Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Furkanzz

Temiz büyüme kürü

Önerilen İletiler

Furkanzz    0

1-15hafta testo 500mg

1-10hafta 300mg trenbolone 200-300-400seklinde arttırmalıda gidebilirim sabitte gidebilirim

1-15hafta boldenon 400 le baslayıp 600le devam edicem

1-4hafta anapolon yada 1-6hafta danabol 40-50mg seklinde

Günde 4iu gh kullanıcam Gh ilaçların etkisi basladıktan sonra kullanmayı dusunuyorum 100gün civarı kullanmayı dusunuyorum ortalama (humatrope yada hygetropin belkide ikisini kullanıcam)

Kür planı bu sekılde sizce nasıl bi etki görülür kür planı hakkında dusuncelerınız neler?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


forbit    827

Yani bu kür ve ciddi önemseyerek beslenir sıkı idmanlar atarsanız gelişmemeniz güzel ölçü almamanız imkansız hocam. Bu küre follistatin 344 ve igf 1 dahil edin derim bütçe konusunda probleminiz yoksa.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Sadece ilaçlar 1500 tutuyor gh 3000 i geçicek biraz

Kür ici vitaminlerle 5bini geçiyor bu kür

 

Supplemenf olarakta 1000tl ona ayırıcam

Zaten ilk ilacları ve 1kutu gh ile baslıcam elime para gectikce gh alıcam hepsini tek seferde malesef karsılayamıyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    827

Ynlış anlamayında 1000 tl supp. vermek nedir ? malum çöpe attığını düşünüyorum sporcuların supp. lara verdikleri paraları.

 

O parayı beslenmeye kırmızı ete ayırın hocam 1000 tl supp. bilemiyorum bana hiç mantıklı gelmedi.

 

veya nerede baksan 2 follistatin 1 igf alabilirsin o paraya hadi onuda geçtim 1 kutu dolu dolu hydotrpin yada jin tropin alırsın üstüne para bile kalır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Hocam yaklasik soyle bir tavsiyem olcak. Kurunuzun tamamen temiz olmasini istiyorsaniz soyle bir tavsiyem olcak.

 

İlk 4-6 hafta t.bol kullanmaniz yonunde tavsiyem olacaktir. Dbol'un su tutmayani diye bilinir. Dogrudur fakat anabolik etkisi de biraz azdir. Teorrik bilginin yaninda pratikte olan seyi soyliyim size. Tbol'den kazandiginiz kas kutlesi kur sonunda dbol'le kazandiginizla neredyese ayni olacak cunku dbol'den kazanilan kutleyi korumak daha zordur(su kutlesi haricinden bashediyorum). AI ilaclarla dbol'u kontrol altina alabilirsiniz fakat her zaman bir miktar vucutta su tutacaksiniz ki bu pek hos olmayan bir durum. Yuksek tansiyona sebebiyet verebilir ki zaten bir cok bobrek hastasinin diyalize girme sebebi yuksek tansiyon. Hele bir de kurunuzde tren varsa bobreklerinize ekstra dikkatli olmalisiniz.

 

Simdi bir ornek kur vermek istiyorum size. Kurunuzle cok benzeriyor fakat bircok kisinin gormeye aliskin oomadigi bir kur. Hatta cok kisi karsi gelcek ama amac sudur: en dusuk dozla en yuksek amaci almak... Yazdiginiz kure bakarak daha once 2+ küre girdiginizi dusunuyorum. Eger girmediyseniz bu kur kendinize yapacaginiz en kotu sey olur!!

 

0-16 hafta 350 test.
0-16 hafta 600-800 equippoise
0-14 hafta 250 deca/tren(hangisi arzu ediliyorsa)
0-6 hafta 60 mg tbol

Günaşırı 12,5 mg aromasin
3 günde bir 0,5 mg caber

 

Neden test dusuk,neden anadrol,dbol degil de tbol?

Kurumuzde ne kadar verim istesek te yan etkiler oldu mu mood olaral cokuste olacagimiz icin bunlardan kacmak lazim. Planladiginiz kurle oldukca ayni fakat ufak degisiklikler var. Benim kur tavsiyem budur.

 

4 HAFTADA BİR KAN BAGİSİNDA BULUNUNUZ!

Supplementler olarak ise tavsiyem su olacaktir.

Protein ihtiyacini karsilayamadigimizda whey.
Kurun son enjeksiyonuyla beraber creatin ve Bcaa
"EĞER TREN VEYA GH YA DA İKİSİ KULLANİLDİYSA DUSUK YAG OTANİNDAN DOLAYİ GLUTAMİN TAVSİYE EDERİM" o da yag oranimiz cok dustufunde vucudumuz glutamin uretimini azalttigindan dolayi. Takriben %8- altinda

 

Creatine, bcaa ve glutamine'e belli zamanlarda baslmamamizi soylememenin sebebi kortizol'u kontrol altina almak. İSTENİRSE BCAA kur boyunca alinabilir.

 

Kur icindeki diger vitamin ve mineral supplemantasyonu hakkinda detayli bilgi sahibi oldugunuzu dusunuyorum. Pct'ye cok dikkat ediniz ve kortizolunuzu kontrol altinda tutunuz.

 

HOCALARIMIZIN DA DŞÜNCELERİNİ BEKLERİM.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

4haftada bir cok erken olucak gibi kürün ortasında ve sonunda vermeyi dusundum

Protein tozunu spordan cıkar cıkmaz muz ve kuruyemıslerle tuketıyorum hem 1 ara öğün ekleyip yaklasık 300kalori alıyorum hem sağlıklı yağ hemde basit seker ihtitacını ve proteini karsılıyorum bunun dısında gh dan dolayı glutamin kullanırım diye dusundum

 

Maddiyat acısından gh çok zorlucak 1gun on 1gün off kullanımı nasıldır 4iu için eğer bariz bi fark cıkıcaksa kendımı zorlayabildiğim kadar zorlayıp hergun kullanıcam

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

1-15hafta testo 500mg

1-10hafta 300mg trenbolone 200-300-400seklinde arttırmalıda gidebilirim sabitte gidebilirim

1-15hafta boldenon 400 le baslayıp 600le devam edicem

1-4hafta anapolon yada 1-6hafta danabol 40-50mg seklinde

Günde 4iu gh kullanıcam Gh ilaçların etkisi basladıktan sonra kullanmayı dusunuyorum 100gün civarı kullanmayı dusunuyorum ortalama (humatrope yada hygetropin belkide ikisini kullanıcam)

Kür planı bu sekılde sizce nasıl bi etki görülür kür planı hakkında dusuncelerınız neler?

 

----------------------------------

Kur hatali benim gorusum ilaclarin yarilanma surelerine onem verilmemis.

Ilk hafta trenbolone gibi ilacla baslayarak Reseptorler kapanacak buyuk ihtimal tabi bu olay kisiden kisiye degisir.

Gh 100 gun kullanilmasi az bir sure arti ilaclarin etkisi basladiktan sonra kullanacam demenizde yanlis.

Supplement neler olacak bilmiyorum Bcaa+Creatine+Vitargo benim kullandiklarim.

Sadece 500mg Testo En. bile kullansan etki gorursun ilac orjinal sa.

Benim gorusum kurunu gozden gecirmen ve mct yi de paylasman...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Mhmt22 kürün hatalı olduğunu savunuyorsunuz ama doğru yolu göstermiyorsunuz burası paylaşım platformu tecrübelerinizden yola çıkarak siz kürü nasıl güncellerdiniz?

 

420iu gh kullanıcam forumda 200iu kullanarak diyetsiz %18-19 dan %8-9 yağ oranına cekenler var o yuzden 400iu yaklasık 4 ay gidicek ve bence amator baslangıc icin yeterli bir miktar herkes 1500iu gh kullansaydı turkıyede ıfbb de onlarca sporcumuz olurdu amatör olarak kendini tatmin etme sporu bu benim gözumde

 

Şimdi tren böbreklere çok yukleniceği için en ince ayrıntısına kadar öğrenip baslıcam küre mct için cabaser ve aromasin önermiş ZANE mct olarak hangi ilacı kullanıcagımı daha dusunuyorum fikirlerinizeds açığım bu konuda özellikle boş laflarda bulunmak kolaydır en azından birşey idda ederken bunu yapmalısın çünkü bu yuzden demenizi bekliyorum

Yoksa al aromasin güzel ilaç al şu arimidez jinoyu engeller demek çok ama çok yanlış!

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Hocam caber ve aromasin dememin bir sebebi var. Aciklamanin faydalu olacagi dusuncesindeyim. Aldigin test ve bolde aromatize olacaktir. Genellikle 12,5 mg aromasin herkese uyar. Bunun %100 herkes icin uygun olacagi kendin de dedigin gibi soylenemez. En iyi dozu bilmek icin kan testleri olmak lazim.

 

Aromasinin "+"larini degerlendirmek lazim.

Serum igf-1 seviyeni yukseltir ki bu kure olumlu bir katkidir. Arimidex igf-1 seviyesini dusurur.

Aromasin Free test.'i arttirir ki bu da kullanabildigimiz test miktarini arttirir. Bir de arimidex gibi calismaz. Suicide inhibitordur. Yani fazla ostrojenin cogunu oldurur ama bir kismini birakir. Arimidex aldigin dozajin tum potansiyelini kullanarak ostrojeni fazla dusurebilir. Bu da saglik icin kotu bir seydir.

 

Caber'in sebebi malum. 19-nor ilaclardan yukselen prolaktinden jino hatta bazi kisilerde akintili jino goruluyor. Ereksiyon problemi de cabasi. O yuzden bunlari yazdim. Kur icinde sart olmasa da proviron kullanilabilir. Free test'i arttirir. Bu da olumludur. Ama pratikte kullanipta etkisini goren gormedim. Ama aimidexten aromasine gecen arkadaslardan baya memnun kaldiklarini gordum.

 

Pct icin kesin dozajlar belirlenemez ama aromasini pct suresince kullan derim.

Kurun son haftasinda bir kan testi yaptir ve ona gore hcg kullanmaya karar ver. Kurun son enjeksiyonundan sonra da laizm olursa kur-pct arasindaki 2 haftayi hcg ile degerlendirisin. Akabinde pct'ye girer ve rahat edersin. Pct suresince proviron ve aromasin kullanilabilir ama bence aromasin olmazsa olmaz. Haberin ola :) dogru beslenme-antrenman-dinlenme ile bu onerdigim kuru kullanirsan cok devasa bie kutle insaa edecegine emin ol.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Hocam bir de bir cok kisi karsi cikacaktir yine ama ben kas kutlesinin kazanilmasini ilacla olsa bile zamana birakilmasi taraftariyim. Gh'yi supplement gibi dusunmek lazim. Frank zane gibi bir harika vucut gh olmadan yapiliyorsa gh'nin olmazsa olmaz olmadigini anlamak lazim. Gunluk 2iu'yu neredeyse her insan hic bir ysn etki olmadan atlatir ve benim tavsiyem gunluk 2iu. 4iu kullanabilirsiniz ama eklem ve bilek agrilariniz olursa bence zorlamadam 2iu deneyin derim. Kimi insan var 8 iu'da bana misin demez:).

Gh kullanmakta kararli isen direk 1 iu dan basla yavasca arttir. Pct'de kas kaybetmemek adina SARM gibi ilaclara ulasabilceksen onlari tavsiye ederim ama daha da etkilisi olarak igf-1 lr3 tavsiye ederim. Pct'de kas kaybetmek bir yana kas insaa etmeye devam edersin. Uzerine bir de testislerin daha cabuk devreye gecer :) pct'ye kadar gh kullanip pct doneminde sadece igf-1 kullanirsan gh+igf1'in birlikte yaomasi muhtemel eklem agrilarindan kacinirsin. Tavsiyelerimin hepsi budur. Sorularin varsa seve seve cevaplarim. İyi forumlar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

ZANE verdiğin cevaplar ve açıklamalar benim için çok önemliydi hepsi için tek tek teşekkürü borc bilirim tesekkürler..

 

Sarmları cok az arastırma fırsatım oldu bi dostumdan onları bulabilirim benim için sorun değil..

 

Gh konusunda 2iu ile baslayıp 4 e cıkıcam direk 4iu olarak girmicem ve başka bir sorum daha var

 

İlk iğneyle birlikte GHRP-6 kullanmayı dusunuyorum gh ı doğal yolla 5-5.5iu artırdıgı yazıyor 1kutu ghrp6 kullanıp yaklasık 3-4hafta surer 1 kutu biter bitmez gh kullanımı yapıcam hem bu sekılde 4-5ay gh kullanımını yakalayabilirim kür sonu pct sonrası dahil gh kullanımım devam edicek kad kaybınıda engellemiş olucak bu fikrim hakkında dusuncelerinizi merak ediyorum ghrp ile baslayıp gh a geçmek konusunda

 

 

Bahsettiğiniz kas yavas kazanılır konusuna katılmakla birlikte bu sporu yapan herkes 1yıl aralıksız aynı seylerımı yiyor ben kur boyunca aynı sekılde saatıne kadar beslenme calısıyorım ama hayat ne cıkıcagı belli olmuyor kur ıcınde bazen 2 ogunle gunu tamamlıyorum ama o 2 ogunle tamamlıyorsamda gidip cheat yapıyorum dısarıdan yiyip yuksek kalori almaya bakıyorum yanlısta olabilir ama her zaman mukemmeli yakalayamayız bu kürden beklendim yüksek miktarda yağ yakımının yanında kuru adele eklemek zaten ve o amaca yonelik ilaclar kullanılıcak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Hocam kas kaybi bi yana gh ile birakc ay icersinde 1 kg kas bile ekleyebilirsiniz ama her ilacta oldugu gibi ara verilmesi taraftariyim. Once ghrp-6 kullanimi uygun olabilir ama istahinizi acma ihtinali var. Kurunuz dity bulk'u donmesin de :). Ghrp-6'nin yuksek dozlarda prolaktin arttirma riski vardir, Haberiniz olsun. Bu kacinci kurunuz bilmiyorum ama kesinlikle ve kesinlikle 2 hatta 3 kur yapmadiysaniz denemeyiniz. Eger tecrubeniz yoksa Bu kadar ilacla cok iyi bir kutle yapabilirsiniz ama ilerde daha yuksek mg'lar kullanmak zorunda kalacaksiniz ki daha fazla yan etki demektir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Ayrica tren kullanimini bie daha gozden gecirelim. 250 mg yan etki yapmadan gayet guzel tolere edilebilir ama gece kabuslar gorebilirsiniz ve t3-t4 degerleriniz oynayabilir. Bu dozda dusuk de olsa boyle bir ihtimal var. İmkaniniz varsa 4. Tren e enjeksiyonundan sonra tiroid testlerinizi yaptirin ve gerekirse t3-t4 kullanin.

Bir tesekkur butonunu da es gecmeyelim lutfen. Emege saygi

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Bu mg arttırma bahsettiğiniz gibi hep artıcak diye birşey mi var vucudun verdiği tepkiler doğrultusunda olan birşey bence adam hep tren kullanırsa vucud alısabilir ama 1 tren yaptıktan sonra araya yumusak bir kür sonra deca kürü ekleyip aynı mg ile tren girerse belki çok daha fazla verim alabilir görüsündeyim

 

Eski yarısmacılar cok dusuk dozajlar kullandıkladını acıklıyorlar ne kadar doğru bilemem ama iş beslenmede bitiyor adam guzel beslenmeyip sucu ilaclara atıyorsa bi yanlıslık vardır o yuzden mg arttırma isini farklı kürler yapıp aşılabilir düsüncesindeyim her kurde test.olucagı ıcın test hep arttırılabilir ama diğerleri dusuk dozlarla iyi sonuclar verir

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Hocam artik kurler dusuk test ve yuksek anaboliklerle giriliyor. Sebebine ait rehberim var. Antrenman peogranlari bolumunde. Dediginiz hem dogru hem yenlis. Dogal birisi nasil dogal calistiginda platoya denk geliyor. Anaboliklerde de ayni durum var. Darkli reseptorler icin farkli ilaclar kullanma durumu kesinlikle cok onemli bir durum ama 1-2 kur sonra vucut artik cok az tepki verecektir ve girdiginiz miktara degmeyecktir. Oyle olsaydi bizim yerle yarismavilar 1 gram test girmezdi ve olympialar 3 gram test girmizdi. Bir plato noktasi her zaman var. Mühim olan dogal sekilde platoya girmek. Ondan sonra en hafif ilacla baslayip her kurde cok ufak adimlarla ilerleyerek buyumektir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    827
Bu mg arttırma bahsettiğiniz gibi hep artıcak diye birşey mi var vucudun verdiği tepkiler doğrultusunda olan birşey bence adam hep tren kullanırsa vucud alısabilir ama 1 tren yaptıktan sonra araya yumusak bir kür sonra deca kürü ekleyip aynı mg ile tren girerse belki çok daha fazla verim alabilir görüsündeyim

 

Eski yarısmacılar cok dusuk dozajlar kullandıkladını acıklıyorlar ne kadar doğru bilemem ama iş beslenmede bitiyor adam guzel beslenmeyip sucu ilaclara atıyorsa bi yanlıslık vardır o yuzden mg arttırma isini farklı kürler yapıp aşılabilir düsüncesindeyim her kurde test.olucagı ıcın test hep arttırılabilir ama diğerleri dusuk dozlarla iyi sonuclar verir

 

Ectomorph muydunuz hocam siz ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    827
Evet ectoyum 180boy kür içerisinde oldugumdan kilom 76-77aralığında gun icerisinde 1kilo oynuyor sabah aksam arası

 

O zaman zaten ister istemez temiz büyeyeceksiniz ekto arkadaşım bulk küründe her zaman özenmişimdir ona dünyaları yiyor neredeyse sıfır diyet ama yüklü ilaç girişi yapıyor sonuçları muazzam definasyon kürüne gerek bile kalmıyor ektoların en büyük avantajı bu olsa gerek. :sout

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Ben temiz beslenmeye özen göstersemde göbek kısmında şişlik olmaya basladı %7-%8 yağ oranlarında değilim %12-13arasındayım spora baslamadan once 9civarındaydı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    827
Ben temiz beslenmeye özen göstersemde göbek kısmında şişlik olmaya basladı %7-%8 yağ oranlarında değilim %12-13arasındayım spora baslamadan once 9civarındaydı

 

göbek kısmındaki şişlik özellikle GH dönemleri çok görülmekte onun harici şişlikte sorun değil yağlanma varsa sorun ama şişlik beslenmeye dayalı muhtemelen pek panik olunacak bir durum gibi görmüyorum tabi kendi adıma siz rahatsız oluyorsanız o başka.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Rahatsız olmak değil alt gobek diye tabir edilen yer hafif vardı zaten o kısım daha bariz olmaya basladı sadece zaten diğer kürümde gh kullanımını yag oranını cok asagılara cekmeyi dusundugum icin kullanıcam birde kaliteli kas adelesi eklemeside cabası

 

Gün içerisinde kilolarınızda ne kadar değişiklik oluyor ?

 

Birde sıcaklarda vucut ilaclarında etkisiyle hep bi sıcak kalıyor özellikle göğüs kısmı kırmızı kırmızı oluyor sıcaklardan sizde bu durumları yasıyomusunuz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×