Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Küre girdikten sonra kramp girmeye başladı! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Loving    9.227

Merhaba arkadaşlar; bazen aklıma geldikçe bazen forumda gördükçe bazı sorular ve cevapları aklımda canlanıyor. Onlardan bir tanesi de bugün sorulan sorulardan birisiydi '' KÜRE GİRDİM VE KRAMPLAR YAŞAMAYA BAŞLADIM '' şeklindeydi. Bunun kendi tecrübelerimce iki ana sebebi var bu durumu gerçekleştiren turinabol nadir çok nadir yapar ama dianabol özellikle anapolon ve winstrol bu ana 3 ürün sporcuya devamlı kasılmalar ve kramplar yaşatır. 

kramp-1.jpg

O yüzden biz sporculara serbest uzun mesafe koşuları pek tavsiye etmeyiz ilaçlı olanlardan bahsediyorum çünkü hemen bel ve kalf alanları şişer veya kramplar girmeye başlar bu kanın ilgili alanlara hızlı nüfusu ve vücutta eksilen su ve tuz oranından kaynaklanmaktadır. Şimdi bu sorunların nasıl çözüleceğini mümkünse sıfıra indirgeneceğini sizlere anlatacağım.

Antrenmanlara mutlak suretle ısınarak çıkalım çok düşük ağırlıklar da. Akabinde asıl konuyu çözecek alan '' MAGENEZYUM VE KALSİYUM '' alımınızı mutlak suretle günlük ve dengede tutmalısınız ve en önemlisi de '' TUZ ALIMINIZ '' günlük 6 gr kadar kaya tuzu mutlaka alınız bu oranlarda bozulma olursa ani kıramplar, kitlenmeler başlayacaktır. Su tüketiminiz de önemli bu durumda. Misal wisntrol kullanıyorsunuz eliniz dolaptan su şişesine gider veya tv izlerken kumandayı almaya çalışırsınız tak diye kitlenir bir anda! Koşarken çok ciddi ağrılar, kasılmalar, kramplar olabilir bunların önüne geçmek adına vücudunuzdaki suyu devamlı devir daim etmeniz yani günlük su tüketiminizi gerçekleştirmeniz akbinde birlikte olan tabletlerden değil mümkünse ayrı tabletler ve en kaliteli ürünleri misal Solgar kalsiyum ve magnezyum gibi kullanıp bu durumlardan %80 %90 kurtulabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımla.

  • Beğen 10
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    5.345

Hocam forumda bugün bu konuyu konuşuyorduk ki hızır gibi yetiştiniz. :)

Emeğinize sağlık.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.532

@Loving benim son açtığım sivilce, akne sorunu içinde bir konu bekliyoruz müsait olduğunuzda :) 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim ilk 10 hafta:
      500 testo e. 500 bolde Yaptım, ilaçlar on numara çalışıyor 6. haftada deli gibi iştahım açıldı ama sonraki hafta bir mod düşüklüğüyle beraber sersemlik olmaya başladı, sanki kafam güzelmiş gibi dolaşıyorum etrafta boş boş bir yerlere bakıp dalıyorum sürekli ayrıca enerji ve libido da düşük. 2 haftadır npp ile devam ediyorum ve bu durumu hala yaşıyorum, ben ilk kürümde deca yapmıştım buna rağmen deli gibi libidom ve enerjim vardı. Şuan libidom ve enerjim düşük.
      Bu sorunu nasıl aşabilirim ? En son Mart ayında tahlil verdim sadece hormonlarıma bakmışlar, kan tahlili yok bir daha vericem. Prolaktin 7.22 aşağıda gözükmemiş. Bazen çok duygusal hissediyorum ondan dolayı arimidex kullanıyordum e2 o yüzden böyle.
       
    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar selam,
      5 haftadır testo bolde küründeydim kan testi sonucu ilaçların çalışmadığını görünce iran testo ve zphc boldeye geçiş yaptım ancak ilk enjeksiyon kalçada ağrı ve ödem yaptı dün sol kalçadan ikinci enjeksiyonu oldum oda enjeksiyon sırasında felaket yaktı ve şimdi bölge ağrıyor bu neden olmuş olabilir acaba sonuçta enjeksiyonları aynı kişi yaptı ilaç değiştirdiğimden beri ikidir sıkıntılı oluyor.
    • Yazan: havabukucu
      Herkese merhaba,
      9 haftadır 250 mg iran testo kullanıyorum ancak henüz ciddi bir etki görmedim dozajmı az yanına eklemem gereken bir şey mi var bilmiyorum bu benim ilk kürüm pek fazla bilgiye sahip değilim ağırlıklar bile doğru dürüst artmadı dozaj arttırmama gerek var mı?
    • Yazan: Joseph
      Biraz önce yeni bir haber okudum doğru mu değil mi tam emin değilim fakat doların yıl sonu 40 lirayı geçeceği gibi şeyler yazıyordu. Dolar 32,33 lirayken bu  seviyelerde olan ilaç fiyatları dolar 40 lirayı görünce hangi seviyelere gelecek acaba?  Nasıl kür yapacağız? O yüzden bende panik yaptım ihtiyacım olan ne varsa toplu şekilde almaya çalışacağım. Sizin planlarınız nedir? Supplementler bile fahiş rakamlara çıkmış dolarla geldiği için normal tabi. Bugün dandik ne olduğu belli olmayan steroid markaları için pek değişen bişey olmayacak çünkü maliyetleri düşük ama bilmeyenler zehirlenecek rakamlara kanıp. Bu dolar kurunda güzel ilaca ulaşmak ya çok zor ya çok pahalı olacak bu gidişle  
      Tarihe not düşelim bugün dolar kuru :  32,40 TL

      Haber kaynağı :

    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar merhaba,
      Yarış hazırlığım olacak! Sorumlarım:
      10 aylık bir süreç aylık ilaç masrafı sizce ne olur? Ortalama bi koçtan fiyat aldım aylık 6 bin 6.500 arası dedi  doğruluğu var mıdır?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×