Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Bkaraulu

Definasyon kür değişimim

Önerilen İletiler



rastlantisal    5.221

Ne kadar sürdü kürünüz? Ne dozlarda ve ne marka kullandınız?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    219
Bkaraulu, 9 saat önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba define kürüm öncesi ve sonrası yoruma açıktır iyi forumlar.

IMG_20210805_220512_604.webp

Güzel form yakalamışsınız tebrik ederim, kürünüzle ilgili detaylı bilgi verirseniz diğer arkadaşlarla sizden ilham alıp daha sağlıklı adımlar atabilirler

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: kremjanti
      Yaşım 20 boyum 190 kilom 120 yarın vücut geliştirmeye başlıcam daha önceden de 3 4 aylık bir geçmişim oldu farklıı zamanlarda toplam 7 8 ay olmak üzere sağlık sorunlarından ötürü bıraktım.
      Fakat şimdi önümde engel yok ve uzun süre yapmayı planlıyorum.Öncelikle fazla yağlarım kilolarımdan kurtulup vücudumu inşa etmek istiyorum.Bu süreçte nelere dikkat etmeliyim billgilendirebilir misiniz?
    • Yazan: necmi45
      Hepinize merhabalar hocalarım yarın testo e. kürümün yanına clen ekliycem forumlarda çok okudum yan etkilerini açıkçası only testo e hiçbir yan etkisi yapmadı ve çok iyi fayda aldım şimdi hazır ramazandayken 1 ay clen kullanıp yağ oranımı 16 dan 11-12 lere indirmek istiyorum sert bir diyetle güncel
      bw 16 kilo 88 boy 187 Yardımcı olabilir misiniz dozajlarda  ve yan etkisini minumuma nasıl indiririm q10 ve taurin kullanayım diyorum ideal midir sizce ilaç 0.40 mcg çok teşekkürler şimdiden ve açıkçası uyku tutturmuyor diyenler olmuş mühendislik öğrencisiyim pek uyuyamıyorum zaten yoğunluktan işime geliyor hatta 
    • Yazan: Fkehlibar
      Merhaba, kür içeriği şu şekilde;
      test prop,1 gün arayla haftada 3 enjeksiyon 1’er ml. masteron,1 gün arayla haftada 3 enjeksiyon 1’er ml npp,1 gün arayla haftada 3 enjeksiyon 1’er ml. anavar ve winstrol günde toplam 30’ar mg (6 hafta sürecek) Beslenme;
      Sabah;
      3 yumurta yeşillik 10 gr çiğ zeytinyağı 20 gr karbonhidrat makrosu. (pirinç patlağı oluyor genelde) Öğlen;
      250 gr hindi göğüs eti 10 gr çiğ zeytin yağı yeşillik,50 gr pirinç Akşam
      250 gr hindi göğüs eti,10 gr çiğ zeytinyağı, yeşillik. Gün sonu ortalama olarak makro ve kaloriler şu şekilde; Yağ 50-55 (yumurtada da yağ makrosu olduğu için makroda 50-55 gr arası buluyor) Karbonhidrat 80-90 Protein 180-200 Toplam kalori 1700-1800 Fiziki detaylar;
      Boyun 179 kilom 80 yağ oranım 14 Haftada 6 idman. Tüm kas gruplarını haftada 2 kez çalışıyorum.
      Güncel halimde bu şekilde.
         
      Sormak istediğim konu:
      Kürüm ve beslenmem bu şekilde yanlış bir durum var mı? Eklemem çıkartmam gereken bir şey var mı ? Hedefim olabildiğince define olmak. Tüm detayları yazmaya çalıştım.
      @rastlantisal @metinav @Semih Erarslan @Diver @SantoR @Askabar @Shinso @EmreGundi
      Çok teşekkür ederim şimdiden hayırlı ramazanlar.
    • Yazan: tesrifediyorum
      Selam arkadaşlar,
      Yaşım 24 6-7 senelik (1-2 senesi düzensiz) spor geçmişim var Büyük bir bölümü powerlifting yaparak geçti Boyum 186 Kilom 129 Vücudumun yağ dağılımı berbat, genelde belimde ve basenlerimde birikiyor yağ. Kas kütlem hatrı sayılır derecede var. Son 1.5 senede psikolojik sebeplerden dolayı 30 kiloya yakın kilo aldım bu dönem içerisinde 6-7 ay aralıksız spor yaparak 15-20 kg vermiştim ama tekrar kilo aldım. Şu an 129 kiloyum. Son 1 aydır düzenli spor ve diyet yapıyorum.
      Günde sadece 1 öğün yiyorum, çok yüksek protein, düşük karb alıyorum. Haftada 5 gün ağırlık antrenmanı, her sabahta 1 saat kardio yapıyorum. Bunun yanında da son 1 haftadır clen alıyorum, geçmişte de clem kullandığım olmuştu ama herhangi bir steroid deneyimim yok.
      Ben artık psikolojik olarak kırılma eşiğindeyim, vücudumun halinden hiç memnun değilim ve hızlı bir sonuç bekliyorum, o kadar yıllık spor geçmişim olmasına rağmen geldiğim nokta beni derinden üzüyor. Bu yüzden kilo verirken farmakolojik destek almak istiyorum. En minimal seviyede bir başlangıç kürü sizce nasıl olur?
      En azından kilo verirken sırf yağdan kaybedip ufak bir kas kütlesi koyayım vs. 
    • Yazan: yusufcan.34
      Merhaba, ilk definasyon kürüm olarak bunları kullanacağım;
      20 tablet Winstroll 50mg dragon pharma  Cardarine bodytech  2 ghrp-6 bodytech  Bunları kullanırken herhangi bir koruyucu falan kullanmam gerekiyor mu? Ek olarak beslenme olarak neler yapabilirim yıllardır kahvaltı yapmam kahvaltı yapmayı sevmiyorum, bu süreci 150 Pirinç, Tavuk Göğüsü, vs. tüketerek tek öğün olarak geçirmeyi düşünüyorum. Ek olarak kardiyolarımı ve antrenmanlarımı aksatmayacağım. 
      Yaş: 19 Boy: 1.85 Eğer bana verebileceğiniz öneriler vs. varsa lütfen bunları belirtin.
      @Askabar @rastlantisal @Semih Erarslan @KlasikFizik @Tr3n
      Herkese iyi günler dilerim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×