Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Testosteronsuz kür olmaz diyorlar? bal gibi olur! ama diye devam ediyor.

Önerilen İletiler

Loving    9.196

Merhaba arkadaşlar;

Bugün konuların belki de akıllara çokça gelen en garip sorulardan biri olan '' Testosteronuz kür olmaz '' tabularını yıkacağız. :) '' Ama '' diye konu başlığına da eklediğim kısmı da konuşacağız. Çünkü testosteronsuz kürün birden fazla bedeli var.:) Şimdi sporun bu dalında veya hormonların kullanıldığı çoğu alanda bu söyleme sıkça denk gelmişsinizdir özellikle bizim platformda veya benzeri gruplarda '' testosteronsuz kür olmaz '' cevaplarına. 

Önce konuyu farklı bir yere getirelim anlayabilmeniz için; Vücudumuz da Androjenik ve Anabolic etki diye iki husus vardır.

Androjenik etki; cinsel farklılıklara göre vücudu şekillendiren etkilere verilen isimdir. (Erkeklerde ses kalınlaşması, tüylenme, kıllanma, kas hipertrofisi vs.)

Anabolic etki; En anlaşılır haliyle '' protein sentezinin artıp kas gelişiminin ve kütlesinin artması anlamına gelir. '' 

Tüm bunlardan sebep yapılan kürlerde anabolizan seçenekler de deca, tren, winstrol, boldenon, primobolan kas kütlesini arttırmak içinse Androjenik etkisi olan testosteron propionate, testosterone enanthate, testosterone cypionate türevleri tercih edilir.

Vücudumuza Anabolizan alırken buraya dikkat!!!

  • CİNSEL DENGEYİ KORUMAK İÇİN
  • GÜÇ ARTIŞI SAĞLAMAK İÇİN
  • PSKOLOJİMİZİ HEP DİRİ TUTMAK İÇİN 

En önemli üç seçeneği diri tutmak bu konulardan sebep dönüşü zor riskler almamak için testosteronsuz anabolizan kürü olmaz diyalogları karşımıza çıkıyor ve başlıktaki '' bal gibi olur '' söylemi de tam olarak burada hayat buluyor.

Şimdi örnek deca dan girelim;

Nandrolone decanoate etken maddeli ülkemizde bilinen adıyla “deca” isimli ürün bu sporu yapan çokça sporcunun kullanmış olduğu bir ilaçtır.. Deca durabolin dünya tarihinde ilk olarak 1950 lerin sonunda “organon” isimli ilaç firmasının 50 mg ve 100 mg 'lık ampuller şeklinde piyasaya sürmesiyle tıp alanında eklem, kemik gelişim rahatsızlığı olan kişilerde (deca'nın kalsiyum tutumu sağlayarak kemik gücü ve kitlesini artırma etkisini baz alabilirsiniz.) ve ağır zafiyet hastalığı geçirmiş veya geçirmekte olan kişilerde daha çabuk toparlanma ve kilo alımı için kullanılmaya başlanmıştır.. Deca testosterondan sentezlenerek türetilmiş bir maddedir.. Böylece testosteron 'un Androjenik etkileri düşürülmüş ve %250 oranında Anabolic etkisi artırılmıştır..

Yani bunu anlatmamın sebebi tıpta bu ilaç bu sorunlar için kullanılıyor kullanılırken de kimseye testosteron yapılmıyor :) Ama yan etkilerinden bahsediliyor kullanım zamanı sertleşememe , bazı bazı doğabilecek isteksizlikler, total testosteron seviyelerinde farklılıklar gibi bir kaç başlıkta handikapları doğuyor ilacın uygulama yapılan hastalarda aynı durum bizde de oluyor ama biz bu durumu testosteron kullanarak aşıyoruz. '' TESTOSTERON KULLANMASAK DA AYNI ETKİYİ ALACAĞIZ  '' sadece kullanmazsak etki yanın da çokça dezavantajlardan da eksi yönde etkileniyor olacağımızdan sebep kullanıyoruz. 

Boldenon yine testosteronsuz kullanılabilir ama kullandığımız da testosteronun o bizi hayata bağlayışı, moral motivasyonumuzu üst seviyeye çıkarışı güç artışını bize sağlaması olmayacağından ve etkili antrenmanlar yapamayacağımızdan çokça kaytaracağımızdan sebep testosteron ile kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Misal bana bu sporu sevdiren çok nitelikli hoca demenin bile hafif kalacağı bir büyüğüm yıllarını bu spora verdi ve inanılmaz temiz ve sağlıklı adelesi olan birisi  yıllardır sadece '' boldenon '' kullanır çıkış yakalamak üstündeki tozu almak için! Ama adamın doğal testosteronu zaten üst seviyede olduğu için salona gitmek için bahaneye ihtiyacı olmadığından ve sporun bu dalına aşık biri olduğun için vücuduna testosteron sokmuyor sadece boldenon yüklemeleri ile gayet tabi hatta açık ara form kazanıyor. Bakın ileri gidiyor adelesini büyütüyor inanılmaz değişiyor demiyorum! '' Gayet güzel forum tutuyor! '' diyorum. :) 

Winstrol misal Fransız bisikletçilerin yarışçıların neredeyse tamamı güç ve tükenmemeye dönük kısacası performans adına winstrol tercih ederler hatta yarış sonunda dereceye girenlere test yapıldığında zamansız yüklemelerinden sebep hepsi bir bir winstrol den yakalanırlar. :) Winstrol de görüldüğü üzere kullanılabilir ama neden testosteron ile öneriyoruz testosteron seviyenizde konunun başında izah ettiğim gibi eksi yönde baskılama oluşturabiliyor bunun önüne geçebilmek adına genelde tavsiye ediliyor kürlerde. 

Tren konusu deca'nın yeni formülüze edilmiş nor19 grubunun prensi olan sonuçları muhteşem ama yan etkileri bir o kadar kötü olan ilacı Avrupa da 24/48 hafta kesmeden kullandıklarını bilirim tabi yan etkilerini göze alıp bu yan etkileri minimize etmek en az zararla kurtulmak için yine kürdeyken testosteron ile beraber kullanılmasını tavsiye ederiz tek başına kullanılabilir aynı sonuçlar cut anlamında alınır ama testosteronu baskılaması veya prolaktini yerinden oynatmasına takılmam diyenler varsa kullanabilir. Tabi takılmam diyenler ölü bir libido lastik gibi bir penis, pasif bir cinsel hayat, yerlerde gezen total testosteron seviyelerini göze almalı düşük total testosteron demek yürüyen zombi demek. Yaşamaktan hayattan keyif almamak vs gibi. 

Kısacası diyeceğim ama bayağı yazdım yine :) Kısacası; testosteronsuz kür olur ama beraberinde çokça sorunun kapısını aralar ve biz sporcular bu branşı önce sağlığımız için yaptığımızı unutmayalım. Bu konuyu anlatmamdaki sebep herkes '' TETOSTERONSUZ KÜR OLMAZ! '' diyor ama sebebini beraberinde getirmiyor sporcularımız da '' AAA HOCA DİYORSA DOĞRUDUR VARDIR BİR SEBEBİ '' deyip biat ediyorlar. Artık size sunulan o beyanatın sebebini de biliyorsunuz arkadaşlar.

Sevgilerimle, Keyifli Forumlar. 

 

  • Beğen 18
  • Vayyyy!! 6
  • Alkış 1
  • Jest 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


JrRommel    259

Bunları bu kadar bilmiyordum ; ama yaşam standartları zor olan ülkemizde bir de iyice olmaz testosteronsuz bence :D

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.239

Golden Age denilen kuşak komple sadece anabolikler kullanıyormuş. O yıllarda testosteron yok daha ortalarda. 

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.527

Testosteron biz erkekler için gerçekten çok önemli, hatta erkek ve kadınlar için hormon dengesi çok çok önemli. Çoğu insanın anlık öfke patlaması, öfke kontrolü sağlayamaması,  şiddete başvurması vb. durumlar araştırılsa psikolojik nedenler/stress ile meydana gelen hormon bozukluğundan kaynaklandığına yemin edebilirim ama ispatlayamam :)

 

  • Beğen 3
  • Vayyyy!! 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    789
Rdm, 1 saat önce yazdı:

Testosteron biz erkekler için gerçekten çok önemli, hatta erkek ve kadınlar için hormon dengesi çok çok önemli. Çoğu insanın anlık öfke patlaması, öfke kontrolü sağlayamaması,  şiddete başvurması vb. durumlar araştırılsa psikolojik nedenler/stress ile meydana gelen hormon bozukluğundan kaynaklandığına yemin edebilirim ama ispatlayamam :)

 

Kesinlikle doğru. Hormonların da yapıtaşı amino asitler. Bu kitap tam da bahsettiğin ama ispatlayamadığın şeyi anlatıyor. Mutlaka tavsiye ederim.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/6054949659/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

  • Beğen 3
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    828

hocam elinize sağlık süper olmuş yazı testosteronsuz da kür olabiliyormuş ama bize zararları neler yararları neler hepsini öğrenmiş olduk.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    990

Araştırmadan konu açan arkadaşlara kopyala yapıştır yapıcam.İnsallah bunu da okumaya üşenmezler..

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    789

Harika bir yazı yine. Bu arada itiraf etmeliyim @Loving hocamı hiç bu şekilde tanımamıştım. İmajı iyi anlamda komple değişti bende. Tabi asla kötü değildi. Güvenilir bir destek temincisi olarak tanıyordum sadece ancak şimdi durum tamamen farklı, başka bir kapı açıldı. Tabi öğrenmenin sonu yok ama piyasadaki bir çok "hoca" dan çok daha donanımlı olduğunu görüyorum. Bu işte sadece kitap literatür bilgisi yetmez saha tecrübesi o kadar önemli ki. Hocaların hocası Ahmet Enünlü' nün bir sözü var "tecrübe bilginin denenmiş halidir" diye tam olarak karşılığını @Loving 'te buluyor. Belki forumun eski üyeleri bunu zaten biliyordu ben burayı @metinav üstad sayesinde tanıdım ve yeni sayılırım bu nedenle sözlerimi mazur görün lütfen. Doğru kişiyle çalıştığımı tekrar başka bir açıdan görmek beni çok mutlu etti.

Bu forumun sırtı yere gelmez:) Selamlar..

  • Beğen 4
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrahtkty    1.394

Burak abi piyasada anabolik koçluğu yaptığını sananları elinde oynatır 😂

tarihinde Emrahtkty tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    272

Yine kafamızdaki soru işaretlerini dağıtan bir yazı olmuş teşekkürler. Ama benim kafamı sadece tren karıştırıyor. Anabolik etkisinin yanında androjenik değeri çok yüksek 🤔

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Meto    22
Mhmt38, Bir saat önce yazdı:

Yine kafamızdaki soru işaretlerini dağıtan bir yazı olmuş teşekkürler. Ama benim kafamı sadece tren karıştırıyor. Anabolik etkisinin yanında androjenik değeri çok yüksek 🤔

Hocam geçenlerde araştırma yaparken buna denk geldim kaynağı hatırlayamadım bulursam eklerim trenin tek başına gayet yeterli etkide olduğu ve testo gerekmediği fakat az da olsa eklenmesi gerekir dendi sebebinede. Tren test olmadan olur fakat tren vücutta östrojene dönüşmediği için sakatlanmalara neden olacağını söylüyordu  yazıda yani tren testoyu baskılayacak hipofiz testo yok gibi östrojenenide düşür diyecek ve sakatlanmalar östrojen eksikliğinden meydana gelecek yan etkiler çok fazla olacak deniyordu kısacası böyleydi

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.239
Meto, 47 dakika önce yazdı:

Hocam geçenlerde araştırma yaparken buna denk geldim kaynağı hatırlayamadım bulursam eklerim trenin tek başına gayet yeterli etkide olduğu ve testo gerekmediği fakat az da olsa eklenmesi gerekir dendi sebebinede. Tren test olmadan olur fakat tren vücutta östrojene dönüşmediği için sakatlanmalara neden olacağını söylüyordu  yazıda yani tren testoyu baskılayacak hipofiz testo yok gibi östrojenenide düşür diyecek ve sakatlanmalar östrojen eksikliğinden meydana gelecek yan etkiler çok fazla olacak deniyordu kısacası böyleydi

NOR 19 grubu anaboliklerde testosteron kullanmamak bence çok akıllıca bir seçim olmayacaktır. Yapıları gereği doğal üretimi baltaladıkları için Burak Hocamında belirttiği gibi hayata küsmüş modda ne kadar spor yapılabilir düşünmek gerek. Nereyi okursam okuyayım kür esnasında ve sonrası için muhakkak yanında testosteron da kullanılması tavsiye ediliyor. 

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    3.229

al broşür olarak bas solonlara dağıt öyle bir konu olmuş eline sağlık :D ulan 1 ay giremedik neler değişmiş forumda :D

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×