kaç ay kullanmalıyız min ve max
      Ayriyeten efedrinin doğuracağı kalp damar riskleri nelerdir bunlra ne gibi önlem alınabilir tamamını cevaplayabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler iyi forumlar.
      Birde önerirmisiniz.
      @metinav @Loving

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×