Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Kalıcı kas kütlesi mümkün mü? steroid kullanmaya değer mi?

Önerilen İletiler

Loving    9.225

Merhaba değerli platform kullanıcıları ve ziyaretçileri;

Bir çok kişi ile muhatap oluyorum her gün hatta yıllardır hormonlardan sebep ve genelde amatör veya yarı amatör sporcular kür yapmaz arzusu içinde olduklarında şöyle girişler yapıyorlar konulara; '' AMACIM KALICI KAS KÜTLESİ '' böyle olunca tabi ben bilgi eksikliği olduğunu hissedip ileride yanlış söylemlerde bulunmaması adına en naif, kırıcı olmayan hali ile kendisinin hazır olmadığını destek veremeyeceğimi beyan ediyorum yoksa ileride bilgisizlikten sebep iş tamamen rehberin başına kalıyor.

Şimdi konuyu açmamdaki sebep bunu okuyun iyice anlayın ondan sonra bu işlere giriş yapmaya çalışın arkadaşlar.

DÜNYADA HİÇ BİR İLAÇ KALICI KAS KÜTLESİ YARATMAZ!

İLAÇLAR BİR KERE KAS YAPMAZ! En azından direkt hali ile sporcular sanıyor ki (bir kısmı) ilacı vuruyorsun et büyümeye başlıyor. :)Yok öyle bir şey ilaç bunu dolaylı yoldan şu şekilde yapar sizin doğal ilahi olarak bir karbonhidrat ve protein sentezleme kapasiteniz var bunu şuna benzetebiliriz araba fabrika çıkışı 320 ibre ile çıkıyor ama siz ne kadar gaza bassanız da ibre 280 km/s geçmiyor. İşte araca noss takılıyor veya beyni ile oynanıyor beygir artıyor kapasite büyüyor gibi düşünün hormonlarda steroidler de böyle o takılan noss veya beyine gayri resmi verilen komutlar gibi sizin karbonhidrat ve protein sentezlemenizi arttırıp hipertrofi adına elinden geleni yapmaya başlıyor vücut/ilaçlar.

İyi bir vücut öyle 1,2 kürle olmuyor bunu da unutmayın daha doğrusu iyi bir vücut görüntüsü olur ama ilacı kestiğiniz an '' pıssss '' geriye dönersiniz! Neden? Çünkü sağlıklı adaleniz yok! Bu adale de şak diye 1 ayda 1 yılda olmuyor çünkü vücudunuzda ki et/adele yapısı biceps üst tepe kısmında çoğalmıyor kolun çapı kadar çoğalıyor veya bacak kısmını düşünün sadece yan veya üst adele değil koca bacak adaleniz zamanla büyüyor ve gelişiyor hep diyorlar ya küre girdim 8 kg kas kazandım :) Yani tabi amatörlükten oluyor genelde bu söylemler vücut 1 kürle 8 kg et yapacak? Yani pek mantıklı değil doğru mu? Eee makine öyle diyor ölçüm yaptık! O makinelerin 100,200 bin euroluk halleri var en özel hastaneler de onlar bile %100 sonuç veremiyor yakın sonuçlar veriyorken o örümcek ağı bağlamış salonların en dip köşelerine konan cihazlara inanıp şu kadar yağ bu kadar su olaylarına pek kulak asmasanız iyi edersiniz.

Şimdi konuda çok uzaklaşmadan gençken özellikle arkadaşlar gerekirse günde 2 antrenman yapın vücudu zorlayın tabi bir yandan beslenme ve diğer sistematik alanlarda da kusurlarınız olmasın ilaca da elinizden geldiğince yaslanmayın ki en tıkandığınız da ilaçta sizi ileri taşısın! Yoksa sporcu daha 16,18 yaşında ilacı bir yaslıyor sırtını 2 ayda şişiyor sanıyor ki vücut adale yaptı beslenmeden taviz spordan taviz hopp kür sonu '' bırakınca sarkıyor! '' diyalogları çıkıyor. 

Ne kadar adale kazanırsanız ilaca bağımlılığınız ileriki yaş ve dönemlerinizde o kadar azalır! Ama siz hep ilaca güvenip yıllarını geçirir balona hava üfle sonra söndür modun da giderseniz ileride lahana gibi bir vücutla hayatınızı tamamlarsınız arkadaşlar.

  • BOLDENON
  • MASTERON
  • CLEN
  • WISNTROL
  • DECA
  • PRIMABOLAN
  • SR9009
  • RAD140
  • MK677
  • CJC1295
  • ACE031
  • MGF

Gibi daha listeye çok daha fazlaları eklenebilir bunlar bizim ilahi varyasyonumuz da olan şeyler mi? Yok değil mi? Testosteron deseniz 50,80 arası üretiliyor igf deseniz varla yok arasında büyüme hormonu deseniz keza öyle. Peki bunca yokluk içinde vücuda bunları verince patlama yaşamamız çok normal değil mi? Ama bunları vücudumuz dan çekince buraya dikkat!!! '' VÜCUT OLMAYAN HORMON ZİNCİR YAPISININ YERİNE NE KOYACAK? NASIL KOYACAK? '' haliyle pısssss söndü vücut! :) 

O yüzden mümkünse tüm spor hayatınızı doğal geçirin ha yok ben sınırlarımı görmek istiyorum veya profesyonel olmak istiyorum veya egomu törpülemek istiyorum bir çok kişi yapıyor benim ne eksiğim var diyen kesimdeyseniz önce bu yazdıklarımı kabullenin sonra yapmak istediğiniz ne varsa yapmakta özgür ve hür iradenizle başlayabilirsiniz.

Not: Bir çok rehber beslenme veya antrenmanı kesme kalır derler bu söylemde çok büyük bir yalan ve satış/pazarlama stratejisinden başka bir şey değildir arkadaşlar! En ufak bir stress,beslenme veya antrenman bozukluğun da eskiye anında dönersiniz antrenman veya benslenme sadece koruyucu tedbirdir vücut ilaç ile 5 sentezlerken ilaç yokken 2 sentezleyecek o kadar kas kütlesini 5 sentezleme ayakta tutarken 2 sentez nasıl ayakta tutsun? Vücutta haliyle 2 sentez birimine kadar gerileyip duracak.

ALTTAKİ FOTOĞRAFLARA BAKARKEN YAZDIKLARIMI O ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN.

kevin-levron-off-season-vs-steroid-1.jpg.f07745c84a9f716d9128087412508892.jpg main-qimg-4e44c6a2366b2d111c7164033237aefd.jpg.2fd47249fb077783f9366dd3bbce250b.jpg

60fe84e2e0679_unnamed(1).jpg.62363f52b899382e8df43966dd03422a.jpg 60fe84e311786_unnamed(2).jpg.0dddb09ad9b5f32998694043653b15a0.jpg

60fe84e3548ee_unnamed(3).jpg.8a78165d15ac85b8eb99b64bbb7b72cd.jpg Tom-Prince.jpg.d0e15956d651cf3419936a1c643e9d62.jpg

 unnamed.jpg.03b06a5a286c7dd4f76428bfeb34072f.jpg what-happens-to-bodybuilders-when-they-stop-taking-steroids1-1542107046.jpg.619e63950c723f347d26369466ea4751.jpg

Sevgilerimle, Keyifli Forumlar.

  • Beğen 14
  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Surrender    105

Burak hocam elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler altın değerinde bilgiler serisi 👍

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.330

Hocam ben senin kadar açık sözlü ve dürüst birisini görmedim camianın içinde. Yazdıkların ayrı güzel de bu yanını ayrıca takdir ediyorum.

  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    840
rastlantisal, 1 saat önce yazdı:

Hocam ben senin kadar açık sözlü ve dürüst birisini görmedim camianın içinde. Yazdıkların ayrı güzel de bu yanını ayrıca takdir ediyorum.

Ümit hocam o kadar güzel demişsin ki ben okurken bunları başka hangi destek sağlayan kişi yapar diye düşündüm başkaları 30 takla atıyor yalanlar sisilesi 2,3 ilaç satsın diye @Loving aksine her zaman kaç yıldır tanırım kendisini her zaman doğruları söylemekten kaçınmıyor ve bunu ilke edinmiş birisi o yüzden en az senin kadar bende kendisinden övgü dolu bahsederim her ortamda gerçekten işini severek yapan nadir tanıdığım insanlardan birisi yolu açık olsun. Konuya gelince Burak hocam eline sağlık misal aklında böyle sorularla bu işe başlayan binlerce belki milyonlarca insan var ve sen hepsine doğruyu en baştan söylüyorsun herkes de ona göre seçim yapsın diye tekrar emeğine ve yüreğine sağlık seni bu dürüstlüğünden sebep canı gönülden kutlarım hocam.

  • Beğen 4
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.330

Güncel.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yabancı ve bayağı da popüler bir vücut geliştirmeci bir arkadaşının only testo küründen sonra kazandığı kütlenin en az %80'ini kalıcı olarak tuttuğunu söylemişti. Genel olarak bu yarışmacılar, popüler kişiler steroid konusunda neden bu kadar eksik konuşup algı oluşturuyorlar anlayamıyorum. Harika bir yazı olmuş. 

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Öncelikle bu dürüstlüğün için çok teşekkür ederim. Benim için küre girme olayı kafamda bitti ömür boyu kullanmak istemiyorum 3-5 kür yapıp onu da tutamayacaksam ne anlamı kaldı çektiğimiz onca çilenin ve harcadığımız paranın 

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: havabukucu
      Herkese merhaba saygılar testo enanthate 250 mg kürümün 9.haftasındayım bir diyetisyenle anlaşıp beslenme programı çıkarttım ama programda azar azar kaçamaklar yapabileceğimi söyledi bir rivayete göre kürde beslenme önemli değilmiş bu doğru mu bana aşırı saçma geldiği için soruyorum. 
    • Yazan: boziko
      Merhaba,
      Uaşılması kolay olduğundan sustanonu tercih etmek istiyorum fakat forumlarda ve internette okuduğum sustanon yorumları biraz soğuttu beni. pct nin zor geçtiğini , ateş , baş dönmesi yaptığını , elde titreme , vurulan bölgede ağrı . bunları yaşar mıyım ? önerilerinize açığım.
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar bugün Hastane randevum vardı gidemedim işten dolayı Başka bir güne gidicem ama randevu bulamıyorum Devlet Hastanesinde randevusuz gidiliyo rmu giden var mı ?
    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar testo enanthate + boldenone kürümde 5.haftayı geride bıraktım. Bu gün kan tahlili verdim ama sonuçlara bakılırsa sanırım kullandığım ilaçlar bomboş hiç çalışmamış sizde bir bakarmısınız. İlginç olan total testo hiç yükselmemiş fsh hiç baskılanmamış ama estradiol bir miktar yükselmiş anlamadım gitti daha önce only iran testo kullanırken bile 5.haftada total testo 900 lere gelmişti lh fsh referans değerinin altına düşmüştü.
       
    • Yazan: boziko
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir kaç sorum olacak;
      testosteron enantatı kullanmaya başlamadan önce hangi tahlilleri vermem gerekli ? 500 mg aromatize olur mu herhangi bir şey kullanmam gerekli mi yanında ? zararı ne olur ? kalbe veya diğer organlara ne kadar zarar verir veya verir mi ? kaç ay yapmalıyım minimum ? pct zor olur mu ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×